Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *ühüüü ama ama , ema'sız pati partisi olmaz ki* diyip o da kaçışına bir kılıf uydurur[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!ema'nın sufi'yle beraber yaptığı kıvrak dans figürlerine hayranlıkla bakar, gözlerine inanamaz* :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Sigara içmem. İçki de az içerim. Dans etmeyi de bilmem ve yapım gereği edemem de. Şimdi ben ne yapacam. *Ağır abi triplerinde bir kenarda oturup sap sap dansedenleri izler.[hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!asteroth' darmadağın ettiği topu topu 3 kişilik halayı bırakıp sadbutcher'la roman havası oynamaya başlarlar, ceketler belde* danaaa dana dana ille de roman olsun ister çamurdan olsun o da allah kuludur her kim olursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *Zorla katıldığı halayda zıplayan tavuk misalı ayak uydurmaya çalışır* [hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 * ema'nın ayrıldığını farketmeden dansa devam edince paat diye pistin ortasına düşer * ben de marifet bende sanmıştım. hay allah... [hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 [Bu mesaj Sufi tarafından 31 December 2003 14:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *sufi'yi yerden kaldırıp karşılıklı göbek atmaya başlar*[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *Basar narayı hoeyy hey diye şöle en ağırından bi kasap havasını başlar oynamaya*[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!tam da coşar zamanda müdür dikilir bilgisayarın başına, bir de telefon* eeee, tamam müdür bey, peki... *!telefondakini duyabilmek için dışarı çıkar bi süreliğine* -nereye! pistten kaçmak yok. -geliyorum, geliyorum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *hafiften kaçar, malum parası yoktur ve cafe'dedir*[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!bir sex on the beach ister* *!fondip yapar* *!Piste dans etmeye çıkar* HOBAREY[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!İçkisini tazeler ve muzik çalmaya devam eder* *!İstek parça bekliyordur*[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!sızar* bu arada oha ya içmeden sarhoş oldum ayakları tabureye koymustum düştüm iyimi rofl kasaya çarptım! ...[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *bütün gece oyun havası bekler çalınca coşar bitince sızar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!masaya vurur* "HANCI BIZE BIRAZ ET, BIRAZ SARAP, BIRAZ DA KADIN GETIR!" *!gelen sarabi icer* *!ayaga kalkar yanindakini de kaldirir* *!halay cekmeye baslar* *!eti mendil olarak kullanir* LEY LEY LEEEY LEY LEY LEEEEY LEYLEYLEYLEY LEEEEY[hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] =Follow the Blind= "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 herkesin yeni yılını kutlar, yeni mutlulukların peşinizi bırakmamasını temenni ederim.[hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!Buruk bir gülümsemeyle içeri gier ve bir köşeye oturur*[hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 MUTLUUU YILLLLLAAAAAARRR[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 e ne zaman pogo yapcaz? *!göbeğini okşayıp pis pis sırıtır*[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *Tecrübenin verdiği kendine güvenle Horas'a pis bi bakış atar*[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!Kübranın allah cezaını versin deyip içkisine devam eder*[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!etraftaki pogo hazirliklaarini gorur, cusseleri karsilastirir* *!kacar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 herkese mutlu saglikli guzel yillar pogoyla yeni yila saglikli giremessiniz ama ossun[hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!En absürdünden twist yapar, akabininde minigun kullanma taklidi yapar ki partide gülünecek bir kişi olsun* ben bir yemek yiyene kadar millet parti başlatmış da bitirmiş neredeyse bre.. ne bu şen, ne bu şakrak..[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 * elindeki votka absolut u masaya koyar * * arka planda müzik tıngırdamaya başlar * kendime geldiiim geleli dostlaaar olaaamaaam kimseye düşmaaan hiç şüpheeeem yok kefeeeniiim sağlaaaam İÇÇERRİM BEN BU AKŞAAAM hoydaaa[hline]fedaykin, demiş ki: Ve unity elini amerikan anayasasına basarak milli marşlarını söylerken gözünden aşağıya mutluluk yaşları süzülmektedir apache the taksimetre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar