Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışında internet ücretleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar, özellikle yurtdışında yaşayanlar, lütfen yurtdışındaki internet ücretleri hakkında "kesin"-"nümerik" bilgiler verebilecekler yardım edebilirler mi? Şu an bir araştırma görevim var ve yurtdışındaki internet ücretlerine bir şekilde ulaşmam lazım. Dial-up, ADSL ve Kablo ücretlerini hangi ülke olursa olsun yazarsanız memnun olurum.[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
ben belcikada oturuyorum buranin fiyatlarini sana solim

Kablolar:

Telenet Internet ComfortNet
Download: 512 Kbps
Upload: 128 Kbps
Trafik:400 MB
29.95 euro

Telenet Internet ExpressNet
Download: 4 Mbps
Upload: 192 Kbps
Trafik:10 GB
41.95 euro

Telenet Internet ExpressNet Plus (benim kullandigim :) )
Download: 6.6 Mbps
Upload: 512 Kbps
Trafik:15 GB
51.95 euro

ADSL'ler

Scarlet One (Telefon + GSM hatti dahil)
Download: 3,3 Mbps
Upload: 384 Kbps
Trafik:20 GB
39.95 euro

Scarlet Go
Download: 3,3 Mbps
Upload: 384 Kbps
Trafik:15 GB
24.95 euro

Belgacom diye bi sirket daha var onu bilmiyorum isine yarar herhalde bunlar. Istiyosan kiralik hat ve ozel baglantilarin fiyatlarini istiyosan soyle onlari da yazayim.[signature][hline]Lord GNR's Homepage

[Bu mesaj lordgnr tarafından 02 Ocak 2005 18:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ama trafik 15gb demiş. kota gibi birşeyse pek işe yaramaz :)[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Mesaj tarihi:
abi download için değil uçmak için o zaten ehoeh
ayda 15 gb ne indiriyorsunuz allah aşkına. ticarete vurduysanız işi anlarım da, her ay sürekli yüksek meblağlarda download niye yapılır ki. bi ay azıtı 20-30 indirirsin, sonra 10 civarı takılırsın. kaç tane film, oyun, albüm merak edip zaman ayırabilirsin ki zaten? ehe
Mesaj tarihi:
bana 256 upload olsa yeterde artar bile. ama 6.6mbps ne abi 800kb/sn hızda indirir dosyayı hard disk patlatır zararlı bişi :P
misal bi mp3 6sn de iner.[signature][hline]i love this game!
youth only zone!
Mesaj tarihi:
aslinda oyle 6-7mbit baglanti alsak bile tam performansla download yapamayiz, ozellikle p2p programlarla.
mesela 800kb/sn ile cekmemiz icin karsida cektigimiz adamda 6mbit upload olmasi gerek.
e dunyada henuz 6mbit uploadu olan baglanti kullanan cok insan olmadigindan suan icin gereksiz bence. :)
ama tabii ftp/web serverlari filan somurulur o ayri konu. :D[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Mesaj tarihi:
said:
aslinda oyle 6-7mbit baglanti alsak bile tam performansla download yapamayiz, ozellikle p2p programlarla.
mesela 800kb/sn ile cekmemiz icin karsida cektigimiz adamda 6mbit upload olmasi gerek.
e dunyada henuz 6mbit uploadu olan baglanti kullanan cok insan olmadigindan suan icin gereksiz bence.
ama tabii ftp/web serverlari filan somurulur o ayri konu.

Bencede öyle.2 mbit lik bi bağlantı bence çok ideal.[signature][hline]

[Bu mesaj behran tarafından 02 Ocak 2005 19:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bence birleşelim Kanadadan Türkiyeye bi fiber çekelim kanadayada veririz artık 45 kanada doları:) bizimkilerin bişi yapcağı yok[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır"
:hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
Mesaj tarihi:
gayet mümkün abi...
p2p programları tek kullanıcıdan dosya çekmez ve genelde 100'ün üstünde connection bulur..
yani gayet güzel kullanırsın merak etme
4 tane de download aç oldu mu ?

said:
thanatos, 02 Ocak 2005 19:27 tarihinde demiş ki:
e dunyada henuz 6mbit uploadu olan baglanti kullanan cok insan olmadigindan suan icin gereksiz bence. :)
ama tabii ftp/web serverlari filan somurulur o ayri konu. :D

[Bu mesaj Goering tarafından 02 Ocak 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Burda bir arkadasim Hollanda da bulunan bir sirket icin calisiyor gecen bana anlattiklari karsinda cok sasirdim. Hollanda da bir belediye butun evlere ucretsiz fiber optik hatlar dagitmis. Telefon + televizyon + internet hepsi bu fiberoptiken gelip gidiyormus.
Bu arada 6.6 mbps baglanti var ama simdiye kadar en fazla 2.2 Mb a kadar cikabildim. P2P programlarda ise en yuksek hizla isvicredeki kulanicilardan cekebiliyoruz. Artik o adamlarda ne var bilemiyorum[signature][hline]Lord GNR's Homepage
Mesaj tarihi:
said:
BombaciMulayim, 02 Ocak 2005 19:04 tarihinde demiş ki:
ayda 15 gb ne indiriyorsunuz allah aşkına. ticarete vurduysanız işi anlarım da, her ay sürekli yüksek meblağlarda download niye yapılır ki. bi ay azıtı 20-30 indirirsin, sonra 10 civarı takılırsın. kaç tane film, oyun, albüm merak edip zaman ayırabilirsin ki zaten? ehe
heh. net limiter loglarimi yollim mi ? :D
Mesaj tarihi:

Optimum Online
USA - New Jersey
10/1mbit Cable
$49.99/month

said:
BombaciMulayim, 02 Ocak 2005 19:04 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Ytse tarafından 03 Ocak 2005 06:26 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...