KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 6 Haziran Cuma akşamı. Yaz da geldi işte, hoş geldi. CAKA'da (Bellow'un yerinde)buluşalım. Hem çocuğa da biraz katkımız olmuş olur. Tanışalım,yiyelim,içelim... Sonra Bellow'u da alıp başka bir mekana akalım, adam bütün gece bize hizmet etmesin. İstanbul'da ki Patiler, hadi bir el atın... 2 gün var,ayarlayın programınızı da iki lafın belini kıralım.
barbu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 gündeme bak. herkes orada bekliyor seni.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 ulan adamin evleri, hanlari, yazliklari varmis, bizim daha ne katkimiz olucak, o bize katki yapsin.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Bellow'un mekanına gidiyorsak gelirim. Adam orada kiracı diye biliyorum yahu :)
totemic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 kuddisi reis güncele bir gelsene.. orda senin için küçük süprizler hazırladık. istanbul'a gelince bellow'un mekanına ugrucam bende. ama ne zaman olur kısmet..
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 aquila said: ulan adamin evleri, hanlari, yazliklari varmis, bizim daha ne katkimiz olucak, o bize katki yapsin. gemi alacaz
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Cuma akşamı Çerkezköy'den doğru CAKA'ya gidiyorum o zaman. Saat 21:00 gibi orada olurum düşüncesindeyim. Bellow'a da telefon açarım,bira stoğunu ayarlasın. Kuru yemiş, cips ve artık ne gerekiyorsa toparlasın işte. Şurada fiks sayı versenizde mekanı kapasak, müzik falan da bize göre olur ortamda sanki.
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Ben şu "gidiyorum artık" demenden sonra fikrini ne değiştirdi merak ediyorum. Hani bir de topic fln açmıştın bayağı ciddiydin giderken de? Not: Laf sokayım derdim yok cidden merak ettim ki merak edenler vardır. Giderken topic açıp açıklayarak gittiysen, gelirken de açıklarsın diye düşündüm ondan öm atmadım.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 buradaki farklılık desem tatmin olur musunuz bilmem ama budur. başka başlıklar altında da benzer soruları soran arkadaşlar var.hepsine gelsin bu cevap. ötesi de zaten klasik olacak ama canım öyle istedi.
kek Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 10 liralık donut menüsünü yiyip kaçabilirim ben.
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 kullanmadığım 2 yazlıktan birini satabilirsem gelirim ben, vadeli döviz hesaplarındakileri bozdurmak istemiyorum pek :/
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 istanbul'daysan gel pascal. sakatlar da insan B)-
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 ceto cok kivrak cikti valla acayip dodgeluyor malum topigi
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 forumu bırakıp geri gelmesiyse malum topik cevaplamış işte adam daha ne yapsın
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Aa olur tabi. Saol Çetin abi. Caka dan çıkıp başka yere gitme işlemide uyar bana.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 gel la, gel. kıvama geliriz o zamana kadar B)-
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Bellow kardeş, 10 kişi gelirim diyor, kaç kişi olursak kapatırız mekanı :)))
Öne çıkan mesajlar