Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 noldu şimdi toplandı mı pati biryerlerde baslayayım bende
KaramelGalaxy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Sabah sorunsuzdu ama şuan skiller acayip laglı oynanmıyor
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 ohooo bu saatte başladıysa akşam yine oynanmaz, yapacakları işe sıçayım. belli değil mi ne kadar abanılacağı, bir kere de ders çıkartıp hazırlıklı olun ya. bütün mmolarda aynı terane.
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Ben zamanında niye exile açtım bilmiyorum. ANNEN yok muydu exile? yanlış mı hatırlıyorum.
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 off annen'in hikayesi çok hüzünlü ya. dominyon başlamıştık, pvp'de dominyon hep kaybediyor diye exile'a mı ne geçmiştik ve exile'a geçtikten sonra dominyon pvp'de domine etmişti baştan sona hahaha
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Şunu oynarız gibi geliyor bana mis gibi oyun, aylık ücret olmadığı için sıkıntı da çıkmaz isyeyen gelir rahatlıkla.. mümkün oduğu kadar aynı yerde açsın herkes raid maid belli olmaz ilerde..
KaramelGalaxy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Densiz said: pve serverında /chjoin paticik yazıp pati kanalını kullanın, guild işleri vs. oturana kadar. Kimin oynayıp oynamayacağı belli olunca guild kurulur. Tek başınıza kasmanıza gerek. O kadar grup aktivitesi vardı oyunda onlar yapılır. Hatta konuda çok yazan birisi şunu imzasına ekleyebilir :P + Daha sonra yeni bir chat tabı açıp, orada sadece paticik kanalını aktif ederseniz. Sadece paticik kanalındaki yazıları görürsünüz. İlk girdiğiniz dış kanal buysa "/1 mesaj" dan konuşursunuz. Dominion giren kanalada girsin pls PVE Dominion Stalker oynuyorum bende
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 GUILD AÇTIM http://s10.postimg.org/9zqdvlvft/paticik.jpg Pve de, dominion tarafında! ilgili birisine devrederiz daha sonra. Şimdilik Girmek isteyen olursa nick: Deadly Assassin Giren herkese invite yetkisi veririm zaten bana ihtiyaç olmaz. Guild için oyundan yazabilir, pm atabilir veya buraya nick bırakabilirsiniz. Herkesin alma yetkisi olacağından her yol aynı kapıya çıkar.
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Dominion-exile değiltirilebiliyo mu? Madem reload onuda koymuşlardır heralde ?
KaramelGalaxy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Lag olayı düzeldi, şuan sorunsuz kasılıyo
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 yok galiba taraf değiştirme.. bu arada 0 lag var ne alakaysa.. Lagsızken başka bir oyun gibi geliyor :D Ulan nazar değdirdik iyimi.. Şimdide oyuna giremiyoruz. Karakter seçmeye geri atıyor.
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Yok, twitter açık bende.. Sorunu araştırıyorlarmış. Bu arada sınıf seçimi ile ilgili video arayan olursa: http://www.youtube.com/watch?v=_LHRT63vLLk
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Şimdi paticik PVE demi PVP demi? Ona göre karakter açayım tek başına zevki yok oyunun. Birde Dominion mı Exile mı?
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Bende stalker oynamayı düşünüyorum da 56 minute queue nedir ya
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Hepimiz stalker olursa bizi kim heal yapacak? neyse en azından tank sorunu olmayacak bu kadar stalker arasında. Stalker ve pvp hakkında şunu da söyleyeyim. Stealth ken hasar aldığınızda rakip hasarı aldığınız noktayı görüyor (yani oraya spam yaparak sizi stealth de kesebilir. Eskiden böyle idi, değişti mi bilmiyorum... Oyunda herşey boşluğa atılabildiğinden, bu olay çok mümkün.. Wowda da böyle ama, wow da her yetenek alan etkili değil) SSS Region: EU Server: PVE Faction: DOMINION Guild: PATICIK Guild invite: bu konuya nick bırakabilirsiniz. Herkesin invite yetkisi var (henüz 2 kişi var guildde :P ) Guild liderliğini aktif ve haksızlık yapmayacak birisine devrederiz sonra. Şu guildimiz: http://s10.postimg.org/9zqdvlvft/paticik.jpg SINIF SEÇİMİ? http://www.youtube.com/watch?v=_LHRT63vLLk
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Ben exile de stalker açmıştım. Dominionda birlikte oynarız vs diye engineer açıcam. Ama bi daha o kadar level kasabilir miyim bilemiyorum :) Nick:Cute Psycho
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 http://s18.postimg.org/vrbb6wy21/12312.jpg bu nedir
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 bir bug varmış, gir çık yaparak sırayı bozuyormuşsunuz. Ama bunu okuduğumdan bu yana baya patch geldi. Bi dene istersen şansını, o sıra çekilmez gibi duruyor (her ne kadar 2 saate eu yatacak bile olsa)
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 girdim çıktım yarı yarıya azaldı millet uyumaya başladı gerçi.
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Densiz hangi class lazım ondan açayım birlikte oynayacaksak dungeon falan dert olur diğer türlü
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Ne seviyorsanız ondan açın abi.. Oyunda 6 sınıf var, 3 tanesi healer olabilyior, 3 tanesi tank olabilir. Ayrıca hepsi aynı zamanda dps olabiliyor. Önemli olan sevdiğiniz birşeyi oynamanız, boşverin ortamdaki ihtiyacı.. Oyun çok kısıtlamamış, herşey bulunur.
Öne çıkan mesajlar