polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 WaNTeD said: yanlışlıkla ben şeyaptım derse nabıcan ya bide artık şu cinsel muhbbt kapansa bir tarif edin istedim:) yada şuan sevgiliniz olan kişi evlilik yolunda mısınız gibilerinden. sesimi duyan yok mu:)yani ne oldu da karar verdiniz evlenmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 http://img1.ak.crunchyroll.com/i/spire1/9653a3844c5ace8cd84b9533732979e61327262219_full.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 o an iyi bir fikir gibi gelmişti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 ağır troll değilsen bu soruları kadınların çoğunluğunu oluşturduğunu ya da bizim öyle sandığmız kadınlarklubu etc gibi sitelerde sorman gerekmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 siyaset ve din konuşamayacak bunlara kafası basmayacak karı lazım teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 yo,aslında evli patiler cevap verebilir bu a)hanım kızımıza b)troleybite edit:ama kesin troleybit çünkü verdiğim cevaba en ufak yorum yazmamış...cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 he bi de memeleri büyük olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Seru said: ağır troll değilsen bu soruları kadınların çoğunluğunu oluşturduğunu ya da bizim öyle sandığmız kadınlarklubu etc gibi sitelerde sorman gerekmez mi? kadınların fikirlerini ne yapıyım sorum erkeklere:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Of konu cok sıkıcı yerlere gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 KuddusiMavra said: yo,aslında evli patiler cevap verebilir bu a)hanım kızımıza b)troleybite edit:ama kesin troleybit çünkü verdiğim cevaba en ufak yorum yazmamış...cık cık. :) evlilik kararı alanlarda yazsın:) ne güzel muhabbet ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 başından beri 1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Ohooo. Caps gelmiş. Hic soylemiyonuz? http://forum.paticik.com/read.php?97,7627653 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 barbu said: Of konu cok sıkıcı yerlere gelmiş. :) hayır gayet güzel gidiyor. kız erkek ilişkisi bitmez bir konu:) daha konuşacak çok şey var. yakında bomba konularla gündem de olacağım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 mission accomplished ya. konu sahibine 5 üzerinden 5. i'm outta here. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 ahahahahah... yav bana bu son mesajdaki tarz panpişçi kadının adı neydi? onu hatırlattı valla B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Seru said: mission accomplished ya. konu sahibine 5 üzerinden 5. teşekkürler daha çok güzel konularımız olacak. i'm outta here. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 http://pica-pic.com/ şu siteyi bilmeyen varsa girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 polyanagirl said: kermit said: Bakire olmasını isterim ve beklerim tabiki.. Sonucta aile kurucaksam,cocuk yapıcaksam,kutsal bi olay olarak hissetmek istiyorsam..benden once volkan-emre-can gibi aklında sadece off suna bi gecirsem diyen cigeri bes para etmez ukala bi erkek musveddesinin benim gelecekteki eşimi cılgınlar gibi bagıra cagıra agzına yuzune patlamasını icim kaldırmaz malesef..kızın biraz dirayete sahip olmasını beklerim.. yıl 2098 hede hödö diyenleri külahımla basbasa bırakıyorum.. bide bakire kızla evlenmem ne o abi ögrensin isi önce diyen arkadaslara;siz yollayın gereken kursu veririz dememek icin kendimi zor tutuyorum.. benim görüsümün icerigi bilmem kac cmlik kızın mikrop kapmaması icin bulunan bir zarın parcalanması degil..benim görüsüm eşim olcak kızın kendini gerektigi kadar koruması ve bu gibi degerlere sahip olmasıdır.. atıyorum her yönüyle cok ii bi kız buldum evlenicem..ama bakire degil neden? atıyorum tecavuze ugramıs..o zaman sorun olmaz benim icin evlilik proceeds..ama bakire degil neden? hasanın zevk pompası olmus..forever alone... çok güzel açıklamışssın. keşke herkes senin gibi düşünse. yani çoğu normal yani erkek arkdşım şöyle düşünüyor. benden önce biriyle bişy yaşaması önemli değil. rahatlar valla ne desek boş. Bakire misin? Yoksa tecavüze mi uğradın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Seru said: http://pica-pic.com/ şu siteyi bilmeyen varsa girsin. Efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Remus said: polyanagirl said: kermit said: Bakire olmasını isterim ve beklerim tabiki.. Sonucta aile kurucaksam,cocuk yapıcaksam,kutsal bi olay olarak hissetmek istiyorsam..benden once volkan-emre-can gibi aklında sadece off suna bi gecirsem diyen cigeri bes para etmez ukala bi erkek musveddesinin benim gelecekteki eşimi cılgınlar gibi bagıra cagıra agzına yuzune patlamasını icim kaldırmaz malesef..kızın biraz dirayete sahip olmasını beklerim.. yıl 2098 hede hödö diyenleri külahımla basbasa bırakıyorum.. bide bakire kızla evlenmem ne o abi ögrensin isi önce diyen arkadaslara;siz yollayın gereken kursu veririz dememek icin kendimi zor tutuyorum.. benim görüsümün icerigi bilmem kac cmlik kızın mikrop kapmaması icin bulunan bir zarın parcalanması degil..benim görüsüm eşim olcak kızın kendini gerektigi kadar koruması ve bu gibi degerlere sahip olmasıdır.. atıyorum her yönüyle cok ii bi kız buldum evlenicem..ama bakire degil neden? atıyorum tecavuze ugramıs..o zaman sorun olmaz benim icin evlilik proceeds..ama bakire degil neden? hasanın zevk pompası olmus..forever alone... çok güzel açıklamışssın. keşke herkes senin gibi düşünse. yani çoğu normal yani erkek arkdşım şöyle düşünüyor. benden önce biriyle bişy yaşaması önemli değil. rahatlar valla ne desek boş. Bakire misin? Yoksa tecavüze mi uğradın? Ahah Kurbaa kapanı kurmuş kekliği çekmiş bile kalıplan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Birinin sorması gerekiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 axedice said: Ha bide mayonez gargarası yapmamış olması lazım. öeh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 oha mayonez gargarasini kacirdim galiba hatirlamiyom lan. linkleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 götü büyük olcak ki içine istediğim kadar çocuk koyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 tamam, garbege olabilir ama niye seviyeyi "piyade er gazinosu" seviyesine indirgiyorsunuz ki???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar