Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu biraz kıllandırdı. deneyen oldu mu?

Saints Row IV:
Region Locked: This game is region locked. Please remember this if you purchase the game while abroad and that this also applies when you gift the game, so avoid sending this item as a gift to someone in another country.
Mesaj tarihi:
zenmate ile baktım şimdi, DE, US, UK hepsinde %75 bi bizde %91 hatalı ama verdiği key US keyi işte.

biz hangi regiondayız acaba lol. east EU falan herhalde
Mesaj tarihi:
farketmiyor o, oyun listelemesi ip region'ına göre EU vpn kullanınca (Europe) diye gözüküyor zaten. aslında oyunu alıp, key generate'ine basmayıp, ticket atıp, ben oyunu aldım ama region'ı yanlışmış. key generate'ine de basmadım bana EU keyi verin diye yüzsüzlük yapabiliriz. refund hakkı var, seriali almazsan. büyük ihtimal o zaman refund yapalım derler tabi :P
Mesaj tarihi:
ben de aldım serial ı kullanmadım ne yaptıysanız bilgilendirin lütfen sdf ona göre davranayım ben de, şu an bunu bu şekilde steam'e ekleyemiyor muyuz ki ?
Mesaj tarihi:
sorun olmaz herhalde. adama refund yapmışlar benzer region sorunundan, keyi generate etmesine rağmen birde keyi aktif etmiş üstüne kalmış birde.

http://www.steamgifts.com/forum/AoHiw/refund-on-gamersgate

generate etmezsek refund yapalım derler bence eu key vereceklerini sanmıyorum. aldım bende ticketlarınızın cevabını bekliyorum ehehe
  • Yeni Oluştur...