kami Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 compendium mmrı normal mmrınız 4k'ının üzerindeyse işe yaramaz bi olay zaten. takım yüzünden yükselemiyorumcu 2kların gazını almak için koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 kami said: compendium mmrı normal mmrınız 4k'ının üzerindeyse işe yaramaz bi olay zaten. takım yüzünden yükselemiyorumcu 2kların gazını almak için koymuşlar. ayıp ediyosun bak : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=tKBr0G8BJ-A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 virtus pro the summit 5 tan diskalifiye edilmiş. vay arkadaş adamlardaki dümene bak ya ahaha http://www.e-sporturkiye.com/haber/dota-2/virtus-pro-nun-kural-ihlali-yaptigi-kesinlesti--the-summit-5-ten-diskalifiye-edildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Ulan Summit 5'a gitme maci oynuyorsun, birde uzerine dumen ceviriyorsun. Internet kafe ye gitti oradan baglandi ne demek, toplu oturmuyor mu bu adamlar zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Öyle her takımın evi yok ya, çoğu kendi evinden oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 cykalar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 anlamadığım alıcakları herifi niye standin olarak almamaıslar da böyle hileye basvurmuslar? eskiden istediğini standin olarak alabiliyordun offline turnuvalar da. aptal redditörler yüzünden kurallar mı değiştir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 major ilk gününün özeti navi is back gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 drama is back HEY UNIVERSE, I'M TRYING TO LEARN TO PLAY FACELESS VOID. I JUST HAVE A QUESTION ABOUT THE SKILL BUILD: SHOULD I MAX TIME WALK LIKE YOU GOING BACK IN TIME AND REVERT THE DAMAGE YOU'VE DONE TO EG, TIME DILATATION TO EXTEND YOUR TIME IN THE QUALIFIERS OR TIME LOCK LIKE YOU STUNNED SECRET BY ABANDONING YOUR TEAM AND LOCKING THEM WITH BULBA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 son 11 oyundur win alıyorum. 3000 altı çukurundan 3200'e çıktım. allam international questi yapacam diye hırs geldi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=T68W0B9U9LI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 MAJOR sunumu efsane yahu.. ilk kez bir oyunda bu kadar kaliteli sunum görüyorum. runeleri göster, kuryeyi ve eşyaları göster, takım savaşlarında ui değişsin ve oyuncuların yüzlerini de göster.. Kalite akıyor resmen https://www.twitch.tv/dotamajor/v/71775591 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 produksiyonu yapan pgl son 7 yılda volvonun communityi dinlemesinden daha fazla içli dıslı olmustur community ile 1 haftada adamlar yaptıkları değiştirdikleri cogu adımı reddite sorup görüş alıyor gj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 PRODUCTION PogChamp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Bu turnuvada çekişmeli maçlar vardı ama efsane performanslar göremedim. Bana mı öyle geliyor, yoksa hemen her maç ağır hatalar mı yapılıyor? Metanın hızlı oyunu teşvik etmesi yüzünden mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 efsane maç MVP Liquid maçlarıydı izlemediysen. özellikle 2.si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 og aldı 2. major turnuvayı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Maçlar bayağı sıkıcıydı. Ödül arttıkça, kaybetme korkusuyla dümdüz, risksiz oynuyor herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Artariel said: son 11 oyundur win alıyorum. 3000 altı çukurundan 3200'e çıktım. allam international questi yapacam diye hırs geldi resmen bi ara 14 ranked üst üste win aldım sonra bi ruslara denk geldim 6 maç loose geldi üstüste 3-4gündür girmiyorum sinirden. 2 gr mmr kasmıştım oda saçma sapan throwlamalar yüzünden yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 ahaha aynen. o kadar winden sonra dün (bayadır girmiyordum) gireyim dedim, hayatımda bu kadar saçma bir throw görmedim. sanki valve özellikle seçip koymuşçasına yendiğimiz oyunda birden ne olduğunu anlamadan hızlıca yenildik. sonra büyük resmi gördüğüm için girmedim. birkaç gün girmeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 OG esl frankfurtu kazandı Finalde naviyi 3-0 yendi ve son maçta resmen random draft yaptılar miracle'a lion support oynattılar 2. Maçta da saçma draft yapıp yendiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 http://www.dota2.com/international/announcement şişmanın navi seviciliği yine kendini göstermiş haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Navi son zamanlarda bayaa cikista.(epicenter, manila, esl) Son 3 turnuvada OG'ye toslamalari disinda bayaa iyiler. Navi haketti aslinda. OG apayri bir seviyede sadece. Esldr sadece TL tek bir map kazanabildi o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 OG şu an secretın en iyi olduğu dönemden daha iyi durumda açık ve net Team fightlar, koordinasyon vs aşırı iyi Adamlar 9k adama support lion oynattı, carry riki aldı yine kazandılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar