Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karne Nasıl cici bayanlar???

Fragrance

Öne çıkan mesajlar

hz ta kaç ders var ki zaten 2 zayıfın var?
oha derim buna..
walla analitik geometrim 2 sadece, gerisi ohşşş süfer notlar[signature][hline]I leave you, negative behind
Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Sam, 05 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki:
redemption'ı da oynamadım zira adında vampir geçiyordu, osman: redemption olsaydı belki oynardım..
Sosyal ağlarda paylaş

büyük uğraşlarım sonucu zayıf not sayımı 3 e indirdim 2 si 0 biri 1 biz arkadaşlarca bu derslere muhteşem üçlü diyoruz:
Analitik Geometri=0

Geometri=1

Matematik=0
sene sonunda hepsinin sorumluluk sınavlarına giricem geometriyi 3 yaparım tahminim diğerleride bir olsa 2.döneme tek zayıfla başlamış olurum:P[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır"
:hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

beden 1 resim 2 güzel performans, naptın sen??
neyse ya hazırlık nasılsa geçsen yeter
üniye bekleriz karne derdifalan kalmıyor
güzel şey şu üniversite:D[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
A fall into the ditch makes you wiser.
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ortalama bayağı düşük gelecek galiba... C Programlama lab finalinde de zaten curve 9 mu ne çıktı 100 üstünden sıfırı çaktık.. Fonksiyonu, ilk imitation için x değerini ve imitation sayısını verdiğinde Newton's method kullanıp verdiğin noktadan verdiğin kadar imitation yapıp kökün yaklaşık değerini söyleyecek program yaz dediler aval aval baktım :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 05 Ocak 2005 22:26 tarihinde demiş ki:
İnsanlar kırıklarıyla övündükleri sürece nereye kadar...

valla arkadaşım böyle eğitim sistemine böyle eğlence başka yürümüyor.sanki ordudaymışız gibi hissediyorum okula geliyoruz sınıfta çıt yok millet uykudan kırılıyor herkesin suratı 5 karış.Hocada geçio karşımıza kendiside ne anlattığını bilmiyor gözler açılıp kapanıyor sonra yazılı oluyoruz neyden yazılı olduğumuzu bilmiyoruz.Sonra notlar geliyor hoca bağırıyor bu notlar ne böyle die(okulumuzda değil teknoloji bilimden eser yok bi labaratuarımız yok nasıl yazıldığını unuttum ) kısacası insanın ne ders çalışası geliyor ne okula gidesi geliyor nede ders dinleyesi geliyor ne kadar uğraşsamda sevemiyorum arkadaş zayıflarla övünmekde çok güzel bir geyiktir bizim okulda çünkü hiçbir şey yok.Asıl öğretilmesi gerekn sorumluluk araştırma,Saygı yerini sorumsuzluk tembellik ve saygısızlığa bırakıyor.Böyle eğitim sisteminde böyle şeyler çok normal geliyor bana[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fragrance, 05 Ocak 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
Bunlar ne??
Ama beyler kendinizi üzmeyin bakın albert einsteina(böyle mi yazılıodu)fizikten 1 aldığı için okuldan atmışlar ama adam dünyanın en iyi fizikçisi ya ya ya :D

Bu da dünyanın en büyük yalanıdır. Nerden kim çıkarmışsa... Yok kardeşim böyle bir şey. Yok yani yok yalan...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

Ya abi Lombak haklı Turkce dersindeyiz herkes konusuo orda en önde birilerine ders anlatmaya çalısıo ama kimse dinlemio ya ben dayanamadım kalktım hoca bu ne ya yeter çok sıkıcı anlatıosunuz kimse dinlemio ztn bi eğlenceli hale getirin su dersi dier derslerde hiç böyle deiliz dedim o anda kadın sana 1 veriorum dedi ve verdi bu mu eğitim abi saygıya göremi veriolar notu derse göre mi???
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 05 Ocak 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
Oss'ye girerken de ovunursunuz kiriklarinizla, veya emekli kuyruklarina tas cikartacak kuyruklar olusturursunuz ogretmenler odasinin kapisinda.

Öss farklı çünkü össnin belli bi stresi var.İnsan ister istemez sorumluluk alıyor sonra gücü yeten aileler çocuklarını dershanelere gönderiyorlar dershanede alınan eğitim çocuğun başta temeli varsa işine yarıyor ve össde ilk sene başarılı olmasada 2.sene başarılı oluyor.Kaç arkadaşım var dersleri zayıftıda çoğu ii üniversitelere gitti.Yani tmm benim derslerim zayıf banane lam demio millet artık Baggio belliki liseyi bitireli çok olmuş Lisedeki müfredatla össde çıkıcak müfredat uyuşmuyor yani fuzuli bilgiler görüyoruz yüzde 25 i işimize yarıyor.Ama okuldan aldığımız puandan mahrum oluyoruz o kadar.Sen bir daha lisede okumak istermiydin cenaze evi gibi okullarda?[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...