Xenus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Killer said: beyler laf arasında sorayım arkadaşla oynamak için torchligt mı path of exile mı? bunlardan bitanesi bitmiyodu sanırım torchlight bedava şuan GOG'ta http://www.gog.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 istediğiniz bir oyun varsa 10-15 dolara kadar alayım, tf2 key olarak karşılığını verin. üç beş fark çıksa da çok dert etmeyiz. steam durduk yere market işlemlerime blok koydu ayın 1ine kadar. tf2 key lazım alamıyorum. isteyen mesajlasın. 1 tf2 key, $2.23 civarı şu an. $2.18 - $2.25 arası gidip geliyor. mesela $5 dolarlık bi oyunu 2 key + 2 kart şeklinde yapabiliriz (2 x $2.25 + 2 x $0.25 = $5). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 10-15 dolarınla sen niye almıyorsun ki key ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 ihtiyacım olan oyun değil key çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Sypro said: istediğiniz bir oyun varsa 10-15 dolara kadar alayım, tf2 key olarak karşılığını verin. üç beş fark çıksa da çok dert etmeyiz. steam durduk yere market işlemlerime blok koydu ayın 1ine kadar. tf2 key lazım alamıyorum. isteyen mesajlasın. 1 tf2 key, $2.23 civarı şu an. $2.18 - $2.25 arası gidip geliyor. mesela $5 dolarlık bi oyunu 2 key + 2 kart şeklinde yapabiliriz (2 x $2.25 + 2 x $0.25 = $5). Ya dün bana da oldu, verifikasyon için 2 farklı micro çekim yapmış meğerse. Kartı verify ediyomuşsun bankadan o iki işleme bakıp. Bunu da rastgele markette gezerken söyledi üstte yeşil uyarı çıkartıp. O uyarıya tıklayınca yolladığı ekranda iki kutu var. Tabi dolar olarak gireceksin haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Xenus said: lan adamlardaki kampanyaya bak. 50$'a death adder 2013 mouse al, 50$ steam wallet kodu bedava peh. http://i.imgur.com/NjB3gP8.jpg amerika'da olanınız varsa, internetten amerika'daki tanıdığınıza falan gönderirseniz. 70$, price match olmuyormuş böyle. http://www.bestbuy.com/site/razer-deathadder-2013-gaming-mouse/8157061.p?id=1218864523065&skuId=8157061&st=razer-mouse-offer-124249&cp=1&lp=1 bunu türkiyeden alamıyoz mu lan hay emenike 3. dünya ülkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 teb'in online işlemler menüsünde açık provizyonu normale çevirmek için bir opsiyon yok. ayın 1inde kendi yapacak görünüşe göre. o vakte kadar da beklemek dışında bir seçenek gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Bende de AP'daydı. Valid transaction olmasına gerek yok sanırım ondan sorduysan. Sadece miktarı girmen önemli. Ben TL göremediğim için müşteri hizmetlerini aradım oradan söylediler kaç dolar olduğunu. (garanti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Xenus said: lan adamlardaki kampanyaya bak. 50$'a death adder 2013 mouse al, 50$ steam wallet kodu bedava peh. http://i.imgur.com/NjB3gP8.jpg amerika'da olanınız varsa, internetten amerika'daki tanıdığınıza falan gönderirseniz. 70$, price match olmuyormuş böyle. http://www.bestbuy.com/site/razer-deathadder-2013-gaming-mouse/8157061.p?id=1218864523065&skuId=8157061&st=razer-mouse-offer-124249&cp=1&lp=1 şöyle şeyleri koymayın ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Civcivhead said: Bende de AP'daydı. Valid transaction olmasına gerek yok sanırım ondan sorduysan. Sadece miktarı girmen önemli. Ben TL göremediğim için müşteri hizmetlerini aradım oradan söylediler kaç dolar olduğunu. (garanti) teb sadece yapılan işlemleri TL ve USD olarak ayırıp yanına da * koymuş AP olduğunu belirten. işlem olarak da Geri ve Yazdır dışında seçenek yok. yok yere salak salak şeylerle uğraştırıyorlar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Xenus said: Killer said: beyler laf arasında sorayım arkadaşla oynamak için torchligt mı path of exile mı? bunlardan bitanesi bitmiyodu sanırım torchlight bedava şuan GOG'ta http://www.gog.com/ ikimizde de var oyun bro ya oynamak içn sordum eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 knox said: nidhogg nasil topseller olabiliyor ya. biraz izledim de acaip eğlenceli birşeye benziyo. yarım saat oyna, kapat ertesi gün yine yarım saat oyna. böle böle 3-4 hafta baya oynanır gibi sanki. baktım listemde patiden kimsede yok lan oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 ben de enpara ile para attım biraz cüzdana, verify edemiyormuş.. ayın 1ine kadar GG oldu market.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 icphedia said: ben de enpara ile para attım biraz cüzdana, verify edemiyormuş.. ayın 1ine kadar GG oldu market.. hoppa ben de steam gazı ile enpara aldım geçenlerde. atmayak mı yani cüzdana para boşuna. sıçıyor mu marketin ağzına :D hem alamıyorsun hem satamıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 http://i.imgur.com/eJo88t1.png steam community bir kez daha ne kadar kotu oldugunu kanitladi. broken age'e oy vermedikleri icin. rayman, bastion vs hepsi defalarca indirime girdi halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Ki kimse kusura bakmasin ama Rayman, Superfrog remake'leri kabak tadi veriyo. Cocukken verdigi keyif yok kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ona oy veren parmaklari kopasicalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 abi niye insanlar 1 senedir indirimde olan oyunlara oy veriyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 zırt pırt bundle'a giren eden oyunlara oy neden atılır bende anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 World of goo icin attim ben. Ama merak etmeyin son gun diger oyunlar da girer indirime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 rayman ilk defa bu fiyata düştü. ondan oy verdi millet. birde 1$'lık 2 oyun olunca kazanmaması imkansız gibi birşey. flash salelar inanılmaz kötü en azından community's choice kaybedenlerini koy be gaben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 call of juarez paket bundle gelseydi iyi olurdu ya 4 oyun beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 sabonis said: icphedia said: ben de enpara ile para attım biraz cüzdana, verify edemiyormuş.. ayın 1ine kadar GG oldu market.. hoppa ben de steam gazı ile enpara aldım geçenlerde. atmayak mı yani cüzdana para boşuna. sıçıyor mu marketin ağzına :D hem alamıyorsun hem satamıyor musun? Enpara ile birkaç hesaptan yükleniyorum marttan beri, wallet'a atıyorum. Sorun yok :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 iş yerindeki bilgisayarda açık market şu an. Dün gece ayın 1ine kadar kullanamazsın diyordu.. İyi bari.. 2 arkadaşta daha var enkart.. onlarıda yükleyim hesaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 bugün başvursam ne zaman gelir kart? bu sale'e yetişmez herhalde artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar