pontipati Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 ketılda kalan suyu elime döktüm offf :l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 buz koyuyorsun üzerine, eridikçe yeniliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Onun buharı bile beni mahvederken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Cukun yanmaasin bosver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 domzu yağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 ketıla tekrar su koy ısıt sonra cukune dok o suyu elinin acısı geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Soğuk suda yıka, buz kompres ve Silverdin krem Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 silverdin(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 parmaklarımın arası acıyor ama pek bişey kalmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 geçmiş olsun panpa sağ mı sol mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 sağ :D çok haşlanmamış elim ya su bile toplamadı muhaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 o degil de karne nasıl ponti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 ünide karne yok fistancım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 fazla asılma su toplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 pontipati said: ketılda kalan suyu elime döktüm offf :l geç olmuştur ama gelecek nesillere bilgi; 1 şişe tahin alıp dolapta bekletiyorsunuz. yağı yüzeye çıkıyor. yanık olduğu an (su, yağ yanığı vs fark etmez), yanığa o soğuk tahin yağını sürüyorsunuz süper oluyor. sanırım yanık yüzeyin havayla temasını kesmesi olay ama bilemiyorum tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 BIRAK YANSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 ABOWWWWWW MADALYAM GELMİŞ LAN :dddddddddddddddddddddddddDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :)-:)o:)-D:D>:D<(:D:)-D:D>:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 pontipati said: ketılda kalan suyu elime döktüm offf :l blackrock ellik satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Drall Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 silverdin sür çok geçmeden kabarmasını su toplamasını önler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 http://www.vh1.com/celebrity/bwe/images/2012/04/The-Rock-Severed-Hand-1335459153.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 pontipati said: ketılda kalan suyu elime döktüm offf :l blackrock ellik satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 silverdin sür çok geçmeden kabarmasını su toplamasını önler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 http://www.vh1.com/celebrity/bwe/images/2012/04/The-Rock-Severed-Hand-1335459153.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar