Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

i5 4670K


Flam

Öne çıkan mesajlar

Intel i5-4670K 3.40 GHZ CPU 4 çekirdekli.

En ufak bir overclock yapmadım. Zaten 2 ay önce aldım.

Tertemiz. İstanbul içi elden verebilirim. İsteyen varsa PM.

http://www.akakce.com/i...kli-fiyati,1130624.html

sıfırına buradan bakabilirsiniz fiyatlarına.

Sadece elden teslim edeceğim, o yüzden istanbul dışı lütfen pm atmasın.

Core i53,4 GHz1150 PinTurbo cache/Turbo Core1600 MHz6 MB

CPU fanı yok. Thermaltake fanla kullandım. Çok iyi baktım kısacası.

Fiyatı : 350 TL

-----------------------------

Intel Z87-G43 Gaming Anakart

http://www.vatanbilgisayar.com/z87-g43-gaming-intel-z87-soket-1150-ddr3-3000mhzoc-sata-30-usb-30-anakart.html

2 ay oldu alalı. İhtiyaç yine. Evet bu aralar çok sıkıntıdayım. Çok trade topic açıyorum.

Vatandan aldım, garanti belgesi falan herşeyi var.

Fiyatı : 250 TL
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kızlardan biriyle çıktım, üzerinize afiyet ilişki bitince evcilik boka sardı.
Bu süreçte ne öğrendik bakalım?
http://img530.imageshack.us/img530/9809/orko4pd0.jpg

ev arkadaşımıza çakmıyormuşuz.

Bugün kovdum evden eşyalarını alıp gittiler.

Hayatımda ilk kez ev arkadaşımı kovdum, keyfim yok. Bir de giderayak 2 milyar borca sokmuşlar beni haberim yok. onu ödemeye çalışıyorum şimdi işte :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya hallederiz herşeyi bir şekil de ben hatun aramıyordum özellikle hatta mümkünse olmasın diye de özellikle belirttim. Ben tercihlerimi erkeklerden yana...

Pardon, olmadı bu ^^

Neyse işte, yine aylarca evin her köşesinde pislik temizledim. Yine tek laf etmedim. Yine insanlar verdikçe fazlasını istedi, yine bozmadım hiç. Ev pis diye surat yaptılar sonunda. Oha dedim. Hayır hangi ev arkadaşı senin bir hafta önce kahve döktüğün için odandan gelen iğrenç kokuyu farkedip yatağının altındaki o yapış yapış küfü temizler. Bir de mahcup olmasın diye yüzüne gidip "yapma, pis kokuyor, yakışmıyor" demedim. Meğerse gün gelecekmiş, "sanane odamdan ya bi de gelmiş orayı kendince silmiş etmiş" diyip, "kokuyodu ama" diyince "kokuyosa bana kokuyo" diye bu meseleyi açacakmış.

Abi uzatmayayım çok hikaye çıkar benden. Yalnız haftasonu hava çok iyiydi. İnönü stadının çaprazında, kavşağın üst tarafında bir çay bahçesi var, oraya gitmeyen varsa gitsin bir ara bak, yeni keşfettim ben acayip serin ve on numara manzarası olan bir yer. Koltuğumuzun altına pazar gazeteleri doldurup gittik dün, enfesti. O değil de, o kadar adresi verdik, biriniz çıkıp gelmediniz lan. Hani geliyordunuz, artizlik yaptınız bissürü, yazı$tasınız valla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi adıma "aaa flam a gideyim çağırmıştı herkesi" diyebildiğim 1 hafta bir süre oldu onda da çıktı bişiler aklımda değil. Sora gg zaten fırsat olmadı bir daha =)

Ayrıca geçmiş olsun abi. İşte bu durumlar yüzünden kızla ev arkadaşı olunmaz genelde. Aynı evde ateş barut zira, e ama sonrası tatsızlaşacak elbette.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ev kokuyo ev. Ev ölümüne ceset kokuyo. "Silkelerim seni temizle şunu adamın asabını bozma midem bulanıyor" diye arıza çıkarmak doğru olandı. Ben arıza çıkmasın diye aldım elime viledayı temizledim.

Evden attıktan sonra giriştim odasına temizlemeye arkadaşımla beraber. Dört beş kere çamaşır suyu ile bir sefer de ahşap temizleyici ile viledaladık. Şu an durum ne diye soranları eve /inv

gelsin koklasın o kadar temizlikten sonra bile hala kalan kokuyu, bana hak verecektir. Eminim. Resmen odaya sinmiş nası bi pislikse. Odayı benzin döküp komple yaksak dedik, yemedi sonra.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...