bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 abi bende alayım diyordum bunlarda çünkü 2 kedi deli gibi tüy döküyor, 6 günde yerde tüy birikintileri görmeye başlıyorsun da 1.500 tl nedir lan şaka mı.
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Neato var kuzenimde 6-7 aydır. Çok memnunlar gayet başarılı diyorlar. Evde köpek var özellikle pet olan evler için çok kullanışlıymış.
0ne Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Vulcan_Lionheart said: Masakari said: Bekar adam alsa anlarımda evli olup şunu almak nedir? Söyleyin hanıma süpürsün işi ne? Yapmazsa yollayın babasının evine. hocam sorun fazla süpürmesi az değil :) acıyorum artık haline bende de kafa kalmadı :) Emin ol onun hosuna gidiyo o işi yapmak,o yüzden o hiçbir zaman kendine acımıyıcak. Kafa kalmadı olayınıda "Rowenta Silence" serisinden bi süpürge ile çok güzel çözebilirsin. 1500w ve üstü bi model.
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Topakataki bekarlar evlensin, evliler 2. avradı alsın problem solved.
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Lpgli cayenne parasi robot supurgeye gidecek belli oldu
di Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Sessiz supurge diye bisey yok. Sessiz sac kurutma makinasi diye bisey de yok.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Dworgian said: orc_lord said: Pahalıymış azıcık daha verip Rainbow alınır. Aslında Arçelik'te bunun gibi süpürge yapabilir. annemlerde rainbow var, yeni modeline 4k eur dedi kadın. aklım uçtu yeminle Yeni modellerde fiyat iyice uçmuş ama ömürlük süpürgedir. Bizde ilk nesli var hala taş gibi çalışıyor. Her şeyi silip süpürür valla ben kefilim sağlam cihaz.
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 hakkaten ha :)
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 0ne said: Kafa kalmadı olayınıda "Rowenta Silence" serisinden bi süpürge ile çok güzel çözebilirsin. Katiliyorum, yeni sundan aldim ciddi anlamda sessiz diger modellere gore. Emis gucu de guzel. Turuncu olmasi da buyuk + (:D. Evde 1 kopek ve 1 kedi var, her gun supurge bazen gunde 2 defa supurge aciliyor. Tefalde indirim vardi 350e mi ne aldim. http://www.rowenta.com.tr/Pages/catalog/Home-cleaning/Electrical-dust-bag-vacuum-cleaners/RO5822-SILENCE-FORCE-EXTREME-2200W-TURUNCU.aspx
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 bizde bu var şu anda, bütün gün hanımın elinde bu alet kablosuz olduğu için ... http://www.cookplus.com/urun/rowenta-rh8571-air-force-24-v-kablosuz-dikey-supurge-safir-mavi?gclid=CjkKEQjw5LWcBRCeh8uUlqqluN4BEiQAfr64cEmV0NkyxXsaqXKLhtHXjwofbXkHkSpxUYHRoO7hsZ3w_wcB
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 orc_lord said: Yeni modellerde fiyat iyice uçmuş ama ömürlük süpürgedir. Bizde ilk nesli var hala taş gibi çalışıyor. Her şeyi silip süpürür valla ben kefilim sağlam cihaz. aynen abi. bizde de sanırım seri 2 var ama taş gibi hala.
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Yok lan mal gibi dolaniyo ortada, alma bosver.
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Bide pati erkeği modern erkek imajı veriyodunuz dışarıya. BİTANESİNİN DE EŞİ ÇALIŞMIYOR ANASINI
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Bunlara yanlışlıkla basınca batlıyor mu?
riglous Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Absolut said: Neato var kuzenimde 6-7 aydır. Çok memnunlar gayet başarılı diyorlar. Evde köpek var özellikle pet olan evler için çok kullanışlıymış. Nereden aldı?
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Rotweiler said: Bide pati erkeği modern erkek imajı veriyodunuz dışarıya. BİTANESİNİN DE EŞİ ÇALIŞMIYOR ANASINI fazla çalışanlar ne yapacak peki? :)
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 riglous said: Absolut said: Neato var kuzenimde 6-7 aydır. Çok memnunlar gayet başarılı diyorlar. Evde köpek var özellikle pet olan evler için çok kullanışlıymış. Nereden aldı? Bende neato alıcaktım yok şu an piyasada zaten satan tek yer hepsirobot.com.
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Bunun biraz daha basit bişeyini arkadaşın hanımı aldırtmış. Esasında memnunlar. Çalışan çiftler için iyi. Tabi derin bir temizlik yapılamaz.
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Kuzen getirdi amerikadan gelirken. riglous said: Absolut said: Neato var kuzenimde 6-7 aydır. Çok memnunlar gayet başarılı diyorlar. Evde köpek var özellikle pet olan evler için çok kullanışlıymış. Nereden aldı?
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Neato kullanan tanıdığım var, memnunlar bildiğim kadarıyla. Amazon'dan yorumlara bakmıştım ben de, irobot'tan daha iyi görünüyor neato oraya göre.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 neato ne ya, southpark karakteri gibi.
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 cahill cahil konuşma http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/01/NeatoRobotics/NeatoElement1.jpg
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Robot süpürge olayına giren var mı? işe yarar mı, alsak mı?
Öne çıkan mesajlar