Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *ühüüü ama ama , ema'sız pati partisi olmaz ki* diyip o da kaçışına bir kılıf uydurur[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
bedeviizz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!ema'nın sufi'yle beraber yaptığı kıvrak dans figürlerine hayranlıkla bakar, gözlerine inanamaz* :-O
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Sigara içmem. İçki de az içerim. Dans etmeyi de bilmem ve yapım gereği edemem de. Şimdi ben ne yapacam. *Ağır abi triplerinde bir kenarda oturup sap sap dansedenleri izler.[hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============>
bedeviizz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!asteroth' darmadağın ettiği topu topu 3 kişilik halayı bırakıp sadbutcher'la roman havası oynamaya başlarlar, ceketler belde* danaaa dana dana ille de roman olsun ister çamurdan olsun o da allah kuludur her kim olursa olsun
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *Zorla katıldığı halayda zıplayan tavuk misalı ayak uydurmaya çalışır* [hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============>
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 * ema'nın ayrıldığını farketmeden dansa devam edince paat diye pistin ortasına düşer * ben de marifet bende sanmıştım. hay allah... [hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 [Bu mesaj Sufi tarafından 31 December 2003 14:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *sufi'yi yerden kaldırıp karşılıklı göbek atmaya başlar*[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *Basar narayı hoeyy hey diye şöle en ağırından bi kasap havasını başlar oynamaya*[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
bedeviizz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!tam da coşar zamanda müdür dikilir bilgisayarın başına, bir de telefon* eeee, tamam müdür bey, peki... *!telefondakini duyabilmek için dışarı çıkar bi süreliğine* -nereye! pistten kaçmak yok. -geliyorum, geliyorum!!
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *hafiften kaçar, malum parası yoktur ve cafe'dedir*[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!bir sex on the beach ister* *!fondip yapar* *!Piste dans etmeye çıkar* HOBAREY[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum...
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!İçkisini tazeler ve muzik çalmaya devam eder* *!İstek parça bekliyordur*[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Admin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!sızar* bu arada oha ya içmeden sarhoş oldum ayakları tabureye koymustum düştüm iyimi rofl kasaya çarptım! ...[hline]Grandmaster Hamburger
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *bütün gece oyun havası bekler çalınca coşar bitince sızar*
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!masaya vurur* "HANCI BIZE BIRAZ ET, BIRAZ SARAP, BIRAZ DA KADIN GETIR!" *!gelen sarabi icer* *!ayaga kalkar yanindakini de kaldirir* *!halay cekmeye baslar* *!eti mendil olarak kullanir* LEY LEY LEEEY LEY LEY LEEEEY LEYLEYLEYLEY LEEEEY[hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] =Follow the Blind= "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
fab Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 herkesin yeni yılını kutlar, yeni mutlulukların peşinizi bırakmamasını temenni ederim.[hline]mesela beş
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!Buruk bir gülümsemeyle içeri gier ve bir köşeye oturur*[hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. [/b]
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 MUTLUUU YILLLLLAAAAAARRR[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 e ne zaman pogo yapcaz? *!göbeğini okşayıp pis pis sırıtır*[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence.
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *Tecrübenin verdiği kendine güvenle Horas'a pis bi bakış atar*[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!Kübranın allah cezaını versin deyip içkisine devam eder*[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!etraftaki pogo hazirliklaarini gorur, cusseleri karsilastirir* *!kacar*
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 herkese mutlu saglikli guzel yillar pogoyla yeni yila saglikli giremessiniz ama ossun[hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 *!En absürdünden twist yapar, akabininde minigun kullanma taklidi yapar ki partide gülünecek bir kişi olsun* ben bir yemek yiyene kadar millet parti başlatmış da bitirmiş neredeyse bre.. ne bu şen, ne bu şakrak..[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying.
Apache Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 * elindeki votka absolut u masaya koyar * * arka planda müzik tıngırdamaya başlar * kendime geldiiim geleli dostlaaar olaaamaaam kimseye düşmaaan hiç şüpheeeem yok kefeeeniiim sağlaaaam İÇÇERRİM BEN BU AKŞAAAM hoydaaa[hline]fedaykin, demiş ki: Ve unity elini amerikan anayasasına basarak milli marşlarını söylerken gözünden aşağıya mutluluk yaşları süzülmektedir apache the taksimetre
Öne çıkan mesajlar