PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 fark var canım ona bir şey demiyorum ehueh ama durum biraz şeye benziyor, benchmarkta 40k puan yapıp menüsü kasan aletler gibi. gerçek hayatta sorun yaratmıyorsa problem etmemek lazım fazla. bi de kamera çekince daha farklı görünüyor sanki öyle geldi bana. ben de çekerim yarın bir video bakalım nasıl görünecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 PrudenT said: fark var canım ona bir şey demiyorum ehueh ama durum biraz şeye benziyor, benchmarkta 40k puan yapıp menüsü kasan aletler gibi. gerçek hayatta sorun yaratmıyorsa problem etmemek lazım fazla. bi de kamera çekince daha farklı görünüyor sanki öyle geldi bana. ben de çekerim yarın bir video bakalım nasıl görünecek aha yapsana valla. hatta note3/htc one m7-8/galaxy s5 falan bunlardan bazıları varsa yakın çevrende koy yanyana. direk 1. elden testimiz olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 valla başka cihaz bulabilir miyim bilmiyorum da belki note 3 bulurum anca. hiç olmadı video/gerçek görüntü farkı varsa onu anlamış oluruz ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 batarya beni bayağı memnun etti. ilk haftalarda biraz daha toparlanıyor iyice aşacak kendini herhalde. en büyük artısı çıkartılabilir olması. yedek bir tane alacağım en kısa zamanda, çok gerek olacağını sanmıyorum ama. http://i.imgur.com/1ApNAIU.png http://i.imgur.com/3t3M6Nd.png beş saati rahat geçer muhtemelen screentime. eve geldikten sonra pek kullanmadım zaten. bu değerleri yakalarken yaptıklarım: gps, sync falan ne varsa hepsi açıktı. otomatik parlaklık kapalı sadece. hiç wi-fi kullanmadım tamamen 3g bu arada, eve gelince bağlandı wi-fi'a işte. dört saat screentime'ın iki saati %100 parlaklıkta geçti, gerisi %20-60 arası. bir saat oyun oynamışım toplam (modern combat gibi şeyler oynadım zorlansın diye), bunun bir kısmı antutu benchmarkı. beş dakika en yüksek çözünürlükte video, 20-30 foto çektim. içinde gelen quad hd videoları falan izledim 10-20 dakika. bir saate yakın browsing ve youtube var. geri kalanı da whatsapp ve ıvır zıvır işte. bu arada gereksiz cpu'yu fazla yüksek frekansa çıkmasın diye engelleyen bir ayarı var, onu kapattım. şarj bitince bu kez açıp deneyeceğim, hem pil ömrüne hem de performansa etkisini görmüş olurum. antutu'da 38k çekti bu arada art ile. o ayar kapalı olduğu için muhtemelen, açıkken 1.5ghz'da tutmaya çalışıyor cihazı benchmark esnasında. açıkken 32k yapmıştı. günlük kullanımda farkı hissediliyor mu emin değilim yarın göreceğim. bunun dışında alet güzel ısınıyor. ısındığında %90ı geçirtmiyor parlaklığı ama o da kapatılabiliyor gizli menüden. patlamıyor merak etmeyin sdfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 sabonis said: ahanda başka bi tane, baya net fark var yani benim tahmin ettiğim gibi. HTC koymamaları isabet olmuş. LG acı çekerdi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 bu htc fanboi'lar da işin bokunu çıkardı he. güneş ışığında daha iyi samsung bilmem farkında mısın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 3.dk'dan başla anlarsın. IPS led gün ışığında baya fark yaratıyor amoled'e göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 g3 de ips, olay ips mi sdfkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 vaperon said: 3.dk'dan başla anlarsın. IPS led gün ışığında baya fark yaratıyor amoled'e göre. şaka mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 bu arada şu telefonun yazılımına laf edenin alnını karışlarım yani. cyanogenmod'dan bile fazla customization kasmış admalar. ui lag falan da sıfır tertemiz resmen. konuşma sesi de cidden başarılıymış sessiz ortamlarda kısmam bile gerekti sağır olmamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Ben ki 2 buçuk senedir iPhone kullanıyorum hc bir androidde gözüm kalmamıştı ne kadar iyi olursa olsun, bu telefona dibim düştü resmen. Menüleri falan da klasik android gibi degil cok kullanışlı hersey yerli yerinde. Cok guzel ui kasmış adamlar. iPhone 6 tatmin etmezse bunu alırım kendime de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 http://i.imgur.com/rqmsOSY.png iki gündüzü rahatlıkla çıkardı telefon. oyun da oynadım browsing de var whatsapp-mesaj-telefon gırla. kız arkadaşı olanlar gönül rahatlığıyla alabilir. olmayanlara dört gün gider diye tahmin ediyorum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 bu arada parlaklığı benim 4s'le karşılaştırdım maksimum parlaklıkta 4s bile çok daha parlak ve canlı gözüküyor. ama g3 gözü daha az yoruyor ve daha gerçekçi renkleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 video çekecek telefon bulamadım ya. yarın balkonda bir video çekerim ehueh. takıntı yaptırdınız devamlı güneşe tutup duruyorum telefonu eriyecek elimde asdaf. görece olarak flaghsiplerin gerisinde olduğu doğru ama özellikle güneşe doğrulttuğum zamanlarda bile henüz görmekte zorlandığım bir şey olmadı. normal görüş açısında tutunca zaten %100 açmaya bile gerek kalmıyor 70-80de net görünüyor. o videoları çektikleri kameralar o güneşte ekranları düzgün çekemiyor diye düşünüyorum. tabii bu diğer telefonlar için de geçerli, hepsi gerçekten daha kötü görünüyor. edit: parlaklığı değil zaten olay camın güneşi ne kadar yansıttığı sdfb. yoksa benim xperia da karanlıkta daha parlak duruyor, ama azıcık güneşte bir bok göremiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 g2yi fırlatması asdjghsadfhgsd g3ü de fırlatıyormuş hayvan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 içim gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 telefonu düşüreceğimden emin olduğum için spigen slimarmor aldım. güzelmiş beğendim kalın sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 of ne kötü video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 abi sene 2014 hala telefon kameralarını megapikseline göre kıyaslayıp sunan yayınlar var ya nsıl izleniyor bu herif oha 13 mp hayal kırıklığı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 lg telefonla işim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 zorla veriyorduk lsdkfm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 arkada bulunan ses ve power dugmesi custom olarak baska seylere atanabiliyormu. ornegin power on/off dugmesini home tusu olarak kullanabilirmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 on screen button düşmanlığın sınır tanımıyor abi ahah native olarak öyle bir imkan yok, olsa da rahat edemezsin zaten söyliyim. knock on'u boşuna koymamışlar adamlar eheh edit: m8 topicinde yazdıklarını gördüm kendi ayarlarında istediğin tüm applerde on screen buttonları saklama seçeneği var. ben neredeyse hepsinde kapattım sağdan veya yukardan çekince transparan olarak çıkıyor işte, aynı uygulamanın başka yerlerine girince de pörtlemiyor. söylediğin moddaki gibi çizgi kalmıyor çekmek de rahat yani 12den vurmak şart değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Saol info icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar