Lectre Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Selam arkadaşlar, artık baydım biraz o kadar raid vs yapınca, mevsimsel satış başlığı. Ana karaterimiz priest, 563 ilevel pve 544 ilevel pvp gearı var, iyi durumda, realmin en iyi guildinde şuan, recruit edileli 1 hafta oldu o bakıma alacak arkadaş uyum sağlayabilir. armory : ragnaros priest; http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Anevqu%C3%A9mar/simple bunun dışında wod pre-order ile boostladığım human rog mevcut auchindounda, fakat pre-orderı refund ettim karakter locked durumda şuan alınca açılacak. yine auchindounda 90 level mage var human fulle yakın pvp gearı var bunun. altlara gelecek olursak, 68 dk, 70 paladin, 80 lock, ve 30 40 baya karakter var. pandaria pet battle dailyleri açık. 10 tane falan rare 25 pet var. 4k gold mevcut şuan. oyun süresi: Expires: 14/7/2014 01:45 aynı accounta bir adette hearthstone accountu mevcut çok bir şey beklemeyin rank 18lerde falan dolanıyor :) profession olarak mainde engineering/enchanting var, altlara kasmaya fırsat bulamadım account 3 aylık falan :) gizli soru biliniyor, kimlik fotokopisi istenirse verilebilir. accountun ilk sahibiyim, maili sizin mailinize değiştirip vericem. herhangi bir sıkıntı olmaz yani güvenlik açısından. fiyat konusunda öm atabilir ya da buraya yazabilirsiniz, şuan sadece oyunu almaya kalksanız pandariaya kadar 90-100 lira tutuyor sanırım, onun üzerine sizin takdiriniz bakalım. şehir olarak Ankara'dayım elden düşünen olursa. Wildstar key + holoskoya düşünebilirim ama nakit lazım az açıkcası :) edik: priestin off-spec gearı bulunmamakta fakat disc oynamak isterseniz healer olarak çoğu parçada spirit mevcut, 1-2 haftaya reforgelarla yine aynı ilevel disc priest elde edebilirsiniz ^^ edik2: wildstar key yazmamın sebebi oyunun mevcut güvenlik sistemini bilmemem ve temiz bir başlangıç olması, dediğim gibi nakit olursa daha iyi olur tabi, onu yazmamdaki amaç şuan dnrda wstar 110 lira hani daha ucuza key bulup 110 liraya sayabilirsiniz takasta diye. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 ilk gün upı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 up :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Burada wow alacak adam kaldığını sanmam, bence ver yeğenine akrabana oynasın çocuk bak yaz da gelmiş, olmadı bi net cafeye git daha çabuk satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 var var oynayan, muhabbeti dönmüyor sadece artık. sen al mesela bak yazda geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 ap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 arkadaş banada güvenmeyin bir şey yapın trolleyin başlık yukarlarda kalsın yiter ya up up nereye kadar ^^ daha önce büssürü şey aldık sattık bakın, alın yanında bi paket deve vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 ups. çok bir şey istemeyecem korkmayın :p ayrıca wstar key aramıyorum artık arkadaş o ne öyle ya. level 10da bıraktım trial accountu şimdi laf söylemeyin ama pvpsinde zerre kadar senin ne yaptığının önemi yok gibi gözüküyor bana. ilerleyen levellarda biraz daha düzeleceğini biliyorum ama maske çalmaktan helak oldum uzak teması sevmiyorum sanırım ondan kötü durdu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 hadd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 hayırlı satışlar emek harcanmış bir karakter diyemem :) herkes 5tl atıversin bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 diyemen mi. neden diyemen. up. priest ilevel 565 oldu gençler hc progresse hazır. ha achiv falan diyorsan evet account 3 aylık. lockta 84 oldu bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Baydim diyon ama karakterleri kasmaya devam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 yok haftada 1-2 giriyorum, raidler falan hazır olduğu için orgrimmarda zıplamıyorumda 1 saat 2 boss yapıp çıkıyorum mesela sonra geri kapatıyorum, paymentı yapmayaydım diye üzülüyorum ondan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 ilvl ı kim napsın da 15 ten fazla 90 ı olan accountum var 100 lira etmez lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 neden? hani belki biri pve yapmak istiyor ahah end content sayılmaz daha 4-5 ay var, direk hc raide hazır. bende 300 lira istiyorum demedim zaten, oynamıyorum, oynamayı düşünmüyorum satayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 alın şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 para söyle artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Abi yıl 2014 olmuş diyen arkadaş bugün gelmemiş. Görevi ben ifa etmeye geldim. Sonra kaçacam hemen. said: Yıl 2014... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 downwhereiam said: para söyle artık ya napcan parayı almak isteyen varsa söylesin. ben söylesem az ya da fazla kaçar diye söyleyemedim işte anlayın ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 paradoksal kedide kafa buluyor benimde asudhasd. arkadaşlar cs:go skin'e takas düşünebilirim nakite çevrilebilir, onun dışında satılık direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Wow candır. Alın oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 kamon bay it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Lectre said: paradoksal kedide kafa buluyor benimde asudhasd. arkadaşlar cs:go skin'e takas düşünebilirim nakite çevrilebilir, onun dışında satılık direk. yok vallahi ben kafayı toplayamadım ondan oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar