Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kitap bağışı & elektronik atık vs


-Bonesoul-

Öne çıkan mesajlar

Evi biraz toparlamaya karar verdim, bi miktar kitap var elimde roman vs, araştırdım biraz, şunlardan birine bağış olarak göndermek kafama yattı gibi;

* http://www.kitapbu.org/
* http://www.verrr.com/

onun dışında aktif bir kapmanya var mı diye bakındım bulamadım, varsa bildiğiniz bi yer tavsiye alabilirim.

ek olarak da hem şirkette ki hem de evde ki çalışmayan durumda ki elektronik cihazları da elden çıkarayım diyorum. bi süre önce çalışır durumdakileri zaten verdim kalanlar direk atık durumda.

* http://www.yardimseveratiklar.org/projeler/cekud-vakfi/
* http://www.evcilerkimya.com/e-atik-basvuru-formu.html
* http://www.teknogeridonusum.com.tr/
* http://www.perakende.org/marketler/uluslararasi/migros-grubu-atik-yonetiminde-olcek-buyuttu-1342792601h.html şöyle birşey gördüm, hoş devam ediyor mu bilmiyorum.

var mı başka alternatif?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kitap bağışı gerçekten de kitabı mundar etmek demek, isteyene kitap veririm ama tutup da bağışlamam. Kim bilir kitap nasıl bir yerde saklanacak, belki çöpe gidecek, belki okumayacak biri alıp evine koyacak.

Saklamak istemediğim kitapları her zaman sahafa götürürüm para vermediği tek tük kitabı da bedava bırakırım. Maksat kitap isteyene ulaşsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

istiklalde sahaflar carsisindaki gezegen sahafta her haftasonu mezat oluyo orda satabilir kitap satmak isteyen, guzel kitap akisi oluyo. Bir de kutuphaneye vermek en dogrusu bence ya bagis yapacaksan, ali ismail korkmaz kutuphanesi baya guzel buyuyor, doguda da bir cok okul kitap yardimi mailleri atiyor saga sola. Biraz arastirirsan oyle bisey de bulabilirsin aslinda
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...