kek Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 GERGE said: O an ne oldugune neden bakiyorsun? Bunlar zamansiz ve evrensel degil mi? Yoksa... YOKSA!!! ayetler incelenirse hepsi durduk yere değil de bir olay üzerine, sorulan sorulara ve ihtiyaça göre geldiği de oluyor. okuyunca anlaşılmayan, anlamadığımız bi ayet olduğu zaman ne üzerine bu ayet gelmiş gibi araştırmakta fayda var.
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 kek said: ya şu bütün ayetleri meallerini veren ve hikayelerini rivayetlerini de anlatan bir site yok mudur ? varsa bilen paylaşsın da oradan okuyalım. kuru kuru meal okuyunca eğlenceli olmuyo. hangi ayda yılda gelmiş o ara ne olay oluyordu filan. bu bilgiler de lazım sanki. buraya bak http://www.kuranmeali.org/kuran_meali.aspx , veya yaşar nurinin sokak tv programaları var youtube de orada ilk 6 tanesini anlatmıştı oradan dinle
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 kek said: ya şu bütün ayetleri meallerini veren ve hikayelerini rivayetlerini de anlatan bir site yok mudur ? varsa bilen paylaşsın da oradan okuyalım. kuru kuru meal okuyunca eğlenceli olmuyo. hangi ayda yılda gelmiş o ara ne olay oluyordu filan. bu bilgiler de lazım sanki. gerekçeli meal, islamoğlunun tavsiye ederim. nette pdf sinide rahat bulursun
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ebu zer ve kuranda sosyalizm http://www.youtube.com/watch?v=fT660NKIUzM
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Rerore said: Ölen kişi evladını bunları yapacak bilinçle yetiştirdiyse mükafatı zaten hayattayken de kaydedilmiştir amel defterine, Allah her şeyi bilendir. bug buldum 100 tane çocuk yaparım ben , illaki arasından dinibütün ve dua eden çıkar win = win oh wai en az 3 çocuk mu
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 kur'an falan okumayın ya, ben okudum, oradan buradan toplayıp yazmışlar işte, ilahı perdenin arkasında saklanan din olur mu Allahınızı severseniz, ben kaleme alsaydım daha iyi yazardım, çok daha albenisi yüksek dinler var, onlara yönelin, ilahı perdenin arkasında saklanıp ona buna oradan laf yetiştiriyor anca, daha bi olayını göremedik
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 baphomet e çok sempatim var bu aralar transcendental magic http://www.occultcenter.com/images/transcendental-magic-levi-baphomet.jpg 1 volume doctrines 2 volume rituels tavsiye ederim 2 ye gelemedim daha lazım olursa burdan bakire kanı isterim artık yannız kitabin orjinali fransızca ve kabala ve numeroloji hastası bi adam tarafından yazılmış içindeki şifreler öyle yatıyor ve ben salak salak dümdüz okuyabiliyorum anca :( kabala bilen pm atsın :D
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 bende arkadaşlardan rica ediyorum, eğer kafanızda bir "if" varsa, lütfen yukarıda ki gibi çok bilmiş cahillerin peşinde takılmayın kitap orada, yorum orada, az önce bir video koydum oda orada...
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Feamer said: bende arkadaşlardan rica ediyorum, eğer kafanızda bir "if" varsa, lütfen yukarıda ki gibi çok bilmiş cahillerin peşinde takılmayın kitap orada, yorum orada, az önce bir video koydum o da orada... bu da ayrı yazılmalı. saygılar.
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 bu kadar işte... merak eden istediğini ciddiye alabilir
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Feamer said: bu kadar işte... merak eden istediğini ciddiye alabilir misal lucifer in anlamının lightbringer olduğunu biliyormusun ? eski romalıların venüse lucifer dediğini ? tarih çok acaip bişey manipüleye o kadar açık ki
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Kostok said: ne ayaksın olm sen? anti ukalayım.
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Ashes2ashes said: Feamer said: bu kadar işte... merak eden istediğini ciddiye alabilir misal lucifer in anlamının lightbringer olduğunu biliyormusun ? eski romalıların venüse lucifer dediğini ? tarih çok acaip bişey manipüleye o kadar açık ki yani? açmak lazım
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 daha ne açiyim yahu romalılar venüse lucifer diyorlarmış latince anlamı ışık getiren gibi birşey yanlış hatırlamıyorsam şimdi görünce senin aklına ne geliyor mesela ? işte tarih manipülasyonu , dejenerasyon mu desem yoksa bilemedim
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Kostok said: kur'an falan okumayın ya, ben okudum, oradan buradan toplayıp yazmışlar işte, ilahı perdenin arkasında saklanan din olur mu Allahınızı severseniz, ben kaleme alsaydım daha iyi yazardım, çok daha albenisi yüksek dinler var, onlara yönelin, ilahı perdenin arkasında saklanıp ona buna oradan laf yetiştiriyor anca, daha bi olayını göremedik http://panteidar.wordpress.com/2010/04/27/gercek-furkan/ iyi okumamışsındır
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Feamer said: Ashes2ashes said: Feamer said: bu kadar işte... merak eden istediğini ciddiye alabilir misal lucifer in anlamının lightbringer olduğunu biliyormusun ? eski romalıların venüse lucifer dediğini ? tarih çok acaip bişey manipüleye o kadar açık ki yani? açmak lazım ha bu arada baphomet in muhametten geldiği , muhammedin fransızca okunuşu olduğu zamanında tapınakçıların idamı sırasında islamın yanlış anlaşılıp o zamanlar bu adamlar muhammede tapıyo lan galba falan dendiği ve oradan geldiği de bir tez ama uyduruk bir tez bencede
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Kostok said: kur'an falan okumayın ya, ben okudum, oradan buradan toplayıp yazmışlar işte, ilahı perdenin arkasında saklanan din olur mu Allahınızı severseniz, ben kaleme alsaydım daha iyi yazardım, çok daha albenisi yüksek dinler var, onlara yönelin, ilahı perdenin arkasında saklanıp ona buna oradan laf yetiştiriyor anca, daha bi olayını göremedik ilahı perdenin arkasına saklanmak mı? allah zaten ilah, ilahi olanın ta kendisi.
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 güncellenmiş mesajlar görülebiliyor adminler tarafından. şikayet edersiniz.
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Ashes2ashes said: daha ne açiyim yahu romalılar venüse lucifer diyorlarmış latince anlamı ışık getiren gibi birşey yanlış hatırlamıyorsam şimdi görünce senin aklına ne geliyor mesela ? işte tarih manipülasyonu , dejenerasyon mu desem yoksa bilemedim meraklıysan iznik konsülünde alınan kararları bir oku, avamın dini hristiyanlık ile soylu e askerlerin dini paganlık ve mitralığın nasıl, kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde harmanlandığını bazı tapınakları kapatmak yerine sözde aziz ilan edip manastır yaptıklarını bazı pagan ve mitarcilik rituellerinin nasıl hristiyanlığa katıldığı isanın nasıl ve neden tanrının oğlu olduğu falan filan islama gelirsek emevilerin yaptığı tafrifatlar, yahudi ve hristiyan hurefelerinin nasıl dine monte edildiği...
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 daha çok avrupa üzerine okuyorum çok da çekici gelmiyor açıkcası islam ama misal bi copper scroll var üzerine indiana jones lar yazılmış falan hala da bulunamayan ama orada şifreli bir şekilde yazılmış hazine haritaları falan bana elle tutulur şeylerden bahset altın hazine vs hurafe değil :D
Shean Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 İslam din değil mi? Oku onuda. Olaylar orada birleşiyor zaten.
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 din okumuyorum ben tarih okuyorum karıştırmışsın
Öne çıkan mesajlar