pontipati Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 fenn said: pontipati said: tansaşta falan yok ülen fındık ezmesi canım çekmişti gittim baktım a101 de var ama krem şeklinde şuydu sanırım sdf soldaki olan yenir mi bu ölürsün ! hafta içi her gün dışardan yiyen, hazır ürün yiyen, günde yaklaşık 1 paket sigara bazen daha fazla içen, haftada 2 gün kadar alkol alan bi adam ucuz fındık ezmesinden olmaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 tam bir fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 fakir dediğin adam 9k maaş alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 AVUKATI MISIN KARDEŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Jaegerjaquez said: türkiye bi ziki beceremiyor, özellikle fındık ve fıstık ezmesinde paraya kıyıp düzgün calve fıstık ezmesi alın hayvan gibi kalite ve lezzet farkı var, ne kadar zor olabilir ki bi fıstık ezmesi yapmak amk, evde kendim yapıyorum 10 numara oluyor, salak saçma şeker atıyolar içlerine burda fıstık ezmesi tarifini verir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 fıstık ve blender, isteğe göre tereyağ, himaleya tuzu falan bu yazıyı yazarken niye dejavu oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Lord_Argos said: Masticore said: Gönlümde fiskobirliğin yerini aldı... Hem %70'lik fındık oranıyla hem de fiyatıyla gönüllerde taht kurdu. Fiskobirlik öldü,yaşasın yeni kral. http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/froehlich/s005.gif http://images2.sanalmarket.com.tr/images/1000/urun//large/07151219_large.jpg Offf eve gidince alayım SAKIN ALMAYIN! Resmen hype'a kandım hemen migrosa gidip indirimide görünce 3 tane alıp çıktım. KABUKLARIYLA ÇEKMİŞLER LAN DİŞLERİM KIRILDI Almayın sakın ciddi söylüyorum bu başlığı açan arkadaşa da paypal hesabımı veriyorum 15 tl + 125 TL dolgu paramı ödesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Bugün Gürsoy diye bir markaya baktım %70 diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 abi normal fındık %100 kesme şeker le iyyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Lord_Argos said: Lord_Argos said: Masticore said: Gönlümde fiskobirliğin yerini aldı... Hem %70'lik fındık oranıyla hem de fiyatıyla gönüllerde taht kurdu. Fiskobirlik öldü,yaşasın yeni kral. http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/froehlich/s005.gif http://images2.sanalmarket.com.tr/images/1000/urun//large/07151219_large.jpg Offf eve gidince alayım SAKIN ALMAYIN! Resmen hype'a kandım hemen migrosa gidip indirimide görünce 3 tane alıp çıktım. KABUKLARIYLA ÇEKMİŞLER LAN DİŞLERİM KIRILDI Almayın sakın ciddi söylüyorum bu başlığı açan arkadaşa da paypal hesabımı veriyorum 15 tl + 125 TL dolgu paramı ödesin. Bi bvlgari saat alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 1 haftadır fıstık ezmesi arıyorum ALLAHSIZLAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 nerde yaşıyosun abi toros dağlarının etekelrinde falan mı :D migroslarda var hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 ben de inanıp aldım geçen gün yarısı kabuk çıktı yenmiyor, tadı da o kadar iyi değil fiskobirlik daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 migros fındık ezmesinin içine ne koydularsa, damak yakıyor. fındıkların kalitesi tartışılır en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 migors ülkere yardım yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Jaegerjaquez said: nerde yaşıyosun abi toros dağlarının etekelrinde falan mı :D migroslarda var hep abi hangisine baktıysam fındık ezmesi var, fıstık ezmesi soruyorum yok abi o ne diyorlar. aslında migros a gitmedim hiç bakayım yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 toggie said: Theridone said: toggie said: fıstık ezmesinin en iyisi bu http://www.foodnfeast.com/images/products/00/06/68/668_buyuk.jpg nerden alıyorsun abi? migrosta var mi. tansastan o sari kapakliyi aliyom ama fakir tatlisi gibi abanmislar sekere kipa'dan alıyodum hala vardır herhalde. zaaa aynından buldum random bir migrosdan. akşama kaloriye vurucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar