Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LG G3 (tanıtıldı)

xetraynex

Öne çıkan mesajlar

fark var canım ona bir şey demiyorum ehueh
ama durum biraz şeye benziyor, benchmarkta 40k puan yapıp menüsü kasan aletler gibi. gerçek hayatta sorun yaratmıyorsa problem etmemek lazım fazla. bi de kamera çekince daha farklı görünüyor sanki öyle geldi bana. ben de çekerim yarın bir video bakalım nasıl görünecek
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

fark var canım ona bir şey demiyorum ehueh
ama durum biraz şeye benziyor, benchmarkta 40k puan yapıp menüsü kasan aletler gibi. gerçek hayatta sorun yaratmıyorsa problem etmemek lazım fazla. bi de kamera çekince daha farklı görünüyor sanki öyle geldi bana. ben de çekerim yarın bir video bakalım nasıl görünecek

aha yapsana valla. hatta note3/htc one m7-8/galaxy s5 falan bunlardan bazıları varsa yakın çevrende koy yanyana. direk 1. elden testimiz olur :D
Sosyal ağlarda paylaş

batarya beni bayağı memnun etti. ilk haftalarda biraz daha toparlanıyor iyice aşacak kendini herhalde. en büyük artısı çıkartılabilir olması. yedek bir tane alacağım en kısa zamanda, çok gerek olacağını sanmıyorum ama.

http://i.imgur.com/1ApNAIU.png

http://i.imgur.com/3t3M6Nd.png

beş saati rahat geçer muhtemelen screentime. eve geldikten sonra pek kullanmadım zaten. bu değerleri yakalarken yaptıklarım:

gps, sync falan ne varsa hepsi açıktı. otomatik parlaklık kapalı sadece. hiç wi-fi kullanmadım tamamen 3g bu arada, eve gelince bağlandı wi-fi'a işte. dört saat screentime'ın iki saati %100 parlaklıkta geçti, gerisi %20-60 arası. bir saat oyun oynamışım toplam (modern combat gibi şeyler oynadım zorlansın diye), bunun bir kısmı antutu benchmarkı. beş dakika en yüksek çözünürlükte video, 20-30 foto çektim. içinde gelen quad hd videoları falan izledim 10-20 dakika. bir saate yakın browsing ve youtube var. geri kalanı da whatsapp ve ıvır zıvır işte.

bu arada gereksiz cpu'yu fazla yüksek frekansa çıkmasın diye engelleyen bir ayarı var, onu kapattım. şarj bitince bu kez açıp deneyeceğim, hem pil ömrüne hem de performansa etkisini görmüş olurum.

antutu'da 38k çekti bu arada art ile. o ayar kapalı olduğu için muhtemelen, açıkken 1.5ghz'da tutmaya çalışıyor cihazı benchmark esnasında. açıkken 32k yapmıştı. günlük kullanımda farkı hissediliyor mu emin değilim yarın göreceğim.

bunun dışında alet güzel ısınıyor. ısındığında %90ı geçirtmiyor parlaklığı ama o da kapatılabiliyor gizli menüden. patlamıyor merak etmeyin sdfkj
Sosyal ağlarda paylaş

video çekecek telefon bulamadım ya. yarın balkonda bir video çekerim ehueh. takıntı yaptırdınız devamlı güneşe tutup duruyorum telefonu eriyecek elimde asdaf. görece olarak flaghsiplerin gerisinde olduğu doğru ama özellikle güneşe doğrulttuğum zamanlarda bile henüz görmekte zorlandığım bir şey olmadı. normal görüş açısında tutunca zaten %100 açmaya bile gerek kalmıyor 70-80de net görünüyor.

o videoları çektikleri kameralar o güneşte ekranları düzgün çekemiyor diye düşünüyorum. tabii bu diğer telefonlar için de geçerli, hepsi gerçekten daha kötü görünüyor.

edit: parlaklığı değil zaten olay camın güneşi ne kadar yansıttığı sdfb. yoksa benim xperia da karanlıkta daha parlak duruyor, ama azıcık güneşte bir bok göremiyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

on screen button düşmanlığın sınır tanımıyor abi ahah
native olarak öyle bir imkan yok, olsa da rahat edemezsin zaten söyliyim. knock on'u boşuna koymamışlar adamlar eheh

edit: m8 topicinde yazdıklarını gördüm
kendi ayarlarında istediğin tüm applerde on screen buttonları saklama seçeneği var. ben neredeyse hepsinde kapattım sağdan veya yukardan çekince transparan olarak çıkıyor işte, aynı uygulamanın başka yerlerine girince de pörtlemiyor. söylediğin moddaki gibi çizgi kalmıyor çekmek de rahat yani 12den vurmak şart değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...