Norak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 kapanışı yapym artık :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 meh yetiştiremedim 6 doları 5 dolarda kaldım alamadım baldursu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 BU ARADA sey ne kadar acı lan adamlar baldurs gate gibi bi oyun yapamıyolar eski oynu boyayıp satıyolar gene satılıyo o kadar aç millet duzgun bi rpgye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 komunitenin yaptığı wide screen patch'leri oyune ekleyip satıyolar. ayıp cidden, alanada ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Ona sonuna kadar katılıyorum hd olayı tam soygun ama 5$ olunca alınabiliyor. Çıkış fiyatları çok fazla ama max 10$ falan yapmaları lazım ittiriyorlar full fiyattan. Demek bloodlinesın unoffical patchleri gibi bişey yapsalar 60$ isteyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 age of mythology'e widescreen patch yapıp 30 dolar fiyat koydular yaptılar derken yapmadılar, baskasını yaptığı apıstırdılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 onu satan kim ki, ben de onu merak ediyorum. Kimde bu age of hakları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 BonePART said: BU ARADA sey ne kadar acı lan adamlar baldurs gate gibi bi oyun yapamıyolar eski oynu boyayıp satıyolar gene satılıyo o kadar aç millet duzgun bi rpgye baldurs2 fazla iyi abi sorun orada. project eternity gelse mesela bir baldurs olabilecek mi? sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Cuce said: komunitenin yaptığı wide screen patch'leri oyune ekleyip satıyolar. ayıp cidden, alanada ayıp söle bi durum var zamanında ilaçlıu oynadığım oyunları vefa adı aldtında alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 da işte o ip lerin coğunu EA falan satın aldığ ıcın para EA'ya gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 işte böle indirimlerde gerçek fiyatına inince alınablir o tarz, yoksa 25-30$ verilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Cuce said: da işte o ip lerin coğunu EA falan satın aldığ ıcın para EA'ya gidiyo mudur orda da pozitif düşünüyorum EA para kazanan her şeyi yapar bu oyunnar para kazanırsa bunuda yaparlar diyorum atla deve değil cunku FPSlere göre felan kolay oyunlar teknolojik olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Payday2 aldim bugun ama cok gec mi kaldim yoksa hala is yapiyo mu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 gog'da satiliyor mod ekleyip millet duduklemedikleri orjinal versiyonu abi 2 ayda bir de indirime giriyor zaten mis gibi edit: hatta simdi baktim yuzde 50 indirimde su anda steam'den daha ucuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 kapanışı deadlight ile yapıcam sanırım da kontroller kotu falan demişler 2013 reviewleri, en son patchde taa 2012 de gelmiş, düzgün oynanıyor mu ki acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 bu akşam 8'de falan patlar di mi son büyük indirimler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Norak said: kapanışı deadlight ile yapıcam sanırım da kontroller kotu falan demişler 2013 reviewleri, en son patchde taa 2012 de gelmiş, düzgün oynanıyor mu ki acep? ben oynadım problem yok bu arada alacaksan ben sana alayım sen de bana tf2 key al. 60 cent karın olur :D http://steamcommunity.com/id/seruderu/ profil bu ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 fez garry's mod tropico 4 dead light falan alacak var mı 1 tf2key'e herhangi birini takaslarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Chivalry: Medieval Warfare nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 aente said: bu akşam 8'de falan patlar di mi son büyük indirimler? en çok satılanlar tekrarlanıcak büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 garrys mod nedir ab i biri bana acıklayabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 garry's mod ne istersen o sdf online serverlarında çok fantastik oyunlar dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 progamer said: garry's mod ne istersen o sdf online serverlarında çok fantastik oyunlar dönüyor. minecraft gibin mi yane creative mod tadında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 aynen source oyunlarının minecrafti gibi. pc'inde yüklü bütün source oyunlarının her şeyini oyunda kullanabiliyorsun işte. Birde baya mod community'si var. ne istersen onu yapıyorsun işte oyunda. ister araba uçak yap lego gibi. ister bi serverda minecraft haritasında mafia oyna fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 500 saat oynatacak ne var garry's de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar