vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 moriarty said: abi dedigim başka şey. ticaret anlaşması kolaylığı vs bi şey teklif eder el altından brezilya başkanı. çok kan döktüler bu iş için çünkü. isyan cıkar valla ülkede. sike sike rica edecekler merkelden yoksa şehir yanar. merkelde çaktırmadan fazla kasmayın cocuklar yazıktır der. Sunun olma ihtimali yüksek. Futbolla yatip kalkan ülke Brezilya, kan alırlar kan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 moncici said: moriarty said: ticaret anlaşması kolaylığı vs bi şey teklif eder el altından brezilya başkanı. tabi canım lol valla abi sen futbolu sadece futbol sanmaya devam et. cins ülkeler türkiye brezilya vs. hükümet indirecek bu dünya kupası brezilyada bu gidişle. brezilya bu turnuvayı yapıcam diye halkını çiğnedi. rio yanar. ayrıca bu dedigim şeyler oluyor yani. altı üstü gol atmaz almanya daha. neyse ikinci yarı görürüz. keşke daha gol olsa süper maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Analar ne almanlar doguruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 ne kadar abartıyorsunuz ya futbol ya bu, spor spor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 brezilya sokakları karışır bu gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 https://pbs.twimg.com/media/BsDLR3aIMAEiJlO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 zaaaa cingeneler kolombiyadan zor kurtuldular balon patladi beter olsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Ahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 benjani said: brezilya sokakları karışır bu gece Sonra yarın SABAH'ın manşet Almanlar Brezilyayı yine karıştırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Bu arada gecenin en iyi geyiği: Anadolu Ajansı: Almanya: 2 Brezilya: 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Abbov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 oyundayken birisi germany 4 dedi heralde almanın biri fantezi peşinde koşuyor dedim. tv ye bir baktım olan olmuş ahah böyle rezillik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chromela Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Brezilyanin ilk macindaki o penalti var ya iste onun ahi cikti. İyi oldu beter olsunlar. Ona buna naziniz söker ama panzerlere sokmez. Gerçi ben Hollandayi tutuyorum finalde Almanlar elimize verecek gibi hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 maça 2den 1 verdim. gazı açtım çakmakla oynuyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 neymar olsa böyle olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Ben demiştim ama Lahm'ı ortada değil bekte oynatmak lazım, ileriye de santrafor şart, Klose ilk 11 oynamalı diye. Almanya'nın başarısında benim de payım var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 tellos said: Bu arada gecenin en iyi geyiği: Anadolu Ajansı: Almanya: 2 Brezilya: 1 hayko bağdat dedi onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 http://i.imgur.com/mh41ilb.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 http://galeri3.uludagsozluk.com/188/d%C3%BCnyan%C4%B1n-en-%C3%BCst%C3%BCn-%C4%B1rk%C4%B1_238423.jpg neymar olayında brazillere saydırıyorları ilk defa adamların maçina denk geldim, haklılarmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Güncel sırf sex kokuyor. Bu nedir arkadaş. Olay çıkar bir tane daha yerse Br? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 ilk mac cingene gibi yattilar penaltiya ah aldilar ahh!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 souldarkorn said: Yarında Hollanda kazansın. Şu kupada Arj. Vs Brezilya izlemeden bitirmeyelim. Bence hollanda breziya olsun 3. Luk maçı 2. İspanya yapar bu brezilyayı hollanda ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Joachim Löw Hague'da yargılanır böyle giderse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 vaperon said: Güncel sırf sex kokuyor. Bu nedir arkadaş. Olay çıkar bir tane daha yerse Br? sex kokuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar