pulkas Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Eski başlık : Eksen bilgisayarda kuru 1.99'a sabitlemişler.[18.06.2014] Eski içerik Ekran kartları falanda %30 indirimli görünüyor.Alet toplayacak varsa bi göz atsın. http://www.eksenbilgisayar.com/KMDefault.aspx?ctrid=12009 Tespitlere müteakip değiştirdim başlığı falan.Ahaliyi yanlış bilgilendirmeyelim.Örneklerle zenginleştirelim o zaman içeriği.Bu oyuna bir dur diyelim. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 eksenmi lel en son bozuk ekran kartımı verip adamlara, kontrol edildi, çalışıyor diye bozuk halde geri göndermişlerdi 1 ay sonra. adamlara ekran kartımı bozuk göndermişsiniz diye aradığımda beni sürekli ordan oraya aktarıp, en son dallamanın birine geldiğimde telefonu meşgule falan alıyodu. 5 kere falan oldu bu. sonra ağızlarına sıçıp para iadesi aldım, aynı ekran kartının daha iyisini vatandan daha ucuza aldım haftasonu indirimiyle. 2.10'dan invetus yada vatandan alırım o kıro cahillerle uğraşmam daha iyi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 evga 1245 dolar + kdv nedir lan 780ti için, hangi paralel evrende bu fiyattan retail varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Vatanda i5 4690: 558TL http://www.vatanbilgisayar.com/core-i5-4690-soket-1150-35ghz-6mb-cache-22nm-islemci.html eksende : 583 TL http://www.eksenbilgisayar.com/urun/intel-core-i5-4690-350-ghz-lga1150-islemci.aspx Vatan bu işlemciye özel indirim yapmış güya ama eksendeki fiyatta hasbelkader yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 eksen'den aldığım roccat mouse bozuldu, götürdüm tamir ettiler, yine bozuldu. roccat a mail attım. almanya'dan "tamir ettiler ne demek? biz bile tamir değil direk değişim yapıyoruz onlar nasıl tamir etmişler ki?" diye cevap geldi asjdasklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 fiyatlara bindirim yapıp indirim yapmak 2014 yılında çok farklı bir kafaymış asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 vatandan ben internetten baktığımda belli kartlara %30 indirim diyodu nakite yok gözüküyodu. mağazaya gittiğimde hemen hemen herşeye yapıyolarmış mesela o %30 indirimi. telefonda konuşmayı dahi bilmeyen adamlardan 30 40 tl düşük fiyata almak saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 abi adamlar 1 ay gecikmeli ve bozuk gelen ekran kartımı tekrar gönderin dedi. ben 1 ay dahamı bekliycem sizi dedim. evet isterseniz dava açın dedi. eksen ne amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 önüme gelen ilk kartın fiyatını başka yerle kıyasladım 650 liralık kart 5 lira ucuz çıktı. koşun beyler indirim bitmeden alalım! http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/11/crack.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Bu adamları bende hiç bilmiyorum açıkcası.Bu gün bi arkadaşa 3 parça bakıyodum.Anakart işlemci ram.Dolanırken gördüm bu indirimi.Vatanla işlemci kıyası oradan geliyo yani. İndirdik derken bindiriyolar galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 eksen 941 tl http://www.eksenbilgisayar.com/urun/asus-geforce-gtx770-dc2oc-2gd5-2gb-gddr5-256-bit-ekran-karti.aspx vatan 926 tl http://www.vatanbilgisayar.com/gtx770-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 ben hiçbir yerde baktığım kartta 1250 dolar + kdv diye bir fiyat görmedim. inventus'a bakıyorum, adamların 30% indirim yaptık dedikleri fiyattan daha ucuz indirimsiz hali. hehe. çakallık diz boyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 pulkas şirket mi şahıs firması mı açtınız eksenbilgisayar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 bak yine aklıma geldi eksenle ekran kartı için olan savaşım, y,ne sinirlendim çok fena. arayıp yine sıçsammı ağızlarına herhangi bişi için acaba çok sinirlendim :X :X :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 hahaha musallat ol panpa. boscha yapıcam aynısını ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 kermit said: bak yine aklıma geldi eksenle ekran kartı için olan savaşım, y,ne sinirlendim çok fena. arayıp yine sıçsammı ağızlarına herhangi bişi için acaba çok sinirlendim :X :X :X Ahah olm ben de tam tersi 10 yıldır hiç sorun yaşamadım kadıköy eksenle, çakallıklarını görmedim hep yardımcı oldular ama sana fena denk gelmiş, parayı nasıl kurtardın peki tüketici haklarından mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 abi şubeyi ayağa kaldırdım. telefonu nasıl kapatırsınız suratıma falan diye. adam telefonda bana dava açın isterseniz deyince dellendim zaten. şikayetvar'a yazdım. sonra ekran kartının yetkili firmasını aradım onlarında ağzına sıçtım. ekran kartını göndermemi istediler onlara. direk kadın ismini verdi yetkili bi abiye benziyodu. ben bakıcam 3 gün içinde size ya yenisini göndericem yada tamir ettirip göndericem falan dedi. kargoyla gönderdim ekran kartının yetkili abilerine. ertesi gün ekran kartım ulaşmış bakmamışlar ama kadın şikayetvar'ı falan görmüş para iadesi yaptırıyorum eksenle konuşup dedi. gittim aldım. aldığım paradan 170 tl ucuza aldım vatandan. zotiac'tı benimki asus aldım 170 tl ucuzuna aynısını bide. kara geçtim B)- hatta para iadesi için gittiğimde yukardaki servisteki adamlar keşke şikayetvara yazmasaydınız. baya azar yedik falan dedi. çokta fifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 inşallah kovulmuşlardır hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Yiğidi öldürüp hakkını yemeyelim o zaman.Müşteri politikalarını hiç bilmiyorum.Evga üstünden bi kıyas yaptım.Bir indirim var ama bahsettikleri gibi %30 değil. %30 882,92 TL İndirim demiş aşağıdaki ilk kart için.Vatanda bugün görünen ekstra bi indirim yok yani kazık günlerinden.Öyle 800 liralık bi fark yok arada ama genede hissedilir bi fark var. Müşteri politikalarına binaen o 182 liralık fark verilir mi orası önemli tabi. EVGA 03G-P4-2884-KR GeForce GTX780Ti 3GB GDDR5 384 Bit Ekran Kartı http://www.eksenbilgisayar.com/urun/evga-03g-p4-2884-kr-geforce-gtx780ti-3gb-gddr5-384-bit-ekran-karti.aspx Kredi Kartı Tek Çekim (KDV Dahil) 2.040,59 TL GTX780 Ti SuperClock ACX GDDR5 3GB 384Bit Nvidia GeForce DX11.2 Ekran Kartı http://www.vatanbilgisayar.com/gtx780-ti-superclock-acx-gddr5-3gb-384bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html Satış Fiyatı 2.221 KDV Dahil GTX780 Classified ACX GDDR5 3GB 384Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı http://www.vatanbilgisayar.com/gtx780-classified-acx-gddr5-3gb-384bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html Satış Fiyatı 1.747 KDV EVGA 03G-P4-3788-KR GeForce GTX780 Classified 3GB GDDR5 384 Bit Ekran Kartı http://www.eksenbilgisayar.com/urun/evga-03g-p4-3788-kr-geforce-gtx780-classified-3gb-gddr5-384-bit-ekran-karti.aspx KDV Dahil 1.610,87 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 indirim olmayanlarda 2200 kart, 10% indirim (10 bile değil aslında da neyse) yapmışlar üzerine 30% yazmak için fiyatı şişirmişler. yiğitlik bir halleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 pulkas eksenden hisse almış galiba dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 vatanın indirimsiz fiyatları lan bunlar 1 2 ürüne baktımda lol %30 indirimle vatan normal fiyata dönuyor hiç değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Inventus ve Hepsiburada'da Müşteri Hizmetleri efsanevi. Vatan da fena değil, yüksek hacmi nedeniyle nazı da geçiyor distribütörlere. Bu üçü arasından en ucuz fiyatı bulup alın, %3-5 için maceraya girmeyin derim. Aldığınız mal grey market da çıkabilir, en ufak bir arızada canınızdan bezersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 inventus ankara'ya da teslim yapıyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Daha öncede hiç alışveriş yapmadım.Bu saatten sonrada yapmam.Kötü intiba bıraktılar şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar