Xenus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 evet girebiliyormusunuz? ben 1 saattir giremiyorum abv EA yapacağın client'ın raptr client'ı da yüklemişti ona da girmiyor nedense yurtdışı sorun mu var bende mi sorun var anlamadım, dns hatta modem bile değiştirdim yok yani. ama steam'e giriyor çünkü PRAISE LORD GABEN origin'in verdiği hata şu bu arada "Online login is currently unavaible." tamam çözdüm. internet explorer'a proxy girmiştim, ip banlı bi mmo'u oynamak için. origin'i raptr'ı falan etkiliyormuş ordaki proxy IP. steam'i etkilemiyor çünkü HAIL GABEN dsdsf
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 hayatımda kullanmadım ama kesin girerim.
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 soru anlamı taşıyan "mi" ve türevlerini ayırmadığın içindir
eski Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 yeni cıktım su cok güzel sizde girin
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Ben girdim ilk denemede. Plants and Zombies'i free veriyormuş. Aldım :D
Öne çıkan mesajlar