xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Fisi cekince, ozellikle birkac saat beklerse yeniden fisi takinca kasadaki acma tusu islemiyor. Speaker'dan patpatpatpatpatpat ses geliyor, bir 5dk boyle takildiktan sonra speakerdaki ses gidiyor, ve kasadaki power tusu calisiyor. Sizce bu power supply'dan mi motherboarddan mi? Googleladim ama pek bisi bulamadim, dogru duzgun aratilcak bise degil zaten. Bir link, bir isim, sorunun benzerini yasayan birisi varsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 macos a geç windowstan o sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 mümkünse psu kablosunu değiştir ama önce uzatma kablosuna takıyorsan direk prize tak dene gene aynı sorun devam ediyor mu diye. uzatma kablosunda da sorun olabilir. topraklamasında vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Windows yuklu demedim. Motherboard'daki pil'den olabilir mi? Belki bitmis ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 olmaz. dugme bozulmustur asdf, mb'nin ustunde var mi ac kapa dugmesi ordan dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 dugme calisiyo birader, 5dk sonra calisiyo iste. o 5 dk patpatpatpat takiliyo. speaker'i cikariyom, ses kesiliyo da power tusu yine 5dk calismiyo. speakerla ilgili bise zaten degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 uzatma varsa ıkar dene psu yu ayrı prize tak, olmadı psu değiştirip denemen lazım. benim de usblere güç gitmiyordu uzatmayı değiştirdim düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 of akila hayatının ayarını yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 hmm kabloyu degistirmemistim onu degistirmeyi bir deneyeyim ustteki arkadas da onu onerdi. ama farkli prizde de ayni sorunu yasadim onu biliyorum. ayni kabloylaydi ama sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 anakart bence. nerden vardım bu sonuca? speakerdan gelen sesten. pat dediğin ses jack ı audio girişlerine takarken olan ses. anakart kararsız bi şekilde elektriği alıyor kesiyor veriyor bu aradada audio jackına bişeyler girip çıkıyormuş gibi oluyor. yok anakart yada psu sonucuna varamayız buradan. ama sorunun oluşum aşaması meydana gelme mekaniği elimizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 anlayamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 valla ilk su linktekini denicem, sonra power cable'i degistirmeyi, sonra direk prize baglamayi. http://superuser.com/questions/499615/desktop-pc-wont-turn-on-for-a-few-minutes-if-left-for-some-time-without-power (gerci commentlerde ise yaramadigi yazilmis) birinden birisi olur umarim. bilgilendiririm sizi. basina gelirse birisinin faydamiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 PSU içindeki kondansatörlerden biri/birkaçı şişme yapmış ve kurumuş muhtemelen. PSU'yu değiştir. Resim temsilidir. Bu arada katı kapasitör kullanılmayan anakartlarda belirli bir süre sonra performans kaybı yaşanmasının yegane sebebidir bu şerefsiz o.ç. kondansatörler. İşlemcinin etrafında dolanırken görürsünüz bu avradını sevdiğimin şerefsizlerini. İşlemcinin ısısıyla ömürleri kelebek kadar kısa olur genelde. Elektronik 101 dersiniz varsa aynı değerdeki kondansatörler ile değişim yaparsanız iyi bir performans artışı alabilirsiniz. Aklınızda bulunsun. Tepelerinin düz olması gerekiyor. Bu resimdeki gibi şişik ve bok rengi bir sıvı ile üzeri kaplanmışsa bu sevimsiz piç kuruları ölmüş demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 adam kapasitorlere kin kusmus omru boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Öyle deme, hatalı verdikleri sinyaller için kaç ekran kartı çöp, kaç anakart, kaç ram helak oldu silindirik şerefsizler yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Faraday mezarında ters döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar