Levent Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Türk yapımı olan yeni oyunumuz Mind Mould 2 apple app storeda 10 Haziranda yayınlandı. Oyunumuzun teması bulmacadır, amacımız random olarak gelen parçalarla bir strateji kurup ekranda ki şekli tamamlamak. Bu hali ile yapboz bulmacalarla benzerlik göstersede, oynanış mekanikleri olarak bambaşka bir hal alıyor Mind Mould 2. Mind Mould 2'de hem Tetris’in akıcı oyun tasarımını ve bulmaca çözümündeki varyasyon özgürlüğü, hem de klasik yapboz bulmacalarındaki eşsiz şekil oluşturma heyecanı bir araya geliyor. Oyunun grafikleri tek tek elle çizilmiş tamamı HD olan görsellerden oluşmaktadır. iTunes linki: https://itunes.apple.com/tr/app/mind-mould-2/id876986489 Video linki: http://www.youtube.com/watch?v=RBrhlos7Du8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Konu açılış yeri hatalı, açıklamada anlatım ve gramer çok çok kötü, oyunun grafikleri tatlı, video iyi gibi, ama oyun içeriği fazla zayıf geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 kitabı daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 sinema da izledim o kadar begenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Mangası daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 minyatürü daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 onu kaybettim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 ben başladım. şuan brit banktayım. page attım ama kimse gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 2.de bozmuşsunuz, ilki daha güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Kusura bakmayın rahatsız etmişim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 çok para istiyosunuz 2 lira şuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 ilki daha iyiydi 2'de bok etmişsiniz dragon age gibi olmuş sonunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 2 yaşında diye okuyup duruyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar