Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Reborn ile "arada kaynarım" diyip yeni başlayan çok var gibi geliyor. Bi smurf açma gafletine düşümde, oyunların hiç tadı yok. Çekilecek çile değil, kolay gelsin :P

gerçi ilk hesabınmış, eninde sonunda 13 olursun. Oraya kadar salak saçma oyunlar moralini bozmazsa sorun yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Densiz said:

Reborn ile "arada kaynarım" diyip yeni başlayan çok var gibi geliyor. Bi smurf açma gafletine düşümde, oyunların hiç tadı yok. Çekilecek çile değil, kolay gelsin :P

gerçi ilk hesabınmış, eninde sonunda 13 olursun. Oraya kadar salak saçma oyunlar moralini bozmazsa sorun yok.

arada girer oynarım ya sıkıldıkça, rebornda oyun bulamadı diye çıktım normal clientten girdim, in-game farkı var mı rebornun yoksa arayüz mü değişik sadece?
Sosyal ağlarda paylaş

Reborn dan zaten uzak dur şimdilik.
Reborn da normal oynamıyorlar zaten. "Custom" hedesi şuan. 2 si aynı oyunlara giremiyordu. O yüzden normal için reborn gereksiz. Birleşene kadar beklemek gerek.

Önceden başlamaya korkupta reborn geliyor diye kendini zorlayan insan çok. önceden hep bilenler ama d2 ye yeni geçenler ağırlıktaydı. Bu da yeni başlayan oyuncular için problemdi.. İşte reborn haberleri yüzünden gerçekten yeni başlayan çok var.

reborn değişiklikleri için şuna göz atabilirsin (part3 ü linkliyorum sadece. Diğerleri arayüzdür vs.. Burada oyun motoru ve ağ ile ilgili yazıları görebilirsin)
http://www.dota2.com/reborn/part3
Sosyal ağlarda paylaş

kzpmaza said:

sk zevkten dört köşe olmuştur bence karşı taraf çıldırmıştır tek adamı yenemiyoruz 40 dakkadır diye ahahaha

adamlar en fazla 5. dakkada çıktı desek 35 dakka dayanmış herif.sdfs

Split push nedir haberleri yokmuymuş?..
ilerleyen dakikalarda çıktılarsa, milletden gelen para ile wk köşe olmuştur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...