Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mac'leri Windows ile yapiyolarmis. Tim Cook paylasti.

xetraynex

Öne çıkan mesajlar

ben kullandım osx hatta halen kullanıyorum hepsinin yeri kullanımı ve kullanıcısına göre değişir...

ama x o retina sadece çözünürlük olayı değiş ekran kalitesi...
şimdi sharp yaptı bitane mükemmel retinaya rakip diyorlar
çok daha iyi görüntü kalitesi var. filan...
Mesela Ipadlerden yola çık 11" 2k pixel

yiğenime mac i al kullan diyebiliyorum mesela :D macte yapabilecekleri sınırlı çünkü bune la diye bakiolar :)
Sosyal ağlarda paylaş

xetraynex said:

13 inch ekrani 2560×1600 cozunurlukte mi okucan olm?

buyutecle mi geziyon?

marketing bunlar.

ben alirsam mac book pro alirim.
temel sebep mobile developer olmam sdfdsf (xcode + android studio icin)
pc hala benim icin oyun oynancak alet ya.
bi kere oyun icin laptop almistim asustan bi daha oyun laptobu almak gibi bir hata yapmam :/
ama evde guclu bir desktop pc olacak her zaman
Sosyal ağlarda paylaş

xetraynex said:

vayyy cok iyimis lan. Samsung ATIV Book 9 Plus

http://www1.pcmag.com/media/images/337517-samsung-ativ-book-9-plus-angle.jpg

şunla macbook'u karşılaştırmayın lan lütfen haha

retina kadar olamaz, ekran yüzünden çoluğu çocuğu satıp retinalı macbook pro alabilirim
Sosyal ağlarda paylaş

xetraynex said:

deadwoll said:

GERGE'ye laf edip sonra kendin yapıyorsun aynı şeyi lol. Aç bir oku ne yazmışım orada.

LOLOLOL diye maci windowsla yapmışlar, macOS kaka diye atlayıp microsoft fanboyluğu yapıyorsun. Sonra ben gelip mac işime yarıyor, işime yaradıktan sonra taş ve sopalarla yapsalar da farketmez diyince iFag oluyorum.

Bravo.

iyi de ben factlerle konusuyorum. Sizin gibi "... ya mac iyi iste... mac iste... bataryasi var..." demiyorum.

Bak GERGE'nin verdigi Linux konsol kodunu Windows'ta calistirdim. Catir catir calisiyo.

http://s28.postimg.org/d7cf8oddp/Fri_Jun_13_5_27_05_PM.png

Nasil gelip laf etmiyim? Insanlari yaniltiyorsunuz. Tam olarak bilmeden konusuyorsunuz. Yanlis bilgiler veriyorsunuz. Size dogrusunu ogretmeye calisiyorum ben burada.

Mac almayin mi dedik? Diyorum ki Macbook Air yavas bir alet bunu bilin once. Sonra eger internet & yazi disinda isiniz pek olmuyorsa alin. Onun disinda full power work environment istiyorsaniz Windows almak zorundasiniz veya Mac alip dual boot yapacaksiniz.

Bunun nedeni de Windows eskiden beri var, bilmene degil. Windows cok gelismis bir environment, development yapmak cok rahat, her bilgisayarda calisiyor ondan ubiquitous. Kabullenmeniz lazim bunu artik. Mac dediginiz bir cesit donanimda calisan special bir toy. Guzel internete giriyor.

oyle taslarla sopalarla yapsalar demek cahillikten baska birsey degildir. Microsoft'un hisseleri bosuna gecen yildan beri 2'ye katlanmadi.

Senin fact dediğin şeyler benim zerre ilgilenmediğim şeyler, ben developer değilim, uygulamalı iktisatçıyım. Ne iş yaptığını bilmiyorum ama muhtemelen developersın. İş hayatımız tamamen alakasız, benim ihtiyaçlarımla senin ihtiyaçların bir değil. Senin factlerinle benim factlerim bir değil.

Hala development kit, powershell bilmem ne konuşuyorsun da, o söylediklerin umrumda değil.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Senin fact dediğin şeyler benim zerre ilgilenmediğim şeyler, ben developer değilim, uygulamalı iktisatçıyım. Ne iş yaptığını bilmiyorum ama muhtemelen developersın. İş hayatımız tamamen alakasız, benim ihtiyaçlarımla senin ihtiyaçların bir değil. Senin factlerinle benim factlerim bir değil.

Hala development kit, powershell bilmem ne konuşuyorsun da, o söylediklerin umrumda değil.

yahu ondan degil. sen bana GERGE'ye laf ediyorsun demissin. Ben de neden ettigimi soyledim. Bundan ediyorum iste. Yanlis/eksik bilgi veriyor.

sen gergeye, gerge bana, sonra ben herkese ornek veriyorum. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...