Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 xetraynex said: la olm siz ne kadar yenilen gurese doymayan yenilen pehlivansiniz. akli sorunlariniz mi var sizin? neyin ne oldugunu bilmiyonuz daha bide konusuyonuz hakliymis gibi. Haksiz adam 45345345 laf soylese haksizligini gecistiremez. Bu Phorum software, Paticik'in altyapisi. En altta powered by Phorum da yazar zaten burada. http://s11.postimg.org/7gn2s6d7n/Wed_Jun_18_10_28_18_AM.png bu da extram size http://s27.postimg.org/miym3pwdv/Wed_Jun_18_10_29_17_AM.png bsg simdi. bi susup gidin. bsg yazınca "bi siktir git" yazmamış olmadığının farkındasın dimi? hayır millete sana "mal" dediler diye atarlanıyorsun da. ve anlamıyorsun işte, sana "biz burada senin forum dediğin yerlere bölüm diyoruz" diyorum. onu da basmıyor kafan. gerge de yazmış. git adminle konuş bizi şikayet et "abi bunlar foruma bölüm diyolla" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 ambulans çağırın kafa atıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 xetraynex said: Adamlar bana mal diyo neler diyo, kac kere dediler, sen bizatihi bana kaç kere aptal dedin, şimdi siktir git dedin. mal lafına mı takılıosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Dworgian said: bsg yazınca "bi siktir git" yazmamış olmadığının farkındasın dimi? hayır millete sana "mal" dediler diye atarlanıyorsun da. ve anlamıyorsun işte, sana "biz burada senin forum dediğin yerlere bölüm diyoruz" diyorum. onu da basmıyor kafan. gerge de yazmış. git adminle konuş bizi şikayet et "abi bunlar foruma bölüm diyolla" diye. cahil olmak suc degil niye sikayet ediyim sizi. bi susun gidin diye kullaniyorum ben onu. amerikada da fricking derler, biach derler. normal seyler bunlar. siz burada foruma bolum deseniz de, ayni zamanda forum diyen de var ve gercek adi forum. bilgisizlik basa bela ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 xetraynex said: la olm siz ne kadar yenilen gurese doymayan yenilen pehlivansiniz. akli sorunlariniz mi var sizin? Ahahahahha adam çıldırdı. Beyler xetraynexe bu kadar acı koymayın, alış kapasitesi kuvvetli değil bi yerden sonra delinip patlıyor. ZOHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 xetraynex said: bsg simdi. bi susup gidin. Bir sus artık arkadaş, 5 yaşında mısın ya üf. Windows her alanda her işletim sistemini kusursuzca eziyor. Buraların adı da sen ne istersen o. HERKESİ YENDİN. Tamam mı? Teknolojik görüşlerinin neredeyse %70'ine hak vermekle birlikte kişiliğinin de %97'sinde o kadar tiksindim. Her mesaja "son cevabı ben vermeliyim" diye, her konuya "benim dediğimin her yanını haklı çıkartmalıyım" diye bakan çocuk ruhlu salağın birisin, bir de utanmadan herkese "bebe bsg aptal gerizekalı mal" falan diyip duruyorsun. Yeter yani. Bölümün mod ve adminden yoksunluğu da takdire şayanmış. Ancak troll'sen başarılısın, yoksa çok çok kötüsün malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 kim kime koyuyo olm benim keyfim yerime, guluyorum ben burada. adamlara kuyruk acisi verdim resmen. iFanler sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 halt hammertime https://lh4.googleusercontent.com/-MurY3HGqlO0/UtmhrsCwjkI/AAAAAAAB0TA/_1fiYi6hicE/dymz6e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 xetraynex said: benim keyfim yerime, guluyorum ben burada. http://i519.photobucket.com/albums/u352/generalnoobus/1269352905454.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 adam haklı tabi çekemeyip linç etmişsiniz çıldırtmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 x..x çok haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 EN İYİ MEKTİR KARDEŞİM. DOKUZ BİN LİRA OLSA YİNE VERİRİM WİNDOZ NE AAAĞĞĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 chat yazma hızı x4 le yazıyor bize. akıllı olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Baggio said: xetraynex said: bsg simdi. bi susup gidin. Bir sus artık arkadaş, 5 yaşında mısın ya üf. Windows her alanda her işletim sistemini kusursuzca eziyor. Buraların adı da sen ne istersen o. HERKESİ YENDİN. Tamam mı? Teknolojik görüşlerinin neredeyse %70'ine hak vermekle birlikte kişiliğinin de %97'sinde o kadar tiksindim. Her mesaja "son cevabı ben vermeliyim" diye, her konuya "benim dediğimin her yanını haklı çıkartmalıyım" diye bakan çocuk ruhlu salağın birisin, bir de utanmadan herkese "bebe bsg aptal gerizekalı mal" falan diyip duruyorsun. Yeter yani. Bölümün mod ve adminden yoksunluğu da takdire şayanmış. Ancak troll'sen başarılısın, yoksa çok çok kötüsün malesef. Insanin teknik bilgisi olsa da saygisiz olmasi gorulmedik sey degil. Olur. Senin gibiler cok var. Tum paticik ahalisine diyorum. Baggio'ya Truth or Dare. Anlasma su. Eger ki spoiler'in icindeki dedigimi yapabilirsen bir daha paticik'e tek bir mesaj atmicam. Eger yapamazsan, sen benden dediklerin icin buraya ozur dileyen bir mesaj atacaksin. Kabul ise spoiler burada: Dare benim aptal, gerizekali, mal dedigim bir kisiyi(!) goster bu konuda. alternatif olarak butun forumlarda son 1 ay icinde (eski msjlarimi hatirlamiyorum), bana hakaret etmemis birisine (lafi iade etmek harici yani) benim aptal, gerizekali, mal dedigimi de gosterebilirsin. aptal, gerizekali, mal -> kime dedim? Baggio, cok tiksinc bir insanmissin. Ben bu kadar insanlara kibar davranip sabirli yaklasirken, bu kadar laf yerken, senin gelip bunu bana demen uzucu. Her neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Beklemeye devam, belki bir gün olur :p Kibar görmesek adam diyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Göt mü oldun yoksa? Bana yukarıda dediğin laflar yüzünden sana karşı saygılı davranma gereğimin kalmadığını düşünüyorum. edit: +yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Evet çok pis göt oldum ya :( Senin 1500 mesajını inceleyeceğim kadar değerli mi zannediyorsun olm kendini ehheh, enteresan kafalar ya. "Bebe, ezik, bi siktir git" gibi lafları söylediğini kendin kabul etmişsin zaten ifadelerinde yalanlamayarak, ötesine uğraşmaya gerek yok. Saygı anlayışın "sadece 3 çeşit hakaret etmek, iddia edildiği gibi 6 çeşit hakaret etmemek" ise süpermiş, böyle devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Beyler, Henüz cocukken basladim ben kod yazmaya. 3 yil oss'de bilg muh puani alamadim cunku piyasada calisip chat yazma hiziyla http://i.imgur.com/XlLbv3f.png hiziyla kod yazmakla mesguldum. chat yazma hiziyla diyorum cunku eskiden daha hizli yazardim, simdi cok fazla architecture isin icine girdiginden yavasliyorum. php/mysql o zaman. microsoft turkiye ile hic alakam olmadi. 5 yil linux sys administratorlugu yaptim. hala yapiyorum, linux lazim sonucta. mongodb mysql filan yukluyoz. ozellikle data serveri olarak linux bicilmis kaftan. 3 yil once .net'e basladim. 2 yil once tamamen kendimi .net'e verdim. sonra gordum ki neler cekmisim ben a.k dedim. 3 kurus para icin ugrastigim zilyon configurationa, uyusmazliklara hicbirseye degmezmis. automated deploymentten tek clickle IDE icinde calisan unit testlere, tertemiz continuous integrationa... asil title'im da architect. design patterns ve performance uzerine. AMA BUNDAN ÜÇ SENE ÖNCEYE KADAR SİTELERİN REGION MANTIĞINI ÇÖZEMEDİM ONU DA CAHİL DEDİĞİM PROLETARYA MEKANI OLAN PATİCİK'TEN ÖĞRENDİM. ARZ EDERİM!!! http://forum.paticik.com/read.php?6,5368284,page=1#msg-5368284 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 AHHAHAHAHAHAHAHAHA Ben de diyorum neden "son 1 ay içinde" diye dansöz payı eklenmiş ama ona bile bakmaya üşendim, şimdi çıktı meydana ehheheheh. Sevgiler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 xetraynex said: cahil olmak suc degil niye sikayet ediyim sizi. bi susun gidin diye kullaniyorum ben onu. amerikada da fricking derler, biach derler. normal seyler bunlar. siz burada foruma bolum deseniz de, ayni zamanda forum diyen de var ve gercek adi forum. bilgisizlik basa bela ya. sen normalde "bi siktir git" demek olan bsg yi "bi susun gidin" diye kullanabiliyorsun (ve biz de bunu yiyecek kadar salağız çünkü) ama biz senin "forum" dediğin yere "bölüm" dediğimizde biz cahil oluyoruz, ki aslında biz paticik olacak gayet bölüm diyoruz o kısımlara. burada senin forum demen veya normalde öyle olması bizim açımızdan hiç bir fark yaratmıyor. tıpkı sen cidden "bi susun gidin" demek istesen (?!) bile o lafın bizim için normaldeki anlamını taşımaya devam edeceği gibi. o yüzden terbiyeli olmazsan karşıdan terbiye bekleyemezsin. her cümlende "aptallar, cahiller, iq kaç, yaş kaç" dersen insanların sana geribildirimi aynı seviyede olur. bu arada, demin örnek olarak verdiğin biach da slang tabir edilir (as u -the mighty being- already know) ve tabii ki bitch yani orospu anlamını taşır. gidip birine biach dersen "bilateral intergalactic acronym chorus harmony" demek istemiştim diye sıyıramazsın mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 gleoddyn cok gereksiz bir arguman olmus o sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 xetraynex said: Dare benim aptal, gerizekali, mal dedigim bir kisiyi(!) goster bu konuda. alternatif olarak butun forumlarda son 1 ay icinde (eski msjlarimi hatirlamiyorum), bana hakaret etmemis birisine (lafi iade etmek harici yani) benim aptal, gerizekali, mal dedigimi de gosterebilirsin. aptal, gerizekali, mal -> kime dedim? Baggio, cok tiksinc bir insanmissin. Ben bu kadar insanlara kibar davranip sabirli yaklasirken, bu kadar laf yerken, senin gelip bunu bana demen uzucu. Her neyse. bana ios 8 konusunda durduk yere hem cahil dedin, hem de göt dedin. hadi defol git. döt diye editlemiş sonra sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 GÖT DEMEMİŞ DÖT DEMİŞ SCREENSHOT 1, KIRMIZI YUVARLAK HEM APTAL DA DEMEMİŞ SCREENSHOT 2, KARE YUVARLAK HADİ BSG SCREENSHOT 3, YUSYUVARLAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 windowsçular burada windoz daha iyi mekten çünkü memori payplaynı 2 kilobit daha büyük diye kendini parçalarken biz mekçiler seks yapıyoruz SEKS. S E K S . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 roket sen bir dur allah'ını seversen, herkes biliyor senin seks yapmadığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar