2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Dota 2
Arkada muhtemelen bir bug tracker tarzı program da çalışıyordur. Normal betalarda performans düşüklüğü.
custom gamelerde az bişe kasma oldu mu (hero pick sonrası oyuna girerken misal) timeout yiyorum garanti ben de. valve dedicated server nanesini çıkardıktan sonra olmaya başladı bu. volvo pls
O hic olmadi daha bana baya custom game oynadim
Kasma falan değil de benim bazen ekranın en altında böyle sanki alttab yapmaya çalışıyor makine gibi parlamalar oluyor. Alttan birşeyler açılacak gibi, sol üstten ana menüye dönüp oyuna geri dönünce düzeliyor. Bazen 10 15 dk sonra tekrar ediyor falan.
Kendim alttab yaptıysam oyunda, zaten kesin çıkıyor o dalga o zaman. Yine menüye dönüp geldiğimde düzeliyor.
Kendim alttab yaptıysam oyunda, zaten kesin çıkıyor o dalga o zaman. Yine menüye dönüp geldiğimde düzeliyor.
Ekran ayarlarini degistirip dneedin mi hani exclusive full screen borderless window falan varya vudeo optionsda belki ondandir
update diyor, 6.3gb diyor, ne diyor bu?
bende mi sıkıntı var?
bende mi sıkıntı var?
Ben de onu dicektim, 3-4 saat önce oynuyordum ne güzel, şimdi saatler sürecek bir patch gözüküyor..
Hatta 1 gün 12 saat diyor ne bu ya...
Hatta 1 gün 12 saat diyor ne bu ya...
7 gb ı 15 dakikada falan dl ediyorum siz ne kullanıyosunuz.sdfsdf
dota 2 reborn betası bitti abi
son 1 haftadır dotayı açtığınızda yanda uyarı çıkıyordu zaten, bakın update var bunu yapın yakında zorunlu olacak diye
son 1 haftadır dotayı açtığınızda yanda uyarı çıkıyordu zaten, bakın update var bunu yapın yakında zorunlu olacak diye
dotayı hiç açmıyorum ben, öyle arada kendi kendine update yapardı hep. belki bir gün oynarım diye duruyor işte sdf.
aaa bitmiş beta cidden bastım normal mi reborn mu diye sormayınca farkettim oh ya bu iyi oldu
Dinlemedik uyarıyı. Boş bir zamanda yüklerdik ne güzel.. Hatta geçen kendi kendine yüklemeye başlamış, oyunda lag var diye modemi duvara vurmuştum. Sonra farkedip kapattım yüklemeyi.
şu custom gameleri bi düzeltseler artık ya
10v10 custom game yapmıslar bi kişi yüklemeyince loading ekranında düşüyor oyun.
oyuna girsek bile zaten o 20 kişiden 5-6 sı çıkıyor oyundan.
oyun içinde müsade ediyorsun girerken de et de oynayalım ya.
10v10 custom game yapmıslar bi kişi yüklemeyince loading ekranında düşüyor oyun.
oyuna girsek bile zaten o 20 kişiden 5-6 sı çıkıyor oyundan.
oyun içinde müsade ediyorsun girerken de et de oynayalım ya.
Bu sabah 10v10 oynayabilen var mı ya ?
Overthrow col zevkli ya.sdfsdds
Hiç denemedim 10v10
10v10 çok zevkli
10v10 zevkli overthrow daha zevkli
overthrow demeye gelmiştim ben de.. harbiden zevkli..
10v10 da iyi tabi ama düşüyor millet falan hep...
10v10 da iyi tabi ama düşüyor millet falan hep...
Başka neler var güzel ya, Tower Defense gibi bir şey var mı ?
Bir de bu oyunlarda sc2 de bazı oyunlarda olduğu gibi istatistik level falan olsa da oynamak için bir amaç olsa..
Bir de bu oyunlarda sc2 de bazı oyunlarda olduğu gibi istatistik level falan olsa da oynamak için bir amaç olsa..
Pudge wars acayip kotu olmuş mesela onu begenmedim hic
baska varsa guzel söyleyin ben de denemedim
baska varsa guzel söyleyin ben de denemedim
dota imba da güzel oluyor. abartı skiller filan. daha çekişmeli maçlar geçebiliyor.
skillshot wars da eğlenceli.
diğer bir çok oyun daha beta aşamaları olduğu için kimi zaman zevkli kimi zaman dandik oluyor..
skillshot wars da eğlenceli.
diğer bir çok oyun daha beta aşamaları olduğu için kimi zaman zevkli kimi zaman dandik oluyor..
Öne çıkan mesajlar