Joker Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 http://istanbul.yemeksepeti.com/TR/AllRestaurantComments.aspx?PageIndex=1&CatalogName=TR_ISTANBUL&CategoryName=202f4517-7d15-4daa-acab-68f038d0bb1a bu mekan nasıl 9 8 8 puan oluyor bu yorumlarla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 yorum yazmadan puan girenler var bu bir yazdığı yorum yayınlanmayanlar var bu da iki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 O puanlar son 15 siparişin ortalaması Restoranlar puanlar çok düşünce kendileri ödüyor siparişi yapıyor öyle çakallıklar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Yarım ekmek içine 3 parça sucuk konur mu? Neredeyse 1 tam domates ve turşuyla gönderilince ekmek ıslanmış geldi. hahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 son 1 haftanın siparişi falan oluyor ortalama puanları. baya baya yanıltıcı aslında. bizim iş yerine 8-9 falan gördüğü zaman insanlar "ooooooo çok iyi hemen verelim sipariş" diyorlar bu şekilde ahsudfha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Puanlar tarihsel ortalama, son bir hafta falan değil, aksi takdirde zaten trollemeye çok müsait olurdu, restoran açtım o bölgede iyi bilinen restorana yağdırdım eksi oyu ehehe. Ancak yorum yazmayanların puanları gözükmüyor evet. Fark oradan kaynaklanıyor. Genel puan önemli ama onun yanı sıra bir de yüksek puan verenlere bakın, aynı kullanıcı yüksek puan ve iyi yorum spamlemiş olabiliyor, o da restoranın kendisi büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Yorum ben sadece kotu olunca yaziyorum, bekledigim gibi gelince veriyor 8-9 puan, cekiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 quixef said: Puanlar tarihsel ortalama, son bir hafta falan değil, aksi takdirde zaten trollemeye çok müsait olurdu, restoran açtım o bölgede iyi bilinen restorana yağdırdım eksi oyu ehehe. yoo gayet müşteri temsilcisi söyledi bana. gördüğümüz puanlar son 1 hafta mı, son 2 hafta mı neydi. haa bir de kötü yorumları sansürlüyor yemek sepeti. bana küflü ekmek içinde hamburger geldi bambi'den. gayet düzgün bir dille yazılmış yorumumu yayınlamadılar ısrarla. müşteri temsilcisine falan bağlandım azarladım falan filan yok yine de yayınlamadılar. o gün bugündür güvenmiyorum pek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 son 25 sipariş oylama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar