ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 windowsu savunanlar o kadar kötü savunuyor ki evi arabayı satıp air alasım geldi. bir de said: Fact: Oyun oynayacaksan Windows daha iyi. Bu bile yanlis lan. Degil. Xbox veya Playstation daha iyi. şunun başlığını da bilgisayar oyunlarına aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Laorx said: os x kullanmadığı nasıl belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 ben kullandım osx hatta halen kullanıyorum hepsinin yeri kullanımı ve kullanıcısına göre değişir... ama x o retina sadece çözünürlük olayı değiş ekran kalitesi... şimdi sharp yaptı bitane mükemmel retinaya rakip diyorlar çok daha iyi görüntü kalitesi var. filan... Mesela Ipadlerden yola çık 11" 2k pixel yiğenime mac i al kullan diyebiliyorum mesela :D macte yapabilecekleri sınırlı çünkü bune la diye bakiolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 sen kimsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Bright said: Samsung ultrabook'un 3200x1600 ekrani var 13.3" vayyy cok iyimis lan. Samsung ATIV Book 9 Plus http://www1.pcmag.com/media/images/337517-samsung-ativ-book-9-plus-angle.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 elimde 7-8 yıllık macbook var, pro değil. ilk gün nasıl çalışıyosa hala öyle canavar gibi. ki hunharca kullanıldı hep... milletin bahsettiği o xetraynex. ayrıca bırak isteyen windows isteyen osx kullansın, sanane ak. babanı bu kadar savunmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 mahkemeye çıksa kendini bu kadar savunmaz yav, para alıyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 siz babanizi bu kadar savunmazsiniz asil. ben de windows'u ilk gun yukledigim gibi calisiyor. On numara. 20 yil calissa calisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Benim elimde de 22 yasinda Sega Master System var, ilk gün nasıl çalışıyosa hala öyle canavar gibi. ki hunharca kullanıldı hep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Benim psone hala çalışıyor, psp'nin joystick'i bozuldu. Bunu nasıl yorumlasam bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 xetraynex said: siz babanizi bu kadar savunmazsiniz asil. ben de windows'u ilk gun yukledigim gibi calisiyor. On numara. 20 yil calissa calisir. e ne güzel abi. benim windowsum 1 sene sonra kafayı yiyor. senin ki yemiyormuş. 20 yıl kullan işte mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 xetraynex said: 13 inch ekrani 2560×1600 cozunurlukte mi okucan olm? buyutecle mi geziyon? marketing bunlar. ben alirsam mac book pro alirim. temel sebep mobile developer olmam sdfdsf (xcode + android studio icin) pc hala benim icin oyun oynancak alet ya. bi kere oyun icin laptop almistim asustan bi daha oyun laptobu almak gibi bir hata yapmam :/ ama evde guclu bir desktop pc olacak her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 macbook proya kendi boot campi ile oyun vs için windows kurabiliyosun zaten %95 performans alıyosun. veya herhangi mace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Desktop PC vazgecmeyecegim tek alet. said: Power, unlimited power! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 xetraynex said: vayyy cok iyimis lan. Samsung ATIV Book 9 Plus http://www1.pcmag.com/media/images/337517-samsung-ativ-book-9-plus-angle.jpg şunla macbook'u karşılaştırmayın lan lütfen haha retina kadar olamaz, ekran yüzünden çoluğu çocuğu satıp retinalı macbook pro alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 xetraynex said: deadwoll said: GERGE'ye laf edip sonra kendin yapıyorsun aynı şeyi lol. Aç bir oku ne yazmışım orada. LOLOLOL diye maci windowsla yapmışlar, macOS kaka diye atlayıp microsoft fanboyluğu yapıyorsun. Sonra ben gelip mac işime yarıyor, işime yaradıktan sonra taş ve sopalarla yapsalar da farketmez diyince iFag oluyorum. Bravo. iyi de ben factlerle konusuyorum. Sizin gibi "... ya mac iyi iste... mac iste... bataryasi var..." demiyorum. Bak GERGE'nin verdigi Linux konsol kodunu Windows'ta calistirdim. Catir catir calisiyo. http://s28.postimg.org/d7cf8oddp/Fri_Jun_13_5_27_05_PM.png Nasil gelip laf etmiyim? Insanlari yaniltiyorsunuz. Tam olarak bilmeden konusuyorsunuz. Yanlis bilgiler veriyorsunuz. Size dogrusunu ogretmeye calisiyorum ben burada. Mac almayin mi dedik? Diyorum ki Macbook Air yavas bir alet bunu bilin once. Sonra eger internet & yazi disinda isiniz pek olmuyorsa alin. Onun disinda full power work environment istiyorsaniz Windows almak zorundasiniz veya Mac alip dual boot yapacaksiniz. Bunun nedeni de Windows eskiden beri var, bilmene degil. Windows cok gelismis bir environment, development yapmak cok rahat, her bilgisayarda calisiyor ondan ubiquitous. Kabullenmeniz lazim bunu artik. Mac dediginiz bir cesit donanimda calisan special bir toy. Guzel internete giriyor. oyle taslarla sopalarla yapsalar demek cahillikten baska birsey degildir. Microsoft'un hisseleri bosuna gecen yildan beri 2'ye katlanmadi. Senin fact dediğin şeyler benim zerre ilgilenmediğim şeyler, ben developer değilim, uygulamalı iktisatçıyım. Ne iş yaptığını bilmiyorum ama muhtemelen developersın. İş hayatımız tamamen alakasız, benim ihtiyaçlarımla senin ihtiyaçların bir değil. Senin factlerinle benim factlerim bir değil. Hala development kit, powershell bilmem ne konuşuyorsun da, o söylediklerin umrumda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Yaw zaten kullanmayi bilmiyorsaniz windows'u mac alin diyoruz, aksini soyleyen yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 deadwoll said: Senin fact dediğin şeyler benim zerre ilgilenmediğim şeyler, ben developer değilim, uygulamalı iktisatçıyım. Ne iş yaptığını bilmiyorum ama muhtemelen developersın. İş hayatımız tamamen alakasız, benim ihtiyaçlarımla senin ihtiyaçların bir değil. Senin factlerinle benim factlerim bir değil. Hala development kit, powershell bilmem ne konuşuyorsun da, o söylediklerin umrumda değil. yahu ondan degil. sen bana GERGE'ye laf ediyorsun demissin. Ben de neden ettigimi soyledim. Bundan ediyorum iste. Yanlis/eksik bilgi veriyor. sen gergeye, gerge bana, sonra ben herkese ornek veriyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 moriarty said: e ne güzel abi. benim windowsum 1 sene sonra kafayı yiyor. senin ki yemiyormuş. 20 yıl kullan işte mis gibi. Bright said: Yaw zaten kullanmayi bilmiyorsaniz windows'u mac alin diyoruz, aksini soyleyen yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Bright said: Yaw zaten kullanmayi bilmiyorsaniz windows'u mac alin diyoruz, aksini soyleyen yok ki abi gören dünyanın en zor sistemini kullanıyosunuz sanar ya. sdfsfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 olm 1 yil durduramiyomusun ya la dfgfdgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 tamam abi windows en iyi. hiç uğraşmıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 e androidcilere de kızmayın o zaman. iki bine telefon alıp custom rom peşinde koşan adam da gayet akıllı zeki adam. winphone falan almasın android alsın. kullanmasını bilmiyorsa windows phone alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Iphone alsin niye winphone aliyor. Benim ilk smartphone'um iphone 5 gayet kullaniyorum, cok bi yetenek/tecrube istemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Bu konu da kritik aptallık seviyesine ulaşmış, imha edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar