Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evlenilecek kız tarifi

polyanagirl

Öne çıkan mesajlar

polyanagirl said:

vivavale said:

polyanagirl said:

mesela bi Kafe'ye gttik bir kıza hesap ödeytrmeyen ne yani sevgilim yanında Alman usulü mü takılcz :) şaka gibi eğer adamın parası yoksa o da kesesine uygun yere götürsün biz ondan lüks bir yer istemiyoruz

gülücüğe odaklan, tamamen duygusal

Mert sen yapma ya :) ben ödemesine öderim de o erkek olarak garsondan falan utanmayacak mı :) bak buraya odaklan :)))

hesap ödenecek kadın var, bi de sen varsın.
bana onu yapsın şunu yapsın bunu yapsın, hayır kavalyelikle seksistlik arasındaki çizgi öyle ince bi çizgi de değil aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

polyanagirl said:

Madcat said:

sen adamin yaninda 1.5 iskenderi gotururken utanmican adam alman yapalim derse utancan oyle mi?

allahim turk kezbanlarini dusman basina ver e mi

Aç mı gezelim diyorum ya o da götürsün simitçiye başka bi zaman da yersin ayrıca sen sevgilinin nerelere götürdüğüne takıldığımı mı düşünüyorsun yanlışsın burda erkek üç kuruşun hesabını yapıyorsa sevgiliye bunu söylcek kızda işine nasıl geliyorsa öyle hareket eder ama hiç bi kız hoşlanmaz bir erkeğin yannda hesap ödemekten ama normal erkek arkdaşımsa sonuna kadar öderim hatta onu ben davet etmişsem onunkini de öderim kusura bakmayın ama bazı kadınlar bazı erkeklerden daha adam sen ztn sevgilinin yediği lokmayı hesaplıyorsan git zengin bir karı bul sömür jigola seni
Yoo benim eski kız arkadaşım her zaman bana ödetmezdi hesap, arada kendi çıkarır verirdi ve bunun lafını etmezdi. Hiç bir kız hoşlanmaz falan saçma böyle genellemeler. Kadınlığın kodlarıyla alakalı değil karakterle ilgili durum. Erkeği kredi kartı gibi kullanan kadının fahişeden pek bir farkı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

işte bunlar hep türk dizileri yüzünden, senaristler koyuyo bol keseden herşeyi başroldeki erkeğe, sonra kızlarımız da izleyip izleyip dışarda aynını aramaya başlıyolar.

yalan onlar,izledikleriniz de oyuncu, gerçek hayatta dizideki gibi değiller yani, ayakta yiyolar sizi haberiniz yok kezboşlar sizi..
Sosyal ağlarda paylaş

BalisticGel said:

polyanagirl said:

Madcat said:

sen adamin yaninda 1.5 iskenderi gotururken utanmican adam alman yapalim derse utancan oyle mi?

allahim turk kezbanlarini dusman basina ver e mi

Aç mı gezelim diyorum ya o da götürsün simitçiye başka bi zaman da yersin ayrıca sen sevgilinin nerelere götürdüğüne takıldığımı mı düşünüyorsun yanlışsın burda erkek üç kuruşun hesabını yapıyorsa sevgiliye bunu söylcek kızda işine nasıl geliyorsa öyle hareket eder ama hiç bi kız hoşlanmaz bir erkeğin yannda hesap ödemekten ama normal erkek arkdaşımsa sonuna kadar öderim hatta onu ben davet etmişsem onunkini de öderim kusura bakmayın ama bazı kadınlar bazı erkeklerden daha adam sen ztn sevgilinin yediği lokmayı hesaplıyorsan git zengin bir karı bul sömür jigola seni
Yoo benim eski kız arkadaşım her zaman bana ödetmezdi hesap, arada kendi çıkarır verirdi ve bunun lafını etmezdi. Hiç bir kız hoşlanmaz falan saçma böyle genellemeler. Kadınlığın kodlarıyla alakalı değil karakterle ilgili durum. Erkeği kredi kartı gibi kullanan kadının fahişeden pek bir farkı yok.

hayır dostum, sen yalnıs biliyosun hiç bi kız hoşlanmaz o durumdan, erkeğin de şanına yakışmaz kadına hesap ödetmek...kafalar kafalar
Sosyal ağlarda paylaş

polyanagirl said:

ben ödemesine öderim de o erkek olarak garsondan falan utanmayacak mı :) bak buraya odaklan :)))

şu kafa süper işte. çok kızımız da var malesef. dolayısıyla erkeğimizde de var.

niye utansın arkadaş insan. durum erkeğin "ben para veriorum gezdiriorum o da bana sevgisini(?) verio ödeşiyoruz" gibi düşündüğü bir hesaplaşma olmadığı sürece.

hep kız ödesin (malesef bunu yapan da var) veya hep erkek ödesin den ziyade "biz" diye düşünülebilince daha güzel oluo cidden
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Remus said:

Kaç gündür resim istiyorum yollamıyo. Durmak yok istemeye devam. Kadınlar ısrarcı erkeklerden hoşlanır

Bilader sen gündemde tayyiple uğraşsana, bak savaşa girecez sen burdasın, nabıyon bu saatte burda ya?? Ayrıca ben seni nişanlı biliyodum, hiç yakışıyor mu şimdi ne ayak bunlar?

Nerden çıkardın nişan olayını :) Olsada şeriyata hazırlık yapıyorum malum harem kurmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Remus said:

"Tatar Ramazan" said:

Remus said:

Kaç gündür resim istiyorum yollamıyo. Durmak yok istemeye devam. Kadınlar ısrarcı erkeklerden hoşlanır

Bilader sen gündemde tayyiple uğraşsana, bak savaşa girecez sen burdasın, nabıyon bu saatte burda ya?? Ayrıca ben seni nişanlı biliyodum, hiç yakışıyor mu şimdi ne ayak bunlar?

Nerden çıkardın nişan olayını :) Olsada şeriyata hazırlık yapıyorum malum harem kurmak lazım.

Şeriyata flan bilmem bak trtde tayyip açıklama yapıyor, sen bi araştır gel bakalım neymiş bu sefer derdi, çok möhim şeyler diyor gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Remus said:

"Tatar Ramazan" said:

Remus said:

Şeriyata flan bilmem bak trtde tayyip açıklama yapıyor, sen bi araştır gel bakalım neymiş bu sefer derdi, çok möhim şeyler diyor gibi.

İzlemiyorum artık onu, kendimi karı kız işlerine verdim bundan sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

Remus said:

vivavale said:

Akhlaur said:

Ya troll ya kezban ya bu.

abi ağır kezban ya. muhtemelen 70+kg, ve 1.58 boyunda

Kumral gözlerim yeşil boyum öyle çok uzun değil 1.65 kilom 52

ÖM'den konuşturduğum kadarı ile

ya abi "konuşturmak" ne ya hahahahaa. olum siz yalı çapkını mısınız

Ya kız çıkarsaya oynuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş