zipzip Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Kızından zil alıyosun şehirde. Onu çalınca eski günler hatrına bi sersemliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 hmm kızını bulamadıysam demek sdsafasf şimdi izledim yerini gördüm kızın. boss alanında bulunan kırmızı broşu veriyormuşuz kıza questi tamamlamak için quest sonunda da bir şey yok gördüğüm kadarıyla. ben o broşu kırdım silaha taktım daha faydalı oldu lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 ben bu oyunu yükledim açtım ilk canavarda öldüm mezarlıkta tıkılı kaldım çıkamıyorum burdan napcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 galiba bebegin karsisinda bi gravestone vardi onunla cikiyorsun, oralara iyi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 oyun mu çok uzun ben mi çok yavaş oynuyorum bilemedim. ama tüm mart ayının oyun ihtiyacını gördü kendisi sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 pc ye gelecek söylentileri epey çoğaldı!? söylentiler doğru çıksa şöyle 2k-4k 60 fps tekrardan oynasak. dinimiz amin hadi inş......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar