Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Brezilya 2014 Dünya Kupası [II]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
[quote=Baggio
O değil de bir ara Messi milli takımda ne yapmış, varsa yoksa Xavi & Iniesta diye saçma sapan Ronaldo'cu argümanlar vardı. Bu argümanlar üretildiğinde bile Arjantin her organizasyonda Portekiz'den en az bir tur geç eleniyordu ama yine de varlardı. Gruptan çıkamayan Portekiz'den sonra finalist Arjantin, çok değişik.

Futbol takım oyunudur, bence böyle saçma bir kriter iki oyuncunun karşılaştırılmasında kullanılamaz. Fakat kendi silahlarıyla sataşmak zevkli :p
aynen hatta Ronaldo her takımda oynar messi sadece barçada oynayabilir baskayerde tırt dıyorlardı simdi bunu diyen çevremde ne kadar eleman varsa vanish direk
Mesaj tarihi:
Robben'e antremanda çift dalan Indl ısınırken Snejder'i sakatlamış. Oynamayacak Sneijder. Böyle kasapları neden alırlar milli takıma. Adam rakibi bıraktım turnuva boyunca kendi arkdaşlarını sakatladı.
Mesaj tarihi:
souldarkorn said:

Robben'e antremanda çift dalan Indl ısınırken Snejder'i sakatlamış. Oynamayacak Sneijder. Böyle kasapları neden alırlar milli takıma. Adam rakibi bıraktım turnuva boyunca kendi arkdaşlarını sakatladı.

Bunu ben de okudum, tam bir sığır herif ya.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
2. dakikada penaltı ile gol buldu Hollanda bence sonrasında sarı kart ile saçmaladı. Yazık valla ya Brezilya'ya ama toparlar diye umuyorum.
  • Yeni Oluştur...