HellHound Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 azmo diyosa dogrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Hmm... hoş olmuş. hl2 daha yeni çıkmıştı ne çabuk hl3'e geçtiler ne zaman çıkıyor? bilgisi olan var mı :)[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bnm foto makinesi de böle ss çekiyodu :)[signature][hline] Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın... -------------------------------------- Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün dünyaya yazık olacak -------------------------------------- Hepimize lazım olan şey egzotik jojoba çiçekleri değil mi :lol: -------------------------------------- Msn [Bu mesaj antakyali tarafından 21 Aralık 2004 17:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 hl3'ün ne zaman çıkacağı belli değil. tek okuduğum "uzun zaman ortalıkta yoktuk, piyasadan bu kadar uzun süre çekilmiyeceğiz" gibi birşeydi. yakında bir expansion çıkartırlar, 3 sene gibi bir süre sonra da HL3 çıkar yani böyle düşünüyorum o bahsettiğim yazıda okuduklarımdan.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 yok büyük olasılıkla gelişmiş bir source kullanacaklarından o kadar sürmez.bi 3 yıl derim[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bir arkadaşım bu resmi gerçek sandı başka bir arkadaşna gönderdi arkadaşı ohoo bunu yapmaları için bilmemne sene lazım diyince oda yok abi yapılmış işte diye ikna etmeye girişmiş , sorada icq loglarını bana gönderdi bende bastım kahkaha yı[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 resim yavaş yavaş açılınca ilk başta inandım dedim oha felan sonra bi baktım peh :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: Azmodai, 21 Aralık 2004 18:45 tarihinde demiş ki: ilk hl yanilmiyorsam 98 veya 99 da cikti. heh 5 senedir ugrasiyorlar, bi 4-5 sene daha gozuktu :P 99 counter strike 5.0 vardı. çok daha önce çıkmış olması lazım half-life'ın[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: Xharloan, 21 Aralık 2004 23:20 tarihinde demiş ki: resim yavaş yavaş açılınca ilk başta inandım dedim oha felan sonra bi baktım peh :) aynen yaw.. ohaa fln oldum.. sonra düştü :D[signature][hline] Nasreddin hoca bir gün ipe un seriomuş.. Komşusu: "Hocaa, hiç kazan doğurur mu" demiş Nasreddin Hoca da: "Ya tutarsa??!!" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: Bonecrusher, 20 Aralık 2004 14:38 tarihinde demiş ki: said: _Dalamar_, 20 Aralık 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Bu oyunun gerçek grafikleri deil diimi?? espri yapıyorsun diimi?? Aga fps oyunlarıyla alakam yok meraktan soruyorum[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Paladin (level 69) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Yok Dalamar, bu bir oyundan screenshot değil, direk fotoğraf makinesiyle çekilmiş bir resim. daha önce dediğin gibi, birisi zamanında "HL2 Screenshotu işte bu" demişti bana. şimdi de HL3 Screenshotu deniyor. basit bir fotoğraf yani :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bone şu literatüre girecek cevapların olmuyor mu bazen en olmadık yerlerde.. :-p yok kardeşim gerçek, bak yukarıda yapanları tanıyanlar bile çıkmış.. bu kadar şüpheci olmayalım..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Bone insanları aldatma sanata laf ederek ayıp![signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days - Nerdboy from The Elder Scrolls Forums Chewing gum is really gross, Chewing gum I hate the most! - Willy Wonka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Mum_Chamber, 21 Aralık 2004 23:23 tarihinde demiş ki: said: Azmodai, 21 Aralık 2004 18:45 tarihinde demiş ki: ilk hl yanilmiyorsam 98 veya 99 da cikti. heh 5 senedir ugrasiyorlar, bi 4-5 sene daha gozuktu :P 99 counter strike 5.0 vardı. çok daha önce çıkmış olması lazım half-life'ın HL 1998 yılında çıktı, hatta 98'in en iyi oyunu seçilmişti. CS de ilk olarak Haziran 99'da çıktı[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Bu oyunda bot olcak mı?[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Helal olsun ya Grafikler dehşet otesi olmuş :)[signature][hline]Song of Year: Spider-Man, Spider-Man Her boyda ağ örer. Spider-Man, Spider-Man... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taylor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: Azmodai, 21 Aralık 2004 17:30 tarihinde demiş ki: camur texture'lari yapan kisi benim arkadasim :tup: bu ne biçim texture acaba bu ss low damı yoksa en yuksek görüntüdemi çekildi bencede bu ss deil normal bir fotoğraf.camurlar suda bile belli oluyo walla sudada toka var ben buna inanmıyorum birde sanırım 2005 in yarısında HL2 nin multi yaması çıkar her halde ama bence çıkmasın daha iyi ne düşünüyosunuz. [Bu mesaj taylor tarafından 23 Aralık 2004 23:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 "hmmm" demeyi düşünüyorum bu laflarının üzerine. (Bu arada HL2DM zaten 2 hafta önce çıktı)[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 city 17'nin temizlik görevlileri greve mi gitmiş lol[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Azmodai, 24 Aralık 2004 00:21 tarihinde demiş ki: said: taylor, 23 Aralık 2004 23:39 tarihinde demiş ki: said: Azmodai, 21 Aralık 2004 17:30 tarihinde demiş ki: camur texture'lari yapan kisi benim arkadasim :tup: bu ne biçim texture acaba bu ss low damı yoksa en yuksek görüntüdemi çekildi bencede bu ss deil normal bir fotoğraf.camurlar suda bile belli oluyo walla sudada toka var ben buna inanmıyorum birde sanırım 2005 in yarısında HL2 nin multi yaması çıkar her halde ama bence çıkmasın daha iyi ne düşünüyosunuz. [Bu mesaj taylor tarafından 23 Aralık 2004 23:43 tarihinde değiştirilmiştir] yok gercekten arkadasim onu yapan kisi. beraber ugrastik, hatta ben saka yapmak icin tokayi koymustum oraya. resimdeki poligon sayisinidan bahsetmek bile istemiyorum, her birini elle cizdik baya vakit aldi ama oldu :tup: Taylor, Azmo doğru söylüyor ben şahidim.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 HL ya 97 ya 99 du. 99 olması lazım ya[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Release Date: 10/31/1998 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Üst ve alt sınırı vermiştim ben tabiki =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 adamın biri sokakta levyeyle elide içinde olan foto çekmiş sora hl3 die atmış hl 2 cıkalı ne kadar oldu ki bu motor u urettiler de hede ettiler sora da hödö ettiler[signature][hline] hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı olsun [Bu mesaj bravecik tarafından 24 Aralık 2004 19:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: bravecik, 24 Aralık 2004 18:56 tarihinde demiş ki: adamın biri sokakta levyeyle elide içinde olan foto çekmiş sora hl3 die atmış yok abi görmüyon mu resmen HL 3 bu..[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar