benjani Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=LV1ZV_DG3kI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Resmen yok ettiler hll team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 miracle baya iyi oynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 chatte niye herkes muslims win filan diyo ki ? oyuncular müslüman mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 olabilir, birisi şampanya şişesini almadı eline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 sanssizsansli said: chatte niye herkes muslims win filan diyo ki ? oyuncular müslüman mı Flassh said: last hope of western dota https://i.imgur.com/VV7vNpO.png heueuheu /vg/ çok eğlenceli şuan ALLAHUECBKBER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 WHERES IS UR WHITES NOW? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 oha lan şimdi araştırdım bu team likit baya müslüman based miş kurucusundan menejerine sldjfaldf EU LUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 kuro şampanyayı almadı eline, alanlar da patlatamadı zaten asfasd.baya saçma bir sahne oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 HARAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 muslumanlar ve avrupalilarin comeback ustune comeback ile cinlileri son anda durdurmalari, such heroic filmi cekilsin de gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 ya bilen biri varsa aciklarsa cok sevinecegim. benim steam'de dota 2 icin 4 tane addon gozukuyor ama tarihleri 1/1/1970 bu bugi nasil duzeltecegiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 o addonlardan aboneliğini kaldır. Addon dediklerin bunlar herlhade? abonelikleri iptal edince, şuanki sürüme uyumlu değil uyarısı gider. yanlış anlamadıysam böyle çözebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 ya bu battle pass görevlerinden 6/9/12 aura görevini yapan var mı ? aynı anda mı olucak auralar bi türlü yapamıyorum anlamadım her aurayı kabul etmiyor. ve amaçta aynı anda 6 auranın herkeste basılmış olması mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Chen ile yaptım ben, helm of dominator ile birlikte 5 adet aura veren nc alacaksın, mechanism falan filan, oluyor öyle. Edit: toplam aynı anda üstünde 6/9/12 aura olacak takım halinde yada sen tek başına sağlayacaksın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 new patch http://www.dota2.com/duelingfates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 sezonluk mmr gelmiş. fakat party mmr solo mmr farkını kaldırmadıkları sürece çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 "All Pick drafting order is now: A-BB-AA-BB-AA-B Each day 10 heroes are selected automatically as bonus heroes for the day. Bonus heroes provide you with a free mango on selection (cannot be sold)." lulwut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 silmiştim oyunu geçen ay işin yoksa tekrar indir purge'ın 40 saatlik patch review videosu çıkana kadar iner heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 2 hero için indirmeye değen bir şey yok ya. iron talon ve Poor Man's Shield silinmiş ama garip geldi 5 tane yeni item koymuslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Flassh said: "All Pick drafting order is now: A-BB-AA-BB-AA-B Each day 10 heroes are selected automatically as bonus heroes for the day. Bonus heroes provide you with a free mango on selection (cannot be sold)." lulwut [video]https://www.youtube.com/watch?v=yuyV6G6atoQ?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 yine cilgin atmis sogukkurbaa. guzel sezon olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 talentlerin çoğu çok güçlü gibi, nasıl olacak anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 MKB den true strike cikarilmis, ember in bir talenti haric true strike ta yok piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 https://clips.twitch.tv/GentleEnthusiasticAmazonDancingBanana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar