Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LG G3 (tanıtıldı)

xetraynex

Öne çıkan mesajlar

Tuğla almışsın kardeş
PrudenT said:

http://www.amazon.com/gp/product/B00NVR93IY/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

şundan aldım (daha ucuza buldum ama bitmiş sdf). anca geldi taktım şimdi doluyor. telefon bütün zerafetini kabı taktığım anda bıraktı adeta bir tuğla. ağırlığı sorun değil de kalınlığı biraz üzdü. ama öyle cezbetti ki 9000mah (3 katı lan) denemek için de olsa almadan edemedim. olmadı satarım gider diye düşündüm. bakalım belki alışırım kullanırım 5 gün şarjım gider artık sdfşlsöv
Sosyal ağlarda paylaş

photographer said:

Tuğla almışsın kardeş
PrudenT said:

http://www.amazon.com/gp/product/B00NVR93IY/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

şundan aldım (daha ucuza buldum ama bitmiş sdf). anca geldi taktım şimdi doluyor. telefon bütün zerafetini kabı taktığım anda bıraktı adeta bir tuğla. ağırlığı sorun değil de kalınlığı biraz üzdü. ama öyle cezbetti ki 9000mah (3 katı lan) denemek için de olsa almadan edemedim. olmadı satarım gider diye düşündüm. bakalım belki alışırım kullanırım 5 gün şarjım gider artık sdfşlsöv

harbiden tuğla abi. dayanamayacak olanlar almaya kalkışmasın sdklfj. 14-15 saat screentime görüyor ama. 4 gün gidiyor resmen.
renk konusunda ahmedinejad'a katılıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
tamamda ekran kırılınca lg türkiye mi yapacak gideceksin bi telefoncuya para bayılıp yaptıracaksın illa lg türkiye garantili olmasına gerek yok. ben başka problemleri soruyorum kronik sorun olur lg g2 gibi paralel de radyo vardı dist. de yoktu bu tarz şeyler varmı diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
kronik sıkıntı var bi nebze, telefonun kasasını alt( kulaklık girişi/ şarj girişi ) veya üst kısımda hoparlör üstü kasa çatlaması oluyor.. il çıkan serilerde daha çok karşılaşılmış 405 406 gibi.. ama sonraki serilerde pek olmamış bu tarz şeyler..
güzel telefon alın aldırın :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...