ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 bence de akıyo. ilk kez bi android karşısında 4s'imi yenik hissediyorum :/ tabi bunda malak ios8'in de etkisi var ama cidden güzel alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 akıntı ne düzeyde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Tuğla almışsın kardeş PrudenT said: http://www.amazon.com/gp/product/B00NVR93IY/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 şundan aldım (daha ucuza buldum ama bitmiş sdf). anca geldi taktım şimdi doluyor. telefon bütün zerafetini kabı taktığım anda bıraktı adeta bir tuğla. ağırlığı sorun değil de kalınlığı biraz üzdü. ama öyle cezbetti ki 9000mah (3 katı lan) denemek için de olsa almadan edemedim. olmadı satarım gider diye düşündüm. bakalım belki alışırım kullanırım 5 gün şarjım gider artık sdfşlsöv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 yani note4 ile karşılaştırma vardı renkler falan kötü vs gibi, ben note 4 ya da g3 arasında gidip geliyorum da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 samsungların renkler daha parlak ve canlı, bununkiler daha gerçek ve yormuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 photographer said: Tuğla almışsın kardeş PrudenT said: http://www.amazon.com/gp/product/B00NVR93IY/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 şundan aldım (daha ucuza buldum ama bitmiş sdf). anca geldi taktım şimdi doluyor. telefon bütün zerafetini kabı taktığım anda bıraktı adeta bir tuğla. ağırlığı sorun değil de kalınlığı biraz üzdü. ama öyle cezbetti ki 9000mah (3 katı lan) denemek için de olsa almadan edemedim. olmadı satarım gider diye düşündüm. bakalım belki alışırım kullanırım 5 gün şarjım gider artık sdfşlsöv harbiden tuğla abi. dayanamayacak olanlar almaya kalkışmasın sdklfj. 14-15 saat screentime görüyor ama. 4 gün gidiyor resmen. renk konusunda ahmedinejad'a katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 akuyle gezeydin kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 cebimde taşımıyorum genelde sorun olmadı ya, kafama takılmadan istediğimi yapıyorum 3. gün bile. 5 saat oyun oynamışım 16 saat ekran açık kalmış 4 gün 3 gece gitti tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 kliksada 1299tl 32gb g3 ithalatcı garantili alınır mı sizce alayımmı sorun çıkarırmı sarj vb kronik sorun vb falanda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 bu kadar mı boş bu bölüm yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 telefonda kronik arıza yok benim bildiğim. kapanıp açılıyordu bi ara onu da yapmıyor artık. e gidip paralel ithalat alıyorsun sen de onun da kendince riski vardır tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 daha bir saat geçmeden dalmışsın reyiz bi soluklan. herhangi bir kronik sorun olmadı benim telefonumda, olan da duymadım açıkçası (aldığında bozuksa vb. başka tabii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 ahmedinejad said: telefonda kronik arıza yok benim bildiğim. kapanıp açılıyordu bi ara onu da yapmıyor artık. e gidip paralel ithalat alıyorsun sen de onun da kendince riski vardır tabi. ne gibi risk sonuçta kliksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 kliksa'nın garanti ile hiç bir ilgisi yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 tamamda ekran kırılınca lg türkiye mi yapacak gideceksin bi telefoncuya para bayılıp yaptıracaksın illa lg türkiye garantili olmasına gerek yok. ben başka problemleri soruyorum kronik sorun olur lg g2 gibi paralel de radyo vardı dist. de yoktu bu tarz şeyler varmı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 lg'nin kendi servisi var mis gibi. niye telefoncuya gidiyorsun? öyle kronik sorunu yok ama senin aldığında olmama garantisi yok. kim bilir hangi sürümünü alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 d855 alacak işte ne alacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 alayımmı yani paralel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Ben 2100 küsür lira para verdim o fiyata bedava , hiç düşünmeden al . Telefon da taş gibi telefon gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 yani telefonun kronik bir sorunu yok. ama olur da bir şey olursa garantisi var yeaa rahatlığını yaşayamıcaksın, kafam rahat diyorsan al. şahsen ben olsam alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 kronik sıkıntı var bi nebze, telefonun kasasını alt( kulaklık girişi/ şarj girişi ) veya üst kısımda hoparlör üstü kasa çatlaması oluyor.. il çıkan serilerde daha çok karşılaşılmış 405 406 gibi.. ama sonraki serilerde pek olmamış bu tarz şeyler.. güzel telefon alın aldırın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Quick circle kılıfını deneyen oldu mu ? Memnunmusunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 o paraya kesinlikle değmez o kılıf abi. sahtesini alın daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Ben fiyatını değil yani işe yarıyor mu ? İşlevsel mi diye sormuşdum. N11.comda inidirim var, kupon vs de vardı 40 küsür tl ye geliyor orjinal kılıf quick circle kılıfı. Bir kaç video izledim denemek için verdim sipariş bakalım nasıl birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 ne işe yarayacak ki yani kılıf işte fşlösdşlvsöd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar