KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 6 Haziran Cuma akşamı. Yaz da geldi işte, hoş geldi. CAKA'da (Bellow'un yerinde)buluşalım. Hem çocuğa da biraz katkımız olmuş olur. Tanışalım,yiyelim,içelim... Sonra Bellow'u da alıp başka bir mekana akalım, adam bütün gece bize hizmet etmesin. İstanbul'da ki Patiler, hadi bir el atın... 2 gün var,ayarlayın programınızı da iki lafın belini kıralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 bana uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 gelrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 gündeme bak. herkes orada bekliyor seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 ulan adamin evleri, hanlari, yazliklari varmis, bizim daha ne katkimiz olucak, o bize katki yapsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 caka kafe kazık yaaawww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Bellow'un mekanına gidiyorsak gelirim. Adam orada kiracı diye biliyorum yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 kuddisi reis güncele bir gelsene.. orda senin için küçük süprizler hazırladık. istanbul'a gelince bellow'un mekanına ugrucam bende. ama ne zaman olur kısmet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 aquila said: ulan adamin evleri, hanlari, yazliklari varmis, bizim daha ne katkimiz olucak, o bize katki yapsin. gemi alacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Cuma akşamı Çerkezköy'den doğru CAKA'ya gidiyorum o zaman. Saat 21:00 gibi orada olurum düşüncesindeyim. Bellow'a da telefon açarım,bira stoğunu ayarlasın. Kuru yemiş, cips ve artık ne gerekiyorsa toparlasın işte. Şurada fiks sayı versenizde mekanı kapasak, müzik falan da bize göre olur ortamda sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Ben şu "gidiyorum artık" demenden sonra fikrini ne değiştirdi merak ediyorum. Hani bir de topic fln açmıştın bayağı ciddiydin giderken de? Not: Laf sokayım derdim yok cidden merak ettim ki merak edenler vardır. Giderken topic açıp açıklayarak gittiysen, gelirken de açıklarsın diye düşündüm ondan öm atmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 buradaki farklılık desem tatmin olur musunuz bilmem ama budur. başka başlıklar altında da benzer soruları soran arkadaşlar var.hepsine gelsin bu cevap. ötesi de zaten klasik olacak ama canım öyle istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 10 liralık donut menüsünü yiyip kaçabilirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 kullanmadığım 2 yazlıktan birini satabilirsem gelirim ben, vadeli döviz hesaplarındakileri bozdurmak istemiyorum pek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 angaraya da gelin la :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 buluşursanız olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 istanbul'daysan gel pascal. sakatlar da insan B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 ceto cok kivrak cikti valla acayip dodgeluyor malum topigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 forumu bırakıp geri gelmesiyse malum topik cevaplamış işte adam daha ne yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Aa olur tabi. Saol Çetin abi. Caka dan çıkıp başka yere gitme işlemide uyar bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 dükkanı boş bırakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 11-12 gibi gelebilirim ben ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 gel la, gel. kıvama geliriz o zamana kadar B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Bellow kardeş, 10 kişi gelirim diyor, kaç kişi olursak kapatırız mekanı :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar