HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 seni mi kiracaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Killer said: street cleaner game play http://www.youtube.com/watch?v=LnRsAiFhCsE dünyanın en iyi vidyolarından ya sdf DAT PHYSICS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 ShadowFax said: biri otobüs simulatoru yapsın. Yeter artık ETS 2 için mod var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 adam otobüsün içine film oynatan televizyon bile koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Saints Row IV 3.4$ http://www.gamersgate.com/DD-SR4/saints-row-iv fiyat hatası var sanırım gamersgate kupon yollamış mailime birde 2.7$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Cheapshark da yüzde 75 indirimde gözüküyor tıklayınca 91 utanmasalar bedavaya vercekler %20 indirim kodu vermişler bide 2.72 dolara denk geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 şu biraz kıllandırdı. deneyen oldu mu? Saints Row IV: Region Locked: This game is region locked. Please remember this if you purchase the game while abroad and that this also applies when you gift the game, so avoid sending this item as a gift to someone in another country. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Ben aldım bekliyorum keyi göndermelerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 oyun, key direk burda gözükmüyor mu? http://www.gamersgate.com/account/games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Gözüküyor oyunda key yok daha Your serial(s) will be available in about 6 minutes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 gençler çalışmazsa bana gönderin asya'dayım ben. sonra hallederiz aramızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Seru said: gençler çalışmazsa bana gönderin asya'dayım ben. sonra hallederiz aramızda. şu herife göndermeyin allah için. bu kadar büyük bir çöpçü yok dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Bulunduğunuz yerden aktive edemezsiniz diyor boşuna almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 olm ne var. çalışmıyosa gönderin diyoruz. alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 region lock mu var şimdi? çok iyiymiş fiyatı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 US keyi veriyor sanırım. Saints Row IV (Europe) yazması gerekiyormuş carta ekleyince, region lock kısmında. vpn ile bakıcam şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 ben tıklayınca asya yazıyor fiyatı da 10 dolar. o yüzden alamıyorumm. yoksa basıcam parayı 2 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 zenmate ile baktım şimdi, DE, US, UK hepsinde %75 bi bizde %91 hatalı ama verdiği key US keyi işte. biz hangi regiondayız acaba lol. east EU falan herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Russion'da steam sorun çıkarıyor da US e VPN yapınca da çıkarıyor mudur. Gamersgate.co.uk dan bakınca da %91 görünüyor ama pound olarak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 farketmiyor o, oyun listelemesi ip region'ına göre EU vpn kullanınca (Europe) diye gözüküyor zaten. aslında oyunu alıp, key generate'ine basmayıp, ticket atıp, ben oyunu aldım ama region'ı yanlışmış. key generate'ine de basmadım bana EU keyi verin diye yüzsüzlük yapabiliriz. refund hakkı var, seriali almazsan. büyük ihtimal o zaman refund yapalım derler tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 O dediğini 5dk önce yaptım ben cevap bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 ben de aldım serial ı kullanmadım ne yaptıysanız bilgilendirin lütfen sdf ona göre davranayım ben de, şu an bunu bu şekilde steam'e ekleyemiyor muyuz ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Ben malak gibi keyi aktif edemedim eu keyi falan vermeniz gerekmez miydi tarzı şeyler yazdım silinmiyor da haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 sorun olmaz herhalde. adama refund yapmışlar benzer region sorunundan, keyi generate etmesine rağmen birde keyi aktif etmiş üstüne kalmış birde. http://www.steamgifts.com/forum/AoHiw/refund-on-gamersgate generate etmezsek refund yapalım derler bence eu key vereceklerini sanmıyorum. aldım bende ticketlarınızın cevabını bekliyorum ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Support'a da yazdım birşeyler bakalım cevap gelirse haber veririm :) Key'e bakmadım bile öyle duruyor unused. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar