Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 swag rating of 100/100 http://www.youtube.com/watch?v=8TCxE0bWQeQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 ginaly said: bu arada şeyi soracam, araştırmaya üşendim, ilk pencere bazlı arayüzü yapan apple mıydı windows muydu? daha eskiler var sanırım ama böle alakasız garip garip makinelerde commercial success bulamamıs. c64 geos varmı mesela, 85mi 86ımı ne onun cıkısı ilk, macos ondan daha önce ama sonucta xerox'uki var 70 bişide baya canavar gibi pencere pencere interfaceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 daha az akilli olsa, nba draft 1st pick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Claiborne said: kardeş şu amk'a da bir şey uyduruversene bazen ağızdan kaçıyor ya adamlar amk diye spor dergisi cikariyo adina acik mert korkusuz diyolar, biz bsg diyince mi banlancaz. paticigi seveyim ya. ilkokul 1 miyiz lan, lan diyince de banlanalim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Civcivhead said: xetraynex said: http://cache.gawkerassets.com/assets/images/4/2011/01/1982_bill_and_steve.jpg swag level 9000 olm ben sana tırt olma demiyorum, hobi olarak yine ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Tuor_annare said: kellesini bill gates'e gönderin. abi of sdfsdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Iphonelarda da "la olm bi android kurun da rahat rahat biseyler yukleyip deneyim su aleti" demislerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 imamizer said: Iphonelarda da "la olm bi android kurun da rahat rahat biseyler yukleyip deneyim su aleti" demislerdir. http://www.youtube.com/watch?v=5yO2KQHkt4A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Bill Gates mac'li makine yanında foto çektirse sayfalarca dalga geçecek adamların iki gün önce win'e bok atan adamın üretim zincirinde kullandığı win işletim sistemleri önünde foto çektirmesi konusuna intikamcı gibi damlayıp terör estirmeye çalışması da en az foto kadar komik olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 xetraynex said: @di Olay Mac'lerin Windows calisitip calistirmamasi degil, Apple'in Mac'leri yaparken Windows kullanmasi. Baslikta da yazmistim ama, neyse. Windows dunyadaki en cok donanim uyumlulugu olan isletim sistemi zaten. sayende aydınlandım, air i ve iphone u atıcam ama win based ultrabook ve wp alacak param yok nası yapıcaz, vardır senin bağlantılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 @Redeagle paticikte mantikli adamlar gordukce umutlaniyorum yeminle. hayir kendimden suphe etmeye baslamistim ben mi acaba yanlisim herkes yukleniyor laf soyluyor. tesekkur ederim arkadas. meger hepsinin apple fanligindanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 WaNTeD said: sayende aydınlandım, air i ve iphone u atıcam ama win based ultrabook ve wp alacak param yok nası yapıcaz, vardır senin bağlantılar super bir app fikri bul, ben bunu yapacam de, sana WP telefon gonderiyolarmis dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 air le iphone yaksam taksim meydanda, macos bok gibi apple a bile hayrı yok win süper diye ayarlamazlar mı :S reklam hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Ahahah Apple'a bak sen. Fena fail olmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 xetraynex said: ya zaten Bill ile Steve genclik arkadasi. bir anda GUI de dogmadi. biri birinden ilham aldi, digeri digerinden, bu sekilde yillarca devam ettiler hala da ediyolar. Ölü adamdan nasıl ilham alıyor Bill Gates? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 WaNTeD said: air le iphone yaksam taksim meydanda, macos bok gibi apple a bile hayrı yok win süper diye ayarlamazlar mı :S reklam hem millet paralari bayiliyo elmayi gordu mu, cahiller aydinlanmadan sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Phillamon said: Ölü adamdan nasıl ilham alıyor Bill Gates? sirketi ilham aliyo. steve jobs = apple degil zaten. mac os'u yapan steve jobs da degil. sirketi. goren de her bir pixeli kodu image'i steve yapti sancak. laf atacak yer bulamadiniz kendinizi kucuk dusuruyonuz arkadaslar. apple tabi sadece ilhamlanmiyo microsofttan. microsoft da apple'dan. sonra her ikisi de linuxtan dfgfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 xp değil mi onlar? xp en iyi os işte abv yetosoft desteği kesmiş ama inadını xp allahına xp giderine xp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=yHxj-47csUU taa o zamandan belliymiş windozun ne halt olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Cuce said: abi şidmi eğri oturup doğru kosalım. nadella veya gates "işte burdada yazılım yapıyoruz" diye fotoraf koysa arakdaki makinilerde macox acık olsa burada 50 sayfa muhabbetini cekerdiniz. komik bi drum işte, dünyanın en zengin falan firmasının ceosunun böle bi acemilik yapmıs olması komik evet. dönmüştü sanırım böyle bi muhabbeti microsoft ofislerine macbook mu dağıtılmış mac mı kullanılıyormus öyle bi muhabbbet vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 kullanır isteyen istediğini amma kastınız ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 bok gibi ürünler çıkarıp patlayan yetosoft mu bok gibi aptal teknolojileri faiş fiyattan dayatıp bunu kullanıcan diyen apple mi daha kötü bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Flassh said: Cuce said: abi şidmi eğri oturup doğru kosalım. nadella veya gates "işte burdada yazılım yapıyoruz" diye fotoraf koysa arakdaki makinilerde macox acık olsa burada 50 sayfa muhabbetini cekerdiniz. komik bi drum işte, dünyanın en zengin falan firmasının ceosunun böle bi acemilik yapmıs olması komik evet. dönmüştü sanırım böyle bi muhabbeti microsoft ofislerine macbook mu dağıtılmış mac mı kullanılıyormus öyle bi muhabbbet vardı dagitildiysa belirli bir birime dagitilmistir, hani alin ogrenin daha iyisini yapalim diye dfgdfgdf microsoft windows'u en azindan mac os ile yapmiyo fgdfgd kullanmak ayri. mesela bircok microsoft calisani iphone kullaniyo, that's ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 çünkü winphone bok gibi lelelel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 yok, eskiden aldiklari icin. son 1 yildir windows phone rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar