Feamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 http://1.bp.blogspot.com/-H1q8nBAipxg/UxuzAnhjK6I/AAAAAAAAL3g/7hSHwwmD5U4/s1600/sen+aydinlatirsin+geceyi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 ayrıca, bu gün starda 00:15 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 korku filmi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Haci abi altina bisiler ciziktireydin. Olmamis bu vurup kacmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Onur ünlü ve ekibinin sanatsal bir çalışması. Güzel bir film ama tvde nasıl olur bilmem, sansür vs. Herkesin doğaüstü güclere sahip olduğu bir anadolu köyü ve orada yaşayan insanların sıradan hayatları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 onur ünlüyü sevmiyom. yeter artık sanatsaldan bıktık yerli michael bay istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 edit yapmıştım yazı gitmemiş, neyse ilk defa seyredeceğim bakalım sonu gelecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Benim gördüğüm (sinemada izlerken edindiğim izlenim) bu filmi izleyen insanlar 2 gruba ayrılıyor. "Neden bu sahnede güldü bu insanlar" diye düşünenler ile o sahnelerde gülenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 @axedice in sinema ile ilgili bi tane postu vardi. O aklima geldi. Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 goldbären said: onur ünlüyü sevmiyom. yeter artık sanatsaldan bıktık yerli michael bay istiyorum ben. kardeş elini taşın altına sok biraz, sende Peter Jackson potansiyeli var biraz sinema öğrensen yeter. Peter Jackson'ın askerlikten muaf olmadan önceki hali ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Yerli Michael Bay film getirse korsandır torrenttir 2. filmi çekemez. Telifin dibine vurulmuş ülkede hangi Michael hangi Bay? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 recep ivedik 5 milyon seyirci alıyor ya yerli maykıl'da alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Küfür etmesi lazım. Mali gibi bir yerini açması lazım falan. Dejenerasyon wins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 yabancı hatun ve seks sahnesi koysun tamam işte dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar