Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Dün yabancı arkadaşlarımızla Arnavutköy'den Bebek'e yürüyorduk. Biri de puset ve bebeğiyle bir Japon ailesi. Geçen arablardan birinden şerefsiz köpeğin teki tam ortamıza son gücüyle şarap şişesi ya da bira şişesi fırlattı. Şişe yandaki binanın duvarında patladı. Neredeyse kafamıza gelecekti. Resmen adam öldürmeye teşebbüs. Nasıl utandım ve kızdım anlatamam. Ülkemizi güzel anlatmaya çalışıyorum, grupta ileride çok önemli yerlere gelecek Avrupalı hukukçular da vardı. Şimdi nasıl açıklarsınız böyle bir saçmalığı? İlk defa böyle bir şey görüyorum falan diye geveledim. Gerçekten çok kötüydü. Öte yandan bu haberleri açıyorum bu sabah, şahinin teki yolda adama çarpıp geçmiş. Hadi bu tarz şeylere alıştık ama haberin yorumlarında neredeyse büyük çoğunluk iyi olmuş yolun ortasında ne işi vardı falan yazmış. Abi bunlar yeni çıkan tipler mi sizce yoksa eskiden çok daha kötüydü bu düzelmiş hali mi? Neden böyle bir saykoluk fenomeni var? Milletin derdi nedir? İnsanları bu hale iten nedir? Hoş, dünyanın bir çok yerinde var o ya da bu biçimde bu tipler ama ne bileyim bir içimi dökmek istedim :( Sizin de başınıza gelen olaylar vardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 niye kandırıyon gavurları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 kandirma cok ayip. onlara gercekleri anlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 gecekonduda büyüyen nesilin yetiştirdiği çocuklar piyasada artık, şehirlinin kültüründen yoksun köylünün edebinden yoksun uruk-hai gibi bir nesil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 kötü ülkeyi niye iyi anlatmaya çakılıyorsun ki onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 µh said: gecekonduda büyüyen nesilin yetiştirdiği çocuklar piyasada artık, şehirlinin kültüründen yoksun köylünün edebinden yoksun uruk-hai gibi bir nesil this gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 ülkenin basbakanını görmüyor musun halkı nasıl olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Fistan said: kötü ülkeyi niye iyi anlatmaya çakılıyorsun ki onu anlamadım Ya olm vardır ya bizdeki klasik aşağılık kompleksi deve, çöl yok ehehehe falan modu. Ne diyim our country is full of Uruk Hai mi diyim :) O da doğru olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Bisi deme zaten adamlar aptal degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Ulkenin duzelme ihtimali icin 2 nesil gecmesi gerek en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 adamlar zaten daha havaalanından indikten 3 dakka sonra kendilerini soymaya çalışan taksiciyi gördükten sonra sıkıntı yok ülkenin notunu veriyolar zaten. sen desen ki burası dünyanın incisi adamlar hassekter lan çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 imam ossurursa cemaat sıçar diye boşuna mı demişler, insanlar eskiden kendini kasıyormuş elalem görgüsüz demesin diye. şimdi 12 senelik süreç hamdolsun skerim onlar mı bana görgüyü öğretecek amuhagoduklarım moduna girdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 nerde pislik bizim ülkede var de cocuklara tecavuz edenler, kadınlara zulmedenler, hırsızlar, rüşvetçiler, yalancılar falan kaynıyo bu ülkede de ülkenin basbakanı ailecek devleti soyuyo, yandaslarına orayı burayı peşkeş çekiyor de bunlara isyan edenleri polis dövüyor, kanunsuz ne kadar sey var hepsini iyi insanlar üstünde uyguluyorlar de hak hukuk diye bişey yok bizim ülkemizde, yarın beni alıp götürseler 5 yıl hapiste tutarlar gerekcesiz de avukatları adliye sarayında dövüp gözaltına alıyorlar de kelle koltukta yaşıyoruz, bir de bunlara destek veren cahil, eğitimsiz, kaba , insanlıktan nasibini almamış insanlarla ugrasıyoruz de de bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 maganda her yerde var ya, yani çok akpli savunması oldu ama yapacak bir şey yok. Birkaç çivisi eksik, toplum adabından bir gram nasiplenememiş öküz çok Beni bu tip birkaç dengesizden ziyade yerlere sürekli tüküren, balgam atan vs. tipler daha da tiksindiriyor. Fark ettiniz mi ya da bana mı öyle geliyor bilmiyorum da sokakta tükürük izleri vs. gittikçe daha da artıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Yenilmiş, bozulmuş bi toplum işte nesini irdeliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Avrupa'dan arkadaş gelince, "Mal mısın niye geldin?" diyorum doğrudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 µh said: gecekonduda büyüyen nesilin yetiştirdiği çocuklar piyasada artık, şehirlinin kültüründen yoksun köylünün edebinden yoksun uruk-hai gibi bir nesil Koylunun edebi mi (: Olm sizi mugla koylusuyle tanistirmam lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Fransuxa said: adamlar zaten daha havaalanından indikten 3 dakka sonra kendilerini soymaya çalışan taksiciyi gördükten sonra sıkıntı yok ülkenin notunu veriyolar zaten. sen desen ki burası dünyanın incisi adamlar hassekter lan çeker. şu taksici olayı global bir sorun yalnız ya, buralara özgü değil. Garip bir şekilde belirli meslek gruplarının kafası bütün dünyada ortak düzende ve ahlak anlayışında çalışıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Kacabilen kacacak yani bunun baska sekli yok arkadasim. Git avrupaya , net Fakir orada da fakir. Ama trabzondan bakir alan fakirlardan degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Sıkacaksınız kafalarına bak bir daha yapıyorlar mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 gaspçısından tecavüzcüsüne kadar her türlü şerefsiz var ülkede, daha bu sene habere çıkmadı mı 5 yaşındaki mi ne erkek çocuğuna tecavüz edip , öldürüp yakan ? orospu çocuğu bol ülkede. 3-5 lira için adam bıçaklayan mı ararsın, havaya kurşun sıkıp adam öldüren mi ararsın, her türlü şerefsiz var.. magandalık hikayesi gelmiyor aklıma şu an ama kendinizin veya sevdiğiniz insanların zarar görmesini istemiyorsanız bi tane savunma sporu vs. şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Valla hayatımda zaten iki kere yurt dışına çıktım anca, bunun sadece birinde Paris'te taksiye bindim, eşşek kadar 50-60 Euro yazacak yeri gitmem gerekiyordu bir de ama diğer türlü program yapsam daha pahalıya geliyordu falan. Bir yandan GPS açtım Türk taksici korkusu nedeniyle, adam gayet en kestirme en mantıklı yoldan gitti, hatta bir yerde otobanın bir kısmı kapanıp başka yere yönlendirildi diye 10-15 Euro fazla yazdı, adam onu almadı benden. Göçmen de bir şeydi yani, filmlerden fırlama Fransız değildi. Ekranda yazan TL'yi direk Euro olarak tahsil etmeye çalışanından, taksimetre bile açmayıp 10 TL'lik yere 50 Euro isteyenine kadar birçok başarısı bulunan Türk taksicileri ile kimseyi karşılaştırmayalım lütfen, haklarını yiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Lizbon'da sahil kenarında arkadaşlarla oturup içerken bira verdiğim homeless, portekizcen gelişir al bunu diye portekizcesini ingilizcesini yan yana gösteren şiir kitabı verdi lan. Tabii ki genelleme yapamazsın ama bu da bir anı olarak kaldı tabii aklımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Esh said: µh said: gecekonduda büyüyen nesilin yetiştirdiği çocuklar piyasada artık, şehirlinin kültüründen yoksun köylünün edebinden yoksun uruk-hai gibi bir nesil Koylunun edebi mi (: Olm sizi mugla koylusuyle tanistirmam lazim Muğla zaten koy diil mi abi ne zaman il oldu. ekekeke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Benim başörtülü bacımın kafasına işediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar