fenn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 İnşaat şirketinin birinden ev için konuştum ve 5 bankadan kredi çekebileceğimi söylediler.Benimde 6-7 yıllık kredi çekmem lazım. Bunlardan 1 tanesi 0,83 oran veriyor fakat hiçbir şekilde yapılandıramıyorsun ve devredemiyorsun krediyi. Diğer bankalarda böyle sorun yok ve istediğin kadar yapılandırabiliyorsun fakat faiz 0,99 civarlarında. Krediler 1-2 yıla 0,6-0,7 leri görürse 0,99 dan çekip sonra 0,6-0,7 lere yapılandırmak daha karlı. Eğer inmeyecekse 0,83 den çekmek daha karlı. Sorum ise krediler 1-2 yıla 0,6-0,7 leri görür mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 görebilemeyebilir kimse bilemez ciddi sormadın heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 garbage'da kesin görür abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 gormezse adam deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 görene görme demem gören görür zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Şu siyasi atmosferde uzun vadeli faiz ve kur oranları hakkında konuşmak pek akıllıca olmaz. Özellikle mortgage gibi, inşaat sektörü ile alaklı kredilerde bu konu şu sıralar çok daha hassas. Senin ilk sorgulaman gereken, 0.83 oran veren banka nasıl oluyor da yapılandırmayı kabul etmiyor? Bunun yasal bir hak olması lazım. Ayrıca kredini başka bankaya taşımak istersen ödeyeceğin tavan ceza oranı da mevzuatla düzenlenmiş olması gerekiyor diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Bende ona şaşırdım ve defalarca sordum nasıl borç taşınmaz ve yapılandırma olmaz diye nuh dediler peygamber demediler. Banka: türkiye finans şu cumhur başkanlığı ve milletvekili seçimleri atlatılınca belki iner diye içimde bi ümit var ama ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Nolucak bu altinin hali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Yerinde olsam 0.83'den kullanır, faiz oranları düşerse başka bankaya taşırdım. Ben kredimi erken kapatmak isteyecem onlar da yapamayız diyecekler, ha? Yok öyle bir dünya. Krediyi kullanır kullanmaz da hemen evrakları alır Kaymakamlığa koşar, masraf iadesi için Tüketici Heyetine başvururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 katılım bankalarında mevzuatları gereği yapılandırma olmaz o yüzden. şöyle yaparsın abi. tf den kullan en iyi oranı o vermiş çünkü, eğer kullandığın oranın altına düşersede diğer bankalardan birine taşırsın. onu nasıl yapacağım dersen; atıyorum vakıfbank 0.75 verdi 6 ay sonra gidersin vakıfbanktan eft yaptırırsın tf ye, tf de borcun biter ipotek kalkar vakıfa borçlanırsın, ipoteği vakıf koyar. devremeyosun diye bişi yok abi sallamışlar çakallar. üstte yazdığım gibi başka bi bankaya borçlanıp erken kapama ile işini görürsün sıkıntı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 erken kapama cezası yapılandırmadan gelen indirimi karşılayacak mı onun hesabını iyi yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 fenn said: Bende ona şaşırdım ve defalarca sordum nasıl borç taşınmaz ve yapılandırma olmaz diye nuh dediler peygamber demediler. Banka: türkiye finans şu cumhur başkanlığı ve milletvekili seçimleri atlatılınca belki iner diye içimde bi ümit var ama ... Türkiye gibi inşaat balonunu n her saniye patlayabileceği bi ortamda sabit faize bağlamak bence de çok akıllıca değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 erken kapama günah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 bi 5 sene sık dişini inşaat balonu patlasın. o patlamazsa ekonomi patlayacak yine fiyatlar düşecek her türlü. öyle ev alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar