Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 bizden oynayan kimse varmı? kaldı mı yani? can sıkıntısına 1 ay falan açtırdım eğer ortam varsa daha da fazla kalabilirim. guild player vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 valla eski keyfi alabileceğinizi zannediyorsanız avucunuzu yalarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Valla söylediğin şey çok kişisel, ben her exp'ten bir öncekinden fazla zevk alıyorum. MoP mesela benim için gelmiş geçmiş en muhteşem exp oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 ben avucu bırak ayağımı bile yalarım sıkıntı yok, varmı TN de oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Ben olucam yakın zamanda. yeniden başlayacağım. ufak birkaç işim var onları yoluna koyayım. sonra bul beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 FreEmoon said: Valla söylediğin şey çok kişisel, ben her exp'ten bir öncekinden fazla zevk alıyorum. MoP mesela benim için gelmiş geçmiş en muhteşem exp oldu. Sen hangi serverdasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Ben oynuyorum hala houtsauce (war) veya smileboney (rogue) veya hordackk (lock) ile online oluyorm, cap falan icin yardimci olabilirim isteyene. Eger honor kasmak isterseniz gireriz beraber bglere. Rbg falan da toplarim sikinti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 FreEmoon said: MoP mesela benim için gelmiş geçmiş en muhteşem exp oldu. TBC'den daha iyi diyosun. ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 toggie said: Sen hangi serverdasın? Twisting Nether serverında oynuyorum. kermit said: TBC'den daha iyi diyosun. ok TBC'i ağır ezer diyorum. Yani TBC oyunun betası gibi birşeydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 mop güzel paket geçen aralıkta bitmesi gerekiyordu ustüne 1 sene ekliyerek milleti mal yerine koyuyolar 1 bucuk yıl aynı contenti oynatarak. o kötü yoksa mop iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 kermit said: FreEmoon said: MoP mesela benim için gelmiş geçmiş en muhteşem exp oldu. TBC'den daha iyi diyosun. ok TBC'de mount'a 2.5 saniyede biniyorduk. o cast bitmez aga. TBC'deki PvE sistemi en iyisiydi ama oyun her expansion'da bir öncekinin üzerine koyuyor, inkar etmeye gerek yok. Yine de dediğim gibi, gief attunement system back! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 tbc pvp arena dışında en iyi exp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 abi tn horde tarafında oynayan varmı gibi küçücük bi soruyu nası bi hale getirdiniz adfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 sen sus çekil kaynama arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 freemoon facts: 1 mop en iyi expansion 2 ben casual adamım 3 o öyle degil böyle olur (aslında öyle oluyordur) 4 casualım ben 5 en iyi expansion mop 6 o şöyle degil böyle olur (aslında şöyle oluyordur) 7 mop en iyi ben olmak var casual Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 abi bi sezon kaçırmak hakikaten çok kötü bişeymiş. herkesin gearı 550 civarı. LFR ile aldıgın gear hiçbişeye yaramıyo. öbür gearlarıda toparlayamıyosun çünkü raidlere giremiyosun. guilde bile almıyo kekolar ilevelin düşük olduğu için. valor cap olayı zaten bombok ötesi bişey. e nası toparlanıcak char hiç bilmiyorum :p 10k para verdim gittim bi leg bide kafalık aldım boe 550 level geri kalanı öyle patates gibi takılıyorum pvp gearla ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 ömrün yeterse legendery questine başla legendery back veriyo ben paladinle 130k dps yaparken sadece backi alınca 190 200k'ya çıktı bi anda saçma sapan bişi. bide flexlere gir. 530 olursa ilvl'ın bulursun flex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Itemlar boktan ama Yavru gibi oldum be maşallah. http://eu.battle.net/wow/en/character/emerald-dream/Abso/simple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 bende 3 haftadır falan oynamıyom legendery backi alınca bi soğudum oyundan, bi amacı kalmadı gibi böyle. halbukim normallere bile girebiliyodum item levella 2 aya tekrar açtırırım kesin http://eu.battle.net/wow/en/character/stormreaver/Leylazana/simple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Absolut said: Itemlar boktan ama Yavru gibi oldum be maşallah. http://eu.battle.net/wow/en/character/emerald-dream/Abso/simple helal girsin troll male'a aynısını yapacam bakalım nası durur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 kermit said: bende 3 haftadır falan oynamıyom legendery backi alınca bi soğudum oyundan, bi amacı kalmadı gibi böyle. halbukim normallere bile girebiliyodum item levella 2 aya tekrar açtırırım kesin http://eu.battle.net/wow/en/character/stormreaver/Leylazana/simple leylazana nedir ahahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 beğenmediysen bunu vereyim dostum http://eu.battle.net/wow/en/character/stormreaver/%C3%96calan/simple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 arena, rbg yapan, en azından 1800+ tecrübesi olan (olmasa da olur) eğlencelik birilerini arıyorum, 2500~ mmr old school hunter'ım, oyunçi nick : Uké Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 açtırıp gelesim geldi 1800 civarı tecrübeyle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Ben de 2.1k wotlk priestiyim de bir tane gearlı charım yok allah rızası için slşkdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar