Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2014 Dünya Kupası FIFA Fantazi Futbol

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rais ve Debuchy'i bugün kenarda unutmuşum. İkisinden de 14'er puan gelecekmiş.

Hadi rais'i zaten oynatmayacaktım, lloris olacaktı kalede ve 10 puan getirmişte debuchy'e üzüldüm ...
Mesaj tarihi:
sakho oynamadı 3-4-3 e çevirip cezayirli bentaleb'i aldım 11'e, hummels oynamıycak dediler cezayirli mesbah'ı aldım yerine ikisi de oynamadı

onun yerine cezayirli yedek bıraktığım lacen 10, djabou 6 puan almış. 11'deki benzema ise 4 -_- rais de 14 puan ile yedekteydi ospina'ydı 11'deki kaleci 13 puanı var asdas
Mesaj tarihi:
ulan son 16 da sakho oynasa ne güzel olcakmış
100 puan gelmiş takımdan sakhodan 0
bide kaptanı hep varane yapardım, gittim benzemayı yaptım, benzema 8 varane tek başına 14 aldı arkadaş.
mehh
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

final oncesi durum:

lider olmusum guc bela. cekisme yuksek, alttan da kopup gelen olabilir.
dun wijnaldum'u yedek unutmusum tatsiz oldu. tokat yersem bi iki bahane daha bulurum, yolunu yapayim da.

Mesaj tarihi:
abi ben dün uykulu bi şekilde kadro yaptım.
yaparken de 3.lük maçı ve final maçına ayrı ayrı kadro kurucaz sandım. öyle şartlamışım kendimi herhalde hiç de kontrol etmedim niyeyse.
bugün bana puan gelmiycek yani. dün de 2 oyuncu oynamamış.
zaten ilk 11'e aldıklarımın hepsinin oynadığı 1 tek çeyrek final maçı var gerisinde hep 1-2 kişi eksik oynadı.
neyse puanlama falan aşırı saçma zaten hiç beğenmemiştim ama bunlar bahane değil tabi.
kazanan arkadaşı şimdiden tebrik ederim.
Mesaj tarihi:

sonuc:

sistem ozellikle ilk turlarda oncekilere gore dandikti falan ama yine iyi heyecan oldu.
sixoms da 2010dan sonra gene kazandi, gz. bi title filan hak etti. yine mi kafasi?

• Yeni Oluştur...