Mantar136 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Arkadaşlar, özellikle yurtdışında yaşayanlar, lütfen yurtdışındaki internet ücretleri hakkında "kesin"-"nümerik" bilgiler verebilecekler yardım edebilirler mi? Şu an bir araştırma görevim var ve yurtdışındaki internet ücretlerine bir şekilde ulaşmam lazım. Dial-up, ADSL ve Kablo ücretlerini hangi ülke olursa olsun yazarsanız memnun olurum.[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 google'da aratabilirdin.. http://www.adslguide.org.uk/ mesela adsl icin bunu buldum diğerleri için sen de arayabilirsin..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Daha ucuz oldugunu bılıyorum ben[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 kesinlikle daha ucuz.. dial-up erişimlerinin ücretsizleri bile var.. broadband bağlantılar ise çok çok ucuz :/[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ben belcikada oturuyorum buranin fiyatlarini sana solim Kablolar: Telenet Internet ComfortNet Download: 512 Kbps Upload: 128 Kbps Trafik:400 MB 29.95 euro Telenet Internet ExpressNet Download: 4 Mbps Upload: 192 Kbps Trafik:10 GB 41.95 euro Telenet Internet ExpressNet Plus (benim kullandigim :) ) Download: 6.6 Mbps Upload: 512 Kbps Trafik:15 GB 51.95 euro ADSL'ler Scarlet One (Telefon + GSM hatti dahil) Download: 3,3 Mbps Upload: 384 Kbps Trafik:20 GB 39.95 euro Scarlet Go Download: 3,3 Mbps Upload: 384 Kbps Trafik:15 GB 24.95 euro Belgacom diye bi sirket daha var onu bilmiyorum isine yarar herhalde bunlar. Istiyosan kiralik hat ve ozel baglantilarin fiyatlarini istiyosan soyle onlari da yazayim.[signature][hline]Lord GNR's Homepage [Bu mesaj lordgnr tarafından 02 Ocak 2005 18:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 o trafik dediğin nedir? kota filan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Scarlet Go Download: 3,3 Mbps Upload: 384 Kbps Trafik:15 GB 24.95 euro çok iyi yaa... :([signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bunların sınırsızı yokmu?=[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 oha 6.6mbps bağlantı 100 milyon[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ama trafik 15gb demiş. kota gibi birşeyse pek işe yaramaz :)[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 abi download için değil uçmak için o zaten ehoeh ayda 15 gb ne indiriyorsunuz allah aşkına. ticarete vurduysanız işi anlarım da, her ay sürekli yüksek meblağlarda download niye yapılır ki. bi ay azıtı 20-30 indirirsin, sonra 10 civarı takılırsın. kaç tane film, oyun, albüm merak edip zaman ayırabilirsin ki zaten? ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 benim bilgisayarım hiç kapanmıyor ki? hep birşeyler iniyor.. ticaret falan değil ama arkadaşlarım olsun, emule olsun falan..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 15 GB yetmiyor diyorsaniz 1GB basina 1 euro veriyorsunuz oda olmazsa 150 euroya var sinizsiz airica upload u da belli bir mliktar karsiligi hizlanidrabiliyorsunuz[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bana 256 upload olsa yeterde artar bile. ama 6.6mbps ne abi 800kb/sn hızda indirir dosyayı hard disk patlatır zararlı bişi :P misal bi mp3 6sn de iner.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 aslinda oyle 6-7mbit baglanti alsak bile tam performansla download yapamayiz, ozellikle p2p programlarla. mesela 800kb/sn ile cekmemiz icin karsida cektigimiz adamda 6mbit upload olmasi gerek. e dunyada henuz 6mbit uploadu olan baglanti kullanan cok insan olmadigindan suan icin gereksiz bence. :) ama tabii ftp/web serverlari filan somurulur o ayri konu. :D[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 6.6mbps baglantı olsun nasıl kullanamam çatır çatır kullanırım valla bulurum bi fiberoptik hat girerim içine :D[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: aslinda oyle 6-7mbit baglanti alsak bile tam performansla download yapamayiz, ozellikle p2p programlarla. mesela 800kb/sn ile cekmemiz icin karsida cektigimiz adamda 6mbit upload olmasi gerek. e dunyada henuz 6mbit uploadu olan baglanti kullanan cok insan olmadigindan suan icin gereksiz bence. ama tabii ftp/web serverlari filan somurulur o ayri konu. Bencede öyle.2 mbit lik bi bağlantı bence çok ideal.[signature][hline] [Bu mesaj behran tarafından 02 Ocak 2005 19:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Kanada 5mbit/1mbit 45 kanada doları veriyor arkadaş.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 yerleşelim oraya[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Bence birleşelim Kanadadan Türkiyeye bi fiber çekelim kanadayada veririz artık 45 kanada doları:) bizimkilerin bişi yapcağı yok[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 gayet mümkün abi... p2p programları tek kullanıcıdan dosya çekmez ve genelde 100'ün üstünde connection bulur.. yani gayet güzel kullanırsın merak etme 4 tane de download aç oldu mu ? said: thanatos, 02 Ocak 2005 19:27 tarihinde demiş ki: aslinda oyle 6-7mbit baglanti alsak bile tam performansla download yapamayiz, ozellikle p2p programlarla. mesela 800kb/sn ile cekmemiz icin karsida cektigimiz adamda 6mbit upload olmasi gerek. e dunyada henuz 6mbit uploadu olan baglanti kullanan cok insan olmadigindan suan icin gereksiz bence. :) ama tabii ftp/web serverlari filan somurulur o ayri konu. :D [Bu mesaj Goering tarafından 02 Ocak 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bu arada bu topicde bayagi tartisilmis konu, yardimci olur sanirim. http://forum.paticik.com/view.php?id=93869[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Burda bir arkadasim Hollanda da bulunan bir sirket icin calisiyor gecen bana anlattiklari karsinda cok sasirdim. Hollanda da bir belediye butun evlere ucretsiz fiber optik hatlar dagitmis. Telefon + televizyon + internet hepsi bu fiberoptiken gelip gidiyormus. Bu arada 6.6 mbps baglanti var ama simdiye kadar en fazla 2.2 Mb a kadar cikabildim. P2P programlarda ise en yuksek hizla isvicredeki kulanicilardan cekebiliyoruz. Artik o adamlarda ne var bilemiyorum[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: BombaciMulayim, 02 Ocak 2005 19:04 tarihinde demiş ki: abi download için değil uçmak için o zaten ehoeh ayda 15 gb ne indiriyorsunuz allah aşkına. ticarete vurduysanız işi anlarım da, her ay sürekli yüksek meblağlarda download niye yapılır ki. bi ay azıtı 20-30 indirirsin, sonra 10 civarı takılırsın. kaç tane film, oyun, albüm merak edip zaman ayırabilirsin ki zaten? ehe heh. net limiter loglarimi yollim mi ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Optimum Online USA - New Jersey 10/1mbit Cable $49.99/month said: BombaciMulayim, 02 Ocak 2005 19:04 tarihinde demiş ki: abi download için değil uçmak için o zaten ehoeh ayda 15 gb ne indiriyorsunuz allah aşkına. ticarete vurduysanız işi anlarım da, her ay sürekli yüksek meblağlarda download niye yapılır ki. bi ay azıtı 20-30 indirirsin, sonra 10 civarı takılırsın. kaç tane film, oyun, albüm merak edip zaman ayırabilirsin ki zaten? ehe [Bu mesaj Ytse tarafından 03 Ocak 2005 06:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar