BonePART Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Sunroof cd changer felan bişiler var. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ilk-sahibinden-satilik-sunrooflu-2005-peugeot-307-169219429/detay Link burda ilgilenen görmek isteyen olursa araba Erenköyde gelip bakabilir. Eşe dosta giderse bi güzellik yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Araç temiz görünüyor. Vuruğu kırığı oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Kazası var ama sanayi işi tamire hiç girmedi. Ne yapıldıysa orjinal serviste parça değiştirilerek yapıldı. Taklası tuklası yok tabe ufak tefek ezik çizik çarpık 10 senelik araç sonuta İstanbul trafiğinde yok diyen yalan söyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 230k iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Ne boya fetişizmiymiş arkadaş. Arayan boyası var mı diyo. Lan 10 senelik araba boyası olmadan kullanabilen varsa gelsin alnından öpücem. Boyası var mı diyo. Boyası sanayi işi yok ne varsa hepsi orjinal değişti seviste. Gidelim servisten detayları alalım istersen diyorum. Hasar kaydı var mı diyo. Var diyorum. E abi boyası yoksa hasar kaydı nasıl var diyo. Hiç bişi boyatmıcan çürücek araba adamların fantazisi bu. Orjinal çürümüş araç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Abi boyasi ne kadar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 pert kaydı var mı, airbagler açmış mı, bi de en son ne olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 pert kaydı olsa araç olarak satılır mı lan zaten yazarım pert kaydı var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 boyası var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 baba boyasi var mi mayyeli kibarca neresinden vurdun yigidim in yanitidir.. mesela on kaput kapagi orjinaliyle degisti demek..onumdekine kokune kadar girdim motoru toplattik ama bakalim.. sol on camurluk kapi boyali demek yandan girdik ama takla atmadik on kapi camurluk boyali tavanda da gunes yanigi boyasi var demek en az 4 taklamiz var nasil ciktik bilmiyoruz..demek.. kahrolsun bazi sanayi insanlari pert araclari hasarli araclari alip tamir edip ayni fiyata kokleme niyetinde saolsun istanbul da isin cenneti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 boyası var mı şimdi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Boya yok.Araç kız oğlan kız. 230000 km yi kapalı otoparkta yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 kapalı alanda nasıl yaptın abi o kadar yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Dyno var bizim evde dynoya bağladım gazladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subseven Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 bir boya var diyor bir yok diyor. satıcı pek güvenilir gelmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 subseven said: bir boya var diyor bir yok diyor. satıcı pek güvenilir gelmedi bana. dedi 5 yılda 12 mesaj adam sdf :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 BonePART said: Boya yok.Araç kız oğlan kız. 230000 km yi kapalı otoparkta yaptım. ahhshdasdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 bir kapalı otoparkta bir evde dyno da yaptım diyor pek güvenilir gelmedi bana satıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 kapalı otoparkta boya var mı duvarlar ne renk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 o otoparka toki yapalim..olmadi esrar yetistiririz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 abi sadece boyasi ne kadar, bana araba lazim degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 otopark satılıksa bakıcam bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 otopark kaç binde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 0.1 bin olması lazım istanbul un rakım 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Ilani eksik yazmışsın, şu ibareler geçmeli mutlaka. Sahibinden temiz, kazasız, ağır bakımları yapılmış, biniciye araba. Alan kişi en ufak masraf yapmadan yıllarca biner, piyasadaki vuruk çarık Galerici arabalariyla karsilastirmayin. Araç yorulmamistir, lastikler iyi durumdadır. Her arabada olan ufak tefek sürtmelerden dolayı bir iki parçasında boya vardır. Araçla ilgili ufak bir ikramım olur ama pazarlık araç basında yapılır. (fiyata 250tl ekle) İhtiyaçtan satılık kısmını sil, oraya Full donanım, daha dolusu yok ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar