Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Brezilya 2014 Dünya Kupası [II]

forgiver

Öne çıkan mesajlar

Fenerliler niye otomatik olarak kuyti savunuyor ki abi

acik ara takimin en kotu futbolcusu. Fifada falan koysan chemistryi 30 dusurur oyle alakasiz yani su kadroyla

hani gsli olarak sneijder turnuva boyunca hollandanin en iyisi olmasina ragmen bu macta kotu oynuyor diyebiliyorum yani
Sosyal ağlarda paylaş

2 takımda atak yapamıyor zaten,kuyt napsın 5 adım çalımlayıp ara pası mı atsın?

en az top kaybıyla oynayan adam,atagın yönünü değiştirmeye çalıştı,yapamadı yağmurdan top kontrol etmek fln zor zaten,onun dısında hatasız oynadı

şınaydırla messi cok müsait pozisyonlarda frikikte topu kesemediler napalım onları şimdi?
Sosyal ağlarda paylaş

Abi her atakta olduğu için kaleye gidemediler maç boyunca. Ceza sahasına yakın aldığı her topu saçma noktalara nişanladı ya da orta sahaya döndü.

Ha yardımlaşma sıfır orta uçla ileri arasında tamam da "at fink'e" taktiğini uygula bari. O da yok.

Hollanda totalde takım olarak yetersiz ileride. Sadece Köyt değil hani.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

kuyt attırıyodu. adam olmsa hollanda hiç pozisyon bulamayacak.

şu maç kuyta kötü diyen hakkaten futboldan anlamıyodur sdf.

Tamam ben futboldan anlamıyorum. Sensin hacı. İşi o zaten. 90 dakika geçmiş 1 kez başarılı top sarkıtmış.

Wow
Such Futbol
Very Kuyt
So many geri pas
Sosyal ağlarda paylaş

sahadakilerin içinde en iyilerden birisiydi bence kuyt, yani diğer kanatta hiç ama hiç iş yoktu ama benim dediğim adam her topu sağ dışla geri çekip duruyor, teknik direktör demiyor mu acaba ya şunu biraz da diğer kanatta oynatayım diye acaba, sanki orada daha yararlı olacak gibi adam, ters kanat olmasına rağmen içeriye bir kaç tane top atan 1-2 oyuncudan birisi adam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...