Slint Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 David West -> Spurs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Feci rotasyonu oldu Spurs'un uzunlarda, taş gibi takım oldular lan resmen eksikleri yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Sg/SF eksik. Manu artık leş ötesi. 18 dakka falan anca.. Kawhi - Manu - green yani, bir tane daha spot up shooter lazım belinelli stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 e belinelli var zaten manuya leş ötesi dedi ya adam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 öncelikle belinelli gitti sacramentoya. ikinci olarak da ginobili şu anda bir takımı taşıyan oyuncu grubu içinde olamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Zaten spurs de tek adam taşısınlık takım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 grup yazıyo yukarda tatlım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 hangi yukarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 ben onu baska turlu anlamisim. takim tasiyan oyunculari bir gruba koyarsak o bunlara dahil olmaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 ulan ne drama dönmüş allahın kazması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 https://pbs.twimg.com/media/CJ44AmpUAAAup4q.jpg :'( ağlamıyorum gözüme bişi kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 minnesota çok güzel oldu bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=-qz08XTrCRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 çabuk sakatlanır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 pek 7-1 gibi durmuyor. ayrıca garnett'in gençliği resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 saha gorusude fena degilmis sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Ekpe udoh ile anlaşmış galiba fener, izleyen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Yani NBA için gayet vasattı ama Avrupa da iş yapar sanırım. Kalas diye hatırlıyorum ben onu da işte savunmada iyi sivrilirse gayet duvar olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 http://heathoops.com/team-salary-index/ şu şurada dursun, inceleyeceğim ben de bir ara sadfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar