moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 DoGMeaT said: abi kuyt a etkisiz diyenler hangi macı izliyor anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Kuyt tam bir yetersiz. Ya geri döndü topu ilerde alıp ya da sıçtı batırdı hep. Adam yok yerine koyacak kı teknik direktör bile isyan etti kanattan kanada attığı topta. Bir de ıslancaklarmış yürüyüp. Ay kıyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 kuyt ters kanat oynuyo ne bekliyosunuz ümit ozat ortası mı? terse çekip öyle açıyo işte. kaldı ki ceza sahasına kuyttan başka top sokabilen adam yok maçta başka. her atakta var kuyt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Ceza sahası dışından hiç şut olmadığının farkındasınız değil mi? Dünyanın en sıkıcı maçını izliyoruz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 fenerlilere yem atıyolar kuyt kötü diye hemen atladınız ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Fenerliler niye otomatik olarak kuyti savunuyor ki abi acik ara takimin en kotu futbolcusu. Fifada falan koysan chemistryi 30 dusurur oyle alakasiz yani su kadroyla hani gsli olarak sneijder turnuva boyunca hollandanin en iyisi olmasina ragmen bu macta kotu oynuyor diyebiliyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 2 takımda atak yapamıyor zaten,kuyt napsın 5 adım çalımlayıp ara pası mı atsın? en az top kaybıyla oynayan adam,atagın yönünü değiştirmeye çalıştı,yapamadı yağmurdan top kontrol etmek fln zor zaten,onun dısında hatasız oynadı şınaydırla messi cok müsait pozisyonlarda frikikte topu kesemediler napalım onları şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 van gaal aykut'tan çok etkilenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 fenerli olduğum için savunmuyorum, maçı izleyip kuyt yetersiz demek gerçekten komik. sneijderin iyi yaptıkları şeyler başka, kuytın başka. kör olmak lazım su maca kuyt yetersiz demek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Abi her atakta olduğu için kaleye gidemediler maç boyunca. Ceza sahasına yakın aldığı her topu saçma noktalara nişanladı ya da orta sahaya döndü. Ha yardımlaşma sıfır orta uçla ileri arasında tamam da "at fink'e" taktiğini uygula bari. O da yok. Hollanda totalde takım olarak yetersiz ileride. Sadece Köyt değil hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 AGUERA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 kuyt en iyilerden biri şu an sahada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 drik koyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 kuyt attırıyodu. adam olmsa hollanda hiç pozisyon bulamayacak. şu maç kuyta kötü diyen hakkaten futboldan anlamıyodur sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 yahu kuyt diye konuyu ilk açan benim :D ben de fenerbahçeliyim zaten, sadece sıkıntıdan takıntı yaptım her top geldiğinde topu ayağının dışıyla geri çekip yine geri atıyor, sonra da dedim ki diğer kanatta da bi olay yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Roben bak bu top. Sürme topu sürme. Vur topa vur. Küfredeceğim yok yere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Iste defansta kalite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Robben atıyordu olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 köyt heryerde agüeroyla 1e1 mücadele edip cizgiden top cıkarıyor gidiyor robbene lokum gibi arapas veriyor fln kötü diyenler utansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 moriarty said: kuyt attırıyodu. adam olmsa hollanda hiç pozisyon bulamayacak. şu maç kuyta kötü diyen hakkaten futboldan anlamıyodur sdf. Tamam ben futboldan anlamıyorum. Sensin hacı. İşi o zaten. 90 dakika geçmiş 1 kez başarılı top sarkıtmış. Wow Such Futbol Very Kuyt So many geri pas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 sahadakilerin içinde en iyilerden birisiydi bence kuyt, yani diğer kanatta hiç ama hiç iş yoktu ama benim dediğim adam her topu sağ dışla geri çekip duruyor, teknik direktör demiyor mu acaba ya şunu biraz da diğer kanatta oynatayım diye acaba, sanki orada daha yararlı olacak gibi adam, ters kanat olmasına rağmen içeriye bir kaç tane top atan 1-2 oyuncudan birisi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Fenerli arkadaşlar da Ömer Üründül'ün Cücü'yü övme şenlikleri misali Köyt'ü övüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Gozyaslari gene sel olmus kuyt kaliteyi koyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Theridone said: Alt biter Arjantin alir. Hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Darksun said: 0-0 uzatmada atar arjantin 1-0 biter :) Mehehe az kaldı hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar