Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kzpmaza said:

normal dotada değil de reborn oynarken çok anlık takılma oluyo bende.

sizde de oluyo mu

Reborn clientında oynarken her oyunda 1 ya da 2 kere bende de oluyor o. Araştırmadım nasılını niyesini. Barışık yaşıyorum.
Mesaj tarihi:
custom gamelerde az bişe kasma oldu mu (hero pick sonrası oyuna girerken misal) timeout yiyorum garanti ben de. valve dedicated server nanesini çıkardıktan sonra olmaya başladı bu. volvo pls
Mesaj tarihi:
Kasma falan değil de benim bazen ekranın en altında böyle sanki alttab yapmaya çalışıyor makine gibi parlamalar oluyor. Alttan birşeyler açılacak gibi, sol üstten ana menüye dönüp oyuna geri dönünce düzeliyor. Bazen 10 15 dk sonra tekrar ediyor falan.

Kendim alttab yaptıysam oyunda, zaten kesin çıkıyor o dalga o zaman. Yine menüye dönüp geldiğimde düzeliyor.
Mesaj tarihi:
Dinlemedik uyarıyı. Boş bir zamanda yüklerdik ne güzel.. Hatta geçen kendi kendine yüklemeye başlamış, oyunda lag var diye modemi duvara vurmuştum. Sonra farkedip kapattım yüklemeyi.
Mesaj tarihi:
şu custom gameleri bi düzeltseler artık ya

10v10 custom game yapmıslar bi kişi yüklemeyince loading ekranında düşüyor oyun.
oyuna girsek bile zaten o 20 kişiden 5-6 sı çıkıyor oyundan.

oyun içinde müsade ediyorsun girerken de et de oynayalım ya.
Mesaj tarihi:
Başka neler var güzel ya, Tower Defense gibi bir şey var mı ?
Bir de bu oyunlarda sc2 de bazı oyunlarda olduğu gibi istatistik level falan olsa da oynamak için bir amaç olsa..
Mesaj tarihi:
dota imba da güzel oluyor. abartı skiller filan. daha çekişmeli maçlar geçebiliyor.

skillshot wars da eğlenceli.

diğer bir çok oyun daha beta aşamaları olduğu için kimi zaman zevkli kimi zaman dandik oluyor..
Mesaj tarihi:
kzpmaza said:

Pudge wars acayip kotu olmuş mesela onu begenmedim hic

baska varsa guzel söyleyin ben de denemedim

aynen iğrenc olmus eski zevki yok. Güzel tower def. oyunu var mı ?

enfos team ne durumda ?
  • Yeni Oluştur...