Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 http://i.hizliresim.com/qqz5LD.jpg Oturduğum koltuk şu hale geldi. Alalı daha 3 ay oldu ama 120 kiloya dayanamadı demek ki, bir de koltukçunun bana oturma dediği düzende oturmaya devam ettim asdfsda Her neyse, şuan arkaya yatırıp kitleyince sorun yok ama çok ses çıkartıyor ve ileri doğru atılınca falan böyle bildiğin 3-4 cm öne düşüyorüm. Normalde bu kadar kötü durumda değildi. Dün bir ton yöntemle düzeltmeye çalıştım ama çok sağlam çıktı. Bir de fotoyu çekerken telefonu dayadığım ortadaki çıkıntısı var. O yüzden çekiç vs. içten sokamadım. O boyutlarda oraya giren tahta çekicimiz vardı, onunla denedim de sapından kırıldı fazla yüklenince Bunu nasıl düzeltirim ya? Düzeltme değilde en azından nasıl öne düşmesini engellerim. Böyle o açık kısım var ya işte, o kısım aşağı yukarı oluyor. Tel vs. sıkıştırmayı denedim ama onlar güçsüz kaldı. Böyle var mı sürünce sertleşecek, taş gibi olacak ve orayı tutacak madde vs... Ne yapılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 ben biliyorum öyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 bi kaynakçıya götür götürmeden evvel o araya 30 lira sıkıştır düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Fistan +1 Bir de 30 liranın yanında 30 kilo da ver. Bir daha olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 fotoğraftan bir şey anlaşılmıyor ama ağırlıktan ayrılmışsa eğer kaynak yerinden falan, çekiçle düzelmez o. eğilme varsa da geriye doğru eğmen metal yorgunluğuna yol açar bu malzemelerde, elinde kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 yok kaynaktan değil, malzemeden gitme. Ya bildiğim bir şey kalmadı zaten tamir de pek kurcalamakta istemiyorum da :( Kilo veriyoruz ya bakalım, 130 dan indik asdfasd Bu esasen şey, geriye doğru yatırıp öne doğru kayılarak yani bir nevi yatarak oturduğum için bu koltukta böyle oldu. Koltukçu özellikle sen yapma demişti asdfasdfasd Neyse hayat, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 lel abi çözüm kilo vermekte, koltuğu tamir ettirmekte değil :P poäng al kendine bitane. Benimki de 4 yılın sonunda kıırldı kol kısmından, salondaki poänge çöktüm. Biraz alçak kalıyor ama alışıyorsun, en azından belin doğru açıda oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 adam 120 kiloyum diyor poang diyorsun. Adam kaynağı kırmış, metali yormuş. poang mı dayanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Dayanır birader. Bi bildiğimiz var konuşuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 o tip bir şey iyi olur aslında aynen asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 vidaları söküp koltukla alt mekanizmayı ayırıp baksan daha kolay olur, zaten böyle hiç bir şey anlaşılmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 5 mm sac var orda, söküp alttan destekleyip üstten çekiçlemediğin sürece düzeltemezsin onu. Üstteki tablaya bağlandığı kaynaklar kesilip sökülecek, düzeltilecek, tekrar kaynatılacak. Şu işi de 30 liradan aşağı yapan yer bulamazsın muhtemelen. Yakın olaydın bi dürüme yapardım ben sana. İstanbul'da fln yaşıyosan hele 30 liraya bile yapan yer bulunmaz, uğraşacak yer bulamazsın muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Oraya da şundan alıp dolgu yaparsan bi ihtimal işe yarayabilir. Gerçi alt tarafa doğru tutunacak bi yüzey yok baskıya gelince düşer büyük ihtimalle. Düzeltmeye uğraşma, yakında bi kaynakçı varsa götür oraya bi punta atsın oynamaz aşağı yukarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Bu tip bir şey arıyordum işte, yani idareten tutsa bile olur. Zaten şuan da öne doğru kaykılarak oturmadığım takdirde ileriye baskı uygulanmıyor. Tamamen boktan oturuş düzeniyle alakalı bir durum bu ... Kaynak olayı benim de aklımda vardı da üşeniyorum şimdi göndermeye, bir de istte cidden gelip alacaklar ya da sen götüreceksin işte yapacaklar geri getir vs... Ben bunu kendi arabama zor koyup getirdim, bayağı büyük koltuk sığmadı da arka koltuğa yatırdık. Yatırırken koltuğun kaplaması vs. hasar aldı vs. vs. Gelip alırlarsa fiyatı artar vs. derken ohoo asdfsda Böyle kullanırım daha iyi Asıl sorun aslında evdekilerin tatavası, son 1-1.5 yılda 25'e yakın kilo aldım. KOLTUK KIRDIN HAYVAN diyip 2 ay söylenirler haklı olarakta işte onlardan kaçırıyorum bir nevi asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Ahahaha :D Abi evdekilerden niye çekiniyorsun onu anlamadım. Benim evimde 120 kiloluk koltuk kıan bir fert olsa beraber gülerdim bu duruma. Yaptırda kurtul madem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 ben de agir sikletim allahtan benim is yerinde mobilyaci var 3 ayda 1 kesin gidip kaynak olup geliyor..arada alt baglantiya destek 2 celik cubuk da takarlarsa daha uzun dayaniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar