knoxville Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 neresi iyi ya farma bağladığın adama tek ölüşte blink veriyosun verdiğin para hakkında da hiç bi fikrin yok 2 günde 2 defa kendi yaptıkları değişikliği nerflediler zaten demek ki iyi değilmiş di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 sesini alçalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 zipzip said: örümcek 4 örümcekle farmladı beni.eşşek gibi olmuş örümceler örümceklerle ilgili hiçbirşey yapılmadı bu patch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 örümceler o kadar vurmuyodu abi. hızlanmışlar da. adam 4 örümcekle farmladı beni ya.herhangi hiç bişey yapmadı, ne büyü attı ne kendisi saldırdı. hadi ben sniperım tamam, centauru da farmladı adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 vuruşu aynı web içinde ms yükseldi sadece benim bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Dmg ı değişmedi la onun. Alaydın bi Ward vuraydın azina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 bu arada flash'ın hakkını verelim tamam baya bi yeto ve noob ve qq mode on geziyo da yada vermiyelim hakkını lan AZ AĞLA FLASH ! AZ roaming riki fikrini çaldım dün mek rushladım filan çok ağır ezdim öyle böyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 new meta tactical feeed :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 rikinin yeni ultisi buff yerine nerf olmuş daha çok bu arada ice frog rikiyi sevmiyor kesin yoksa dokunduğu herşeyi op yapan herif rikiyi çoktan op yapmıştı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 nasıl lan hop ordayım hop burdayım blinkliyo 5 şarj adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 rave vs tongfu izleyen oldu mu bilmiyorum da high ground def yaptı sadece 62de döndü oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 o maçın üstüne patch geldi sanırım? emin değilim bounty nerfü o maçtan sonra mı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 tongfu değil o, O L D B O Y S ne patchi abi 3 dakka oldu maç biteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 link versenize izleyek çok merak ettim hahah sabah ee sama streamde 25.dk da radi bitirdi. o sıradaa bot raxı kaybettiler sonra bi action a girip kill topladılar 10dk içinde 10k gold aldı sırf killerden:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 2. maç yeni başladı http://www.twitch.tv/beyondthesummit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 tekrar abi o youtube channela konmuş vod http://www.youtube.com/watch?v=W3ShgY8oUvI&list=UUQfAxSNTJvLISaFNJ0Dmg8w ilk maç sanırım bahsettinigz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 ilk maçtan bahsediyoruz da ikincinin de altta kalır yanı yok ob, spectre'ı offlane'e göndermiş yanına venge verip, teamfighterlar puck ve brew biri mid lanede biri ez'de free farm alıyo. aa da ormanda pull'la kasıyo falan. spectre'a resmen sen olursun abi raad ol demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 spectre %63 falan winrate e sahip 6.82de şuan feedle bırak, dk 40da falan ulti atıp kill alırsan 6 slot :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 anaa rebroadcastmiş la bu küçücük yazmışlar görmemişim şimdi bastı ahafskjhfasj, pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Buyrun Star Ladder http://www.youtube.com/watch?v=TtOHSf-RcRs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Çekin su addon u 10 numara şahane birşey 2 senedir kullaniyorum maç izlemek için https://chrome.google.com/webstore/detail/dota-2-stream-browser/cnhfhjlfbaehncgjfnleejhehimhleip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 yeni gelen ufak patch ile bounty gold ne kadara düştü var mı bu hesap? bugün hiç girip bakmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Kill streakten gelen bountyler fifti fifti düştü. Yani godlike öldürünce 800 yerine 400 küsür geliyor. Bu networthte bağlı olanda bir miktar azalma (%30 diye yazmışlar. Bizzat test etmedim) var. Anlayacağın hala bu mekanik duruyor ama daha üsturuplu bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Masticore said: Çekin su addon u 10 numara şahane birşey 2 senedir kullaniyorum maç izlemek için https://chrome.google.com/webstore/detail/dota-2-stream-browser/cnhfhjlfbaehncgjfnleejhehimhleip sayende stream kültürü edindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar