EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 2014 Kasım sonunda tecilim bitiyor. Yüksek lisansa başlayıp tekrar tecil ettirmek istiyorum. Ben başlayana kadar tutup götürürlermi? (ales sınavı kasım sonundaymış, tezsiz yüksek lisans seçeneğide var sanırım?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 kayıt olurken askerlik durum belgesi isteyecekler, orda yazan son yoklama tahimi ne vardı (tecil sonu değil), ondan sonra kayıda gidersen almayabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 ALES istemeyen yüksek lisans programları var. Onun yerine GMAT veya GRE alabilirsin hatta Ahmet Yesevi'nin uzaktan eğitim programları öyleydi. Bildiğim kadarıyla Kasım'da tecilin bitmeden kaydı halletmen gerekiyor, bizimde tecil yaklaşıyor off poff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 alessiz kascan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 ales istemeyen tezsiz programlara kasacaksın zaten cogu yüksek lisans askerlik tecili istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Bittikten sonra hakkın yok, bitmeden halletmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 tecil bittikten sonra bir daha girmen çook zor demişlerdi bana. Tecil bitmeden girmen gerekiyor işte tezsizlerden birine. Uzaktan eğitim fln bu aralar alıyorlar. Yada eylül civarında varmış bi kayıt partisi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 yoklama tarihi gelmeden kayit yaptirman gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 benim geçen yıl 3 yıl tecil yaptırdılar yüksek lisansa girişte ama 1 dönem hazırlıktı, +6 dönem/3 yıl da programda hakkım var. 5. döneme geldiğimde 6 ay daha mı uzatacaklar? yoksa yl'de sadece 1 kere mi tecil oluyo daha yapamıyorlar mı ben bunu bi öğrenc işlerine sorayım iyi aklıma geldi bu konuyla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Efe 30 yasina geldin neyin hazirligi artik ya ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 sdf lisansla alakasız yl bölümüne girince 3 4 ders veriyolar lisanstan o, çalışırken uğraşılmıyo ama ya bunla keşke uzaktan eğitime falan gireydm ama onun da diploma yalan tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Sırf askerlik yapmayım diye 3-4 sene sonra yapıyım diye master yapan kafayı hiç anlamadım, niye abi yani. Birkaç sene sonra zorla yaptığınızda işiniz kariyeriniz herşeyiniz yarım kalcak. Massachusettsde master yapıp oracle'e palantir'e kapak atmak gibi planlarınız mı var hepinizin, bedelli mi bekliyorsunuz, cidden niye lan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 benim şu anki işe alırlarken şart koştulardı, master yapınca her türlü iş hayatında yararı var + askerlik tecili de bonusu tabii. neyse bedelli geliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Lan şu kullanılmayan işlemci kapasitesiyle bilime hizmet olayları falan var ya, zorunlu askerlik kaldırılsa ve Türk gençliğinin "askerden nasıl kaçarız" a harcadığı CPU time faydalı işlere yönelse, çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarız valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Şu sorulardan kurtuldum ya, sırtımdan yük kalktı :P. 5 yaşından beri pc tepesinde gözleri bozacak kadar saatlerce oynamanın bir faydası oldu :). Bizimkilere de diyoruum, hep laf ederdiniz gözlerini bozacaksın diye, ya ne oldu şimdi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 quixef said: Lan şu kullanılmayan işlemci kapasitesiyle bilime hizmet olayları falan var ya, zorunlu askerlik kaldırılsa ve Türk gençliğinin "askerden nasıl kaçarız" a harcadığı CPU time faydalı işlere yönelse, çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarız valla. Öyle deme, askere gitmemek için profesör olan var :P. Bir nevi yl, doktora teşvik mahiyetinde birşey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Tecil bittikten sonra yüksek lisansa girmek için hiç vaktin yok. Çünkü yüksek lisansa kayıt olurken askerlikten tecil/muaf belgesi istiyorlar. Sende de böyle bir belge olmayacağı için yaylalar yaylalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Yurtdışı, akademisyen or askerlik. Gerisi gerçekten boş iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Tori said: Sırf askerlik yapmayım diye 3-4 sene sonra yapıyım diye master yapan kafayı hiç anlamadım, niye abi yani. Birkaç sene sonra zorla yaptığınızda işiniz kariyeriniz herşeyiniz yarım kalcak. Massachusettsde master yapıp oracle'e palantir'e kapak atmak gibi planlarınız mı var hepinizin, bedelli mi bekliyorsunuz, cidden niye lan :p Şimdi üşengeçlik/korkaklık yapıp, bir yandan içten içe bedelli/kısalma/kalkma umuduyla bekleyip, sonra da "30 yaşıma gelmişim kariyerim var ailem var askere çağırıyorlar ne mantıksızlık!" şeklinde "gitmek istiyordu ama çok mantıksız olduğundan gidemedi yani" algısı yaratmaya çalışıyorlar. Gayet sistematik bir ekip :p Not: Korkaklık dediğimi "bayrak indirdiler hedere" diye yanıtlayan şuursuzlar oldu geçen. Gidip sınırda çatışmaktan korkuyorsunuz diye laf etmiyoruz heralde, Yüzbaşı da göndersen korkuyor oraya. İmkansızlıktan, disiplinden, emir almaktan, yorulmaktan; genel olarak alışık olmadığınız bir hayata 5 aylığına da olsa girip tecrübe etmekten duyulan korkuyu kastediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobost Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 peki bu tecil süresini e-devlet tarzı yerlerden sorgulama şansımız var mı? hani tam olarak atıyorum 5 mayıs 2018 gibi bi tarih veriliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Askerlik subene git orda soylerler tam bitisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ya sallayin bunye musaitse 120 mi 130 mu ne kiloya gelince yirtiyorsunuz askerlikten..alip 1 hafta misafir ediyorlar testleri filan yapiyorlar gostermelik.sonra sepet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar