Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

telefon tavsiyesi(piyasadaki en iyi telefonu arıyorum)

benjani

Öne çıkan mesajlar

android olarak en iyileri şu an snapdragon 801 çipsetine sahip olanlar yani xperia z2, htc one m8, lg g3 diğer çin markalarını saymıyorum. iphone zaten alınmaz yenisi çıkacak ve 5s'in pil, ekran gibi dezavantajları var. windows phone'lardan ise önerilen son model telefonları alabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Tavsiye arıyorum, fiyat limiti max 1500 olucak (1000-1200 civarı olsa daha iyi aslında ama 1500 de olur)
Piyasayı hiç takip etmedim, hangisi iyidir kötüdür bilemiyorum (Hala Nokia5800 kullanıyorum eheh^^)

Aradığım özellik pek fazla yok aslında. Mümkün olduğunca sağlam olsun, problem çıkarmasın yeter. Çok fazla telefon değiştirmiyorum, en az bi 3-4 sene dayansın yani.
Ayrıca şarjının uzun süre gitmesi de önemli.

Android telefonlara yönelik nefret haklı bir nefret mi, yoksa Samsung gibi spesifik marka/modellere yönelik mi konuşuluyor?
Samsung dan neden bu kadar nefret ediliyor?
Nokia eskiden işletim sistemi yüzünden çok eleştiriliyordu, Windowsa geçtikten sonra düzeldi mi?
Apple olarak aynı fiyat aralığında alternatifi de iPhone4S, ama önyargılarım var. Ayrıca şarjı pek dayanmıyormuş diye okudum çoğu yerde, bu yüzden onu eledim sayılır.

Nokia Lumia, Samsung Galaxy, Sony Xperia filan bu fiyat aralığında gözüme kestirdiğim modeller ama o kadar fazla şey var ve herkes alakalı alakasız o kadar şey yazmış ki onlardan da emin olamıyorum (ve tabii bunların hangi modellerini seçmek lazım?)
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

Tavsiye arıyorum, fiyat limiti max 1500 olucak (1000-1200 civarı olsa daha iyi aslında ama 1500 de olur)
Piyasayı hiç takip etmedim, hangisi iyidir kötüdür bilemiyorum (Hala Nokia5800 kullanıyorum eheh^^)

Aradığım özellik pek fazla yok aslında. Mümkün olduğunca sağlam olsun, problem çıkarmasın yeter. Çok fazla telefon değiştirmiyorum, en az bi 3-4 sene dayansın yani.

Android telefonlara yönelik nefret haklı bir nefret mi, yoksa Samsung gibi spesifik marka/modellere yönelik mi konuşuluyor?
Nokia eskiden işletim sistemi yüzünden çok eleştiriliyordu, Windowsa geçtikten sonra düzeldi mi?
Apple olarak aynı fiyat aralığında alternatifi de iPhone4S, ama önyargılarım var. Ayrıca şarjı pek dayanmıyormuş diye okudum çoğu yerde, bu yüzden onu eledim sayılır.

Nokia Lumia, Samsung Galaxy, Sony Xperia filan bu fiyat aralığında gözüme kestirdiğim modeller ama o kadar fazla şey var ve herkes alakalı alakasız o kadar şey yazmış ki onlardan da emin olamıyorum (ve tabii bunların hangi modellerini seçmek lazım?)

m7
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFax said:

ShadowFury said:

sad

m7

kendi kendini quotelamış sandım sdfnbjsdf

cevap nexus 7.
şarj çok önemliyse lg g2 başka telefon yok piyasada.
Sosyal ağlarda paylaş

M7 dediğiniz htc one M7 di mi? Sadece htc one adındakiler m7 mi oluyor? Biraz bakındım, bazı yerlerde M7 leri sadece htc one adıyla da yazmışlar. Şu linkte bir şey yazmıyo ama bu da M7 di mi mesela? "htc one" ve "htc one M8" var listelerinde.
http://www.vatanbilgisayar.com/htc-one-silver-akilli-telefon.html
Bütçemin biraz üzerinde ama o kadar iyiyse yine de düşünebilirim belki.

Nokia Lumia biraz daha fazla ilgimi çekti gibi. 925 ve 920 üzerinde düşünüyorum. Şimdi 925 in +sı biraz daha hafif olması, kamerası ve ekranı, 920 ise kablosuz şarj ve 32 gb storage di mi? Şarj süresi ve sağlamlıkları açısından filan fark var mı? Hafiflik pek önemli değil. Çok çok önemli bi farkı yoksa storage yüzünden 920 benim için daha iyi gibi.

Nexus7 telefon mu tablet mi anlamadım. Fazla büyük, tablet yarısı bir şey olmuş resmen. Cebe sığıyo mu bu?

Şarj önemli, ama çok çok aşırı önemli değil. Sırf şarja göre seçmiyorum da iyi telefonlar arasından şarjı az dayananları eliyorum diyelim. Her gün şarj etmek zorunda bırakmasın ama yani.

Samsung u tamamen sildim . iPhone4S i de daha arka planda tutuyorum. Sony Xperia Z nasıl?
Şu an için aklım daha çok Nokia Lumia920ye kaydı. htc one ihtimaller arasında.
Sosyal ağlarda paylaş

Biyik said:

ios varken stabil olmayan android tercih edilmez.
iphone olsun taştan olsun.

bi kere anlamadığın şeye burnunu sokma be
b.yik

op
koreye gidlecek ise bu sıralar korede snapdragon 805lı lg g3 çıkıcak
direkt onu aldır düşünmeden lg g3 ltea cat6 gibin bir model ismi var

adam kore diyor hala ayfon diyorsunuz ayıp yahu, ayfonu her yerden alırsın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...