Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekran Kartı Tavsiyesi

darkageman

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle Merhabalar arkadaşlar benim su an kullandığım ekran karti amd-7790 o.c edition 128 bit pek memnun değilim değiştirmeyi düşünüyorum aklımda 2 tane ekran kartı var

R7 265 DUAL-X GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

GTX750Ti GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11.2 Ekran Kartı

Hangisini alacağım konusunda kararsizim ama 128 bit öteki ekran kartımda yani 256 almak bana daha makul geldi yorumlarınızı almak isterim..

Saygılar.
Darkageman.
Sosyal ağlarda paylaş

Seçtiğin kartlar senin için çok büyük bir performans artışı sağlamayacak. Tabiki artış olacak ama o kadar çok fark etmeyecek. Bütçeni zorlayıp yukarıda da denildiği gibi AMD R9 280x yada GTX760 dan aşağısını tercih etme ki onlarda 600 TL den başlıyor yada 2. el düşünürsen belki daha uygun fiyatada bulabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Titan ve R295 x500 gibi saçma sapan fiyatlı kartlar çıktığı için bunlara yakın alt model kartların fiyatları düşmüyor.
Dünyanın en hızlı kartını çıkarmışım 1500$ bunun 2 altı model kartımın fiyatı da 200$ olmamalı deyip fiyatları şişik tutuyorlar.

Ayrıca hardware lobisi kesinlikle var. Bir fabrika yandı yok sel aldı dediler 1.5 sene geçti 100 lira olan 8gb ram halen 250tl. 1tb hddler aynen şişik fiyat devam. DDR4 ler gelmeden önce son kes ddr3 leri geçirmek istiyorlar galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anki sistemim şöyle zaten

amd fx6300-işlemci
asus M5A97 r2.0 anakart
1 tb seagate 64 mb hd
8 gb g skill soğutmali ram var 2x4 1.5 v 1600 mhz
zalman 600 w dual forward güç kaynağı varda arkadaş oyunda warfront giriyorum bi anda fps düşüveriyor veya raid yapiyorum cıldırtıyo insani o yüzden almayi düşünüyorum ama pek bi artiş sağlamayacaksa o zaman almama gerek yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...