bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 bir ps yetosu olarak beyaz renkte olan üründe sağlıklı bir şekilde background'u silemedim. birçok tool denedim, hepsi bir şekilde ürünü yakalıyor fakat kesimi yaptıktan sonra arkaya siyah bg atıp kontrolünü yaptığımda çok şekilsiz kalıntılar olduğu görünüyor. imajı da siyah bg üzerinde kullanacağım için işin içinden çıkamadım. şu yetonun elinden tutsun prolardan biri. imaj bu : http://beaut.ie/wp-content/uploads/2010/05/Urban-Environment-UV-SPF-30.jpg
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 fotonun png halini buldum işimi gördüm ama bir babayiğit anlatırsa çok sevinirim, saatlerimi yedi. youtube'da bir sürü how to izledim fakat ipneler hep farklı renkteki bir ürünü beyaz BG'den ayırıyor, beyaz ürünü beyaz BG'den ayırana denk gelmedim. herif toolla basıyor çat diye perfect kesim yapıyor.
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 aç paintte arkaya siyah mürekkep dök gg
doubtful Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Otomatik seçim zamazingolarının (magic wand vb.) toleranslarını iyice düşür, anti-alise'ı da kapatman gerekebilir.
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 doubtful sence yaptığın olmuş mu abi sdf.
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 ahaha doubtful o ne lan basmış glowu
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 sol köşeyi ısırdım. http://i.imgur.com/SkqAMAY.png
doubtful Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Beğenmeyenlerden daha iyisini bekliyorum. edit: siyah zeminli olsun pls.
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 http://i.imgur.com/9aU2x7Q.png
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 moriartyninki chat yazma hızı x4 kada riyi olmuş
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 şimdi uğraşamadım bingildak çok detaylı lazımsa gece yapıp yolliyim. bu hali yeter diyosan tamamdır işin görülsün.
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 galiba ben moriarty ile evleneceğim. hem kaslı hem ps biliyor. paso profil fotosu yaptırırım
doubtful Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Eline sağlık moriarty benim yaptığımdan daha güzel olmuş. Acaba oto-seçim ile mi yapıldı bu? Konuyu açan arkadaş nasıl yapıldığını sormuş, yapın dememiş; sonrasında da yaptım zaten ama yapabilen nasıl yaptığını söylerse iyi olur demiş. Ben yapabildiğim kısmını yaptığım şekliyle yazdım ama senin tarzın pek böyle değil. Senin tarzın "yaptım" şeklinde olmuş, o açıdan hoş olmamış. Birine bir şey ispatlama değil de yardımcı olma şeklinde olsa daha iyi olur.
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 kısaca nasıl yaptın desen daha iyi olcakmış sfgh
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 ne hoş olmamış abi niye "yaptım" diye artislik yapiyim. adama lazım diye yaptım. polygonal lasso ile 2px feather ile seçip refine edge ile son rötuşları yapıyosun. eğer hatasız almak istiyorsan. senin yaptığı yol ile de yani magic wand ile yine aynı şekilde tık tık tık alıp sonra refine edge ile hatasız alabilirsin. sol üstte kareler var magic wandda ikinciyi seçip.
doubtful Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 WaNTeD said: kısaca nasıl yaptın desen daha iyi olcakmış sfgh Yok amacım o değil, o soruyu konuyu açan sormuş zaten. Edit: moriarty'nin mesajını sonradan gördüm, durum oto-seçim olmadığından bir şey söylemeye gerek yok. Anlayan anladı. Ayrıca okumamışsın ama adama lazım değil, zaten halletti o işini.
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 bazılarınızın karakteri cidden çok garip ya.
doubtful Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Oo karaktere geçilmiş hemen. Hayırlı işler.
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 şukule olmuş moriarty, dediğim gibi png'sini bulduğum için hallettim zaten ama dediğin şekilde deneyeceğim bir sonraki sefere. çok denk geliyor böyle, bir türlü senin sonuca ulaşamadım. doubtful abi senin aldığın sonuç benimkisiyle aynı ama çok tasarım ağırlıklı bir şablonun üzerine koyduğum için o kenarlar çok göze batıyor.
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 moriarty said: ne hoş olmamış abi niye "yaptım" diye artislik yapiyim. adama lazım diye yaptım. polygonal lasso ile 2px feather ile seçip refine edge ile son rötuşları yapıyosun. eğer hatasız almak istiyorsan. senin yaptığı yol ile de yani magic wand ile yine aynı şekilde tık tık tık alıp sonra refine edge ile hatasız alabilirsin. sol üstte kareler var magic wandda ikinciyi seçip. oha yazmışsın zaten pardon asdasd
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 olay aslında refine edge abi. güzelce seçtikten sonra refine edge ile rötuşu yaparsın direk. shift edge, feather, contrast işine yarar. en son olarakta smoothu çok hafif kullanırsın yine o menüdeki. ama genel olarak onu en sona bırakırsan şukela oluyo. bi de böyle durumlarda eğer beyaz beyaz üstüste geldiyse her zamna en iyi yol polygonal lasso, direk zoomu koyup lassoyu ver :)
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 teşekkür ettim bebişler
Öne çıkan mesajlar