BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Spiker portekiz kalecisini çok sevmiş olacak ki ronaldonun sert serbest vuruşunda "patriciooooo kurtarıyorrr" dedikten sonra bi süre düşünüp "neueeeeer" deyiverdi :p Mal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 spikerler inanılmaz kötü zaten ya. korneri kullancak coutinho. önce ronaldo korneri.. dedi sonra ronaldo'nun takımı korneri kullanacak diyor sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Murat kosova olaydı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 pepe'nin atılması haksızdı, başkası olsa atmazdı hakem, ama pepe'nin adı çıkmış. Bir de eyyam yaptı kendisine çarpan toptan sonraki pozisyonda penaltıyı vermedi :D Almanya 9, Portekiz 6 puanla çıkar. İran ve Nijerya birbirinden kötü takımlar ya. Futbola küstürdü maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 adam kafa atti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 2.5 gol üstü canlıdan 3-0 iken sıradaki gol Alamanya GOOD BOY güzel kazanç dolu bir gece daha, Iran maçını es geçtim sırf bu yüzden asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 hiç sevmem ama ronaldo neden ıslıklandı hakem dandikse pepe malsa adamın ne sucu var onu anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 oldun said: hiç sevmem ama ronaldo neden ıslıklandı hakem dandikse pepe malsa adamın ne sucu var onu anlamadım ki taraftarlar mal çünkü, messi gol atmadan önce bir frikik kullandı sanırım ya da şut attı auta, anında yuhaladılar, 15sn sonra gol attı messi messi diye tempo tuttular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar