Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Reborn ile "arada kaynarım" diyip yeni başlayan çok var gibi geliyor. Bi smurf açma gafletine düşümde, oyunların hiç tadı yok. Çekilecek çile değil, kolay gelsin :P gerçi ilk hesabınmış, eninde sonunda 13 olursun. Oraya kadar salak saçma oyunlar moralini bozmazsa sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 http://oddshot.tv/shot/MATUMBAMAN_1666_201507161325428074 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Densiz said: Reborn ile "arada kaynarım" diyip yeni başlayan çok var gibi geliyor. Bi smurf açma gafletine düşümde, oyunların hiç tadı yok. Çekilecek çile değil, kolay gelsin :P gerçi ilk hesabınmış, eninde sonunda 13 olursun. Oraya kadar salak saçma oyunlar moralini bozmazsa sorun yok. arada girer oynarım ya sıkıldıkça, rebornda oyun bulamadı diye çıktım normal clientten girdim, in-game farkı var mı rebornun yoksa arayüz mü değişik sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Reborn dan zaten uzak dur şimdilik. Reborn da normal oynamıyorlar zaten. "Custom" hedesi şuan. 2 si aynı oyunlara giremiyordu. O yüzden normal için reborn gereksiz. Birleşene kadar beklemek gerek. Önceden başlamaya korkupta reborn geliyor diye kendini zorlayan insan çok. önceden hep bilenler ama d2 ye yeni geçenler ağırlıktaydı. Bu da yeni başlayan oyuncular için problemdi.. İşte reborn haberleri yüzünden gerçekten yeni başlayan çok var. reborn değişiklikleri için şuna göz atabilirsin (part3 ü linkliyorum sadece. Diğerleri arayüzdür vs.. Burada oyun motoru ve ağ ile ilgili yazıları görebilirsin) http://www.dota2.com/reborn/part3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 customsa beni açmazda verdiğin link rusça :P vardır benim ayarlarda bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 funn1k'le aynı takıma düşmüş türkler. 13 milyon kişi izliyor bizi diyolar.sdfsdtwitch.tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 funn1k izlemek çok zevkli bu arada ya şiir gibi oynuyor. wagamama da güzel aslında ama hep aynı heroyu alıyo o da deli oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 dün gece öyle güzel oynadı ki rubick'i adam, az önce ben de alıyım dedim yine hüsran. leshrac var takımda adamı kaldırıyorum stun tutturamıyo lesh.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 çok yavaş ilerliyor ama bu 13 olana kadar meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 calibration falan hikaye bayaa yalnız haberin olsun. 13e kadar zaten oynadığın oyunlardan gizli bir mmr çıkaracak oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 çıkarsın nps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 ahaha şuna bakın bi arkadaş gönderdi resmini de koyamadım buraya id den arattım buldum dotabuff da lol sk ne üzülmüştür. sendikacılarla toplantıdayım buraya koyayım diye wc ye girdim... http://www.dotabuff.com/matches/1646012302 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 https://coub.com/view/69jl1 oyunun en büyük saçmalığı şu ya allaha sövdürür yeminlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 sk zevkten dört köşe olmuştur bence karşı taraf çıldırmıştır tek adamı yenemiyoruz 40 dakkadır diye ahahaha adamlar en fazla 5. dakkada çıktı desek 35 dakka dayanmış herif.sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 pingler duzelmis, uydunet: eu east 32ms eu west 60ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 kzpmaza said: sk zevkten dört köşe olmuştur bence karşı taraf çıldırmıştır tek adamı yenemiyoruz 40 dakkadır diye ahahaha adamlar en fazla 5. dakkada çıktı desek 35 dakka dayanmış herif.sdfs Split push nedir haberleri yokmuymuş?.. ilerleyen dakikalarda çıktılarsa, milletden gelen para ile wk köşe olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Yok ya skillere bakılırsa hemen cikmislar ama yine de parayi kirmis sk. hirs yapmistir adamlar abi bodoslama dalmislardir dort rapierle yargilamistir sk da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 wk* reborn'a ranked maç açılmış 5 wine 500 puan 10 wine 500 puan daha geliyo compendiumdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 2 gb ne updatei bu ya meh. 300le çekiyorum birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 mulgear wk* yı bana mı yazdın anlamadım ama ben sk diyorum.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 sk lık bir hali yok modelin :P http://www.youtube.com/watch?v=Cb0r3Xqq99g&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Tech videosu süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 aaa allahu ekber diye bağıran techies ne kadar ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 reborn yükledim 8 fps alıyom haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 kütüphaneden tıklayınca 32bit client ile açıyor. Klasör içinde bir yerde 64 ü vardı. Onunla dene oynamak istiyorsan (belki düzelir problemin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar